Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april_25 spune:

didi, nici eu nu am avut mare lucru: lipsa rusilor si o durere mica de sani. Altceva nimic: nu durere de burta, nu de spate...nimic.
acum este ceva mai mare durerea de sani, au mai si crescut, parca cate o stare mai ... gretoasa, dar nu rau (s-ar putea sa-mi induc starea asta) si de astazi simt o mica jena pe la ovare. ATAT! Eu zic ca nu e mare lucru. Am vazut la alte fete zeci de simptome.
Asa ca eu scot motatele pentru tine
Hai didi hai didi
Tin pumnii sa fie bine maine la beta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

da asa e. hai didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

si eu scot motatele... hai didi!!!!!
poate e cu noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ramo pai nu mai stiuTu cand ti-ai facut contul ai primit confirmare?Incearca sa te loghezi poate te lasa
Didi nu toata lumea are simptome,eu tin pumni stransi la beta
Alina dupa Utrogestan daca nu e bebe o sa-ti vina menstruatia asa ca linistestete,daca e beb in burtica il stresezi
Kity

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

eu cand m-am inregistrat am primit confirmare. acum dupa ce am trimis datele, nimic. dar nu ma lasa sa ma loghez. dar hai ca ies si mai incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

pai cum dupa ? ca mi-a zis sa iau 2 caps/zi pana ma duc inapoi la control fara intrerupere, adica peste 2 saptamani.

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Alina, asa e, acum imi amintesc de testul psihologic, iti tin pumnii sa fie bine. O sa vezi ca daca ai o ocupatie te mai gandesti si la altele, plus ca e o sursa de bani, ceea ce intotdeauna face bine la psihic. Stii ca daca e nevoie sa faci analize sau altceva, macar sa ai cu ce le plati.
Kitty, esti o scumpa, si eu citesc zilnic si ma straduiesc sa tin minte cat mai multe, dar uite ca uit de la mana pan'la gura. Asta dupa ce-am luat 2 luni lecitina, da? Ca sa nu uit cum ma cheama...
April, multumesc de incurajari, abia astept sa vad ce-mi iese maine. Adica sper sa-mi dea rezultatul tot maine, c-au zis o zi lucratoare.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Am fost mai inainte la baie si pe hartie e sange,nu mult dar e...Sper ca nu imi vine mensrtuatia ca abia sunt z14

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

cosmi dar simti ceva? jena...durere...

Mergi la inceput