Aspirante optimiste!Felicitari Ramo_b, April!(575)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Kity
Ramo dupa ce se aproba userul,o sa faceti capitole noi,exact cum se face aici.Aaa si vezi ca o sa fie moderat ca si restul userilor

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

didi... am fost sa-mi fac injectia...ca sa ma fac si eu bine sa pot continua proiectul
vad ca te apropii sa ne dai o veste buna...
doamne ajuta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Of fetelor, ce-as mai vrea sa va dau si eu o veste buna! De-as avea cel mai mic simptom mai ziceam, dar asa....

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Nu ca o iau razna Macar de ar veni o data cm sa nu mai ma streseze atat ca pana la urma inebunesc de tot

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Kity
Ramo dupa ce se aproba userul,o sa faceti capitole noi,exact cum se face aici.Aaa si vezi ca o sa fie moderat ca si restul userilor

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

trebuie sa primesc mail pe noua adresa,nu? adica cu un raspuns

Mergi la inceput

Hai Alina linisteste-te, spune-ne cum a fost la interviu, ca parca n-am vazut cum a fost

in devenire

Mergi la inceput

didi nu la toata lumea simptomele apar din primele zile...poate sa apara si dupa o luna...maine sa faci betahcg...macar stii o treaba
ma gandesc ca dupa histeroscopia aia...sunt sanse mari sa se prinda si la tine
eu iti tin pumnii!!!!

Mergi la inceput

Kitty sunt atat de impresionata c-ai tinut minte de histeroscopie, am facut acum mai mult de-o luna! Va zic maine ce si cum.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Hai Alina linisteste-te, spune-ne cum a fost la interviu, ca parca n-am vazut cum a fost

in devenire

am zis in capitolul trecut dar pentru tine mai repet o data. Inaintea mea mai era 3 persoane. Toate 3 persoanele care au iesit de la interviu au plecat acasa, eu cand am intrat m-au trimis la psihologic, am dat testul psihologic si a ramas ca ma suna. Acum sa vedem. Am dat interviu la pulsmedica pentru operator pc.

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

cum sa nu tin minte didi???sunt alaturi de voi zilnic...sunteti ca si surorile mele...

Mergi la inceput