Strumfii gradinari! Bafta grupa mica! (194)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Georgi, mie-mi suna a un pui de candidoza.
Mychy, Saby zice pe R, inainte de 2 ani il inlocuia cu D. Eu am tot sperat sa nu zica L in loc de R, ca nu-mi place deloc cum suna, am avut noroc.
Eu sunt ofticata... Sabina avea temperatura 39 dimineata si nasul infundat. Asa e daca toti nesimtitii isi trimit copiii bolnavi in colectivitate, era un copil cu antibioticul dupa el si alti 10-15 cu muci si tuse. N-am facut nicio schema de imunizare, am sperat sa fie mai rezistenta. Azi sta acasa, sper sa o dreg in week-end. Vad ca si cea mica stranuta si tuseste.
A doilea motiv este ca am tuns-o si a ramas fara bucle. Am taiat cam 2 palme din lungime, era foarte fin si se incurca imediat si ingrozitor de tare, plus ca se smulgea foarte usor. Am amanat luni intregi operatiunea asta, stiam ca va trebui facuta dar speram sa se refaca buclele si am sperat degeaba.
Deci azi sunt suparata, am chef de shopping de consolare, dar cardul e gol si buzunarele gaurite.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
musso17 spune:
da anca,asta e,stiu,asa patesc la stres,plus dermatita care a luat-o razna.si noi l-am tuns pe mihnea dupa 2 ani,ce s-a mai tanguit zile in sir..si eu pe langa el desi lumea spune ca arata a baietel acum,dar mie imi placea asa mai wild.la sedinta ne-au spus ca nu avem voie cu medicamenete in gradi,ca asistenta ii controleaza si nu intra nici un copil nici macar cu muci transparenti,sper sa se tina de cuvant.sanatate multa,sa treceti usor.
gata ies ca fii-miu cere" mergem masina acasa"..off ca nu-si da drumul la vorbit ca lumea,am asa o strangere in stomac,mai ales ca toti copiii care erau ieri vorbeau corect si muuuult.
![](images/user_woman.png)
housepocket480 spune:
Hai ca vin cu vesti super bune
Pe langa faptul ca nu mai plange, am avut timp sa vb mai mult cu educatoarea si mi-a spus ca e un copil inteligent si ca vorbeste foarte bine, corect, in fraze si foloseste cuvinte pe care alti copii nu le folosesc (in gandul meu daca ar stii ca stie si cuvinte si chiar mici propozitii in engleza din povestile pe care i le citesc...). Participa de cand a inceput gradi la toate activitatile, face puzzle-uri, asculta povesti, pune intrebari inteligente, etc. Si eu care mi-l imaginam plangand tot timpul.
Este cuminte, nu vorbeste urat, nu impinge si toate cele, dar astea le stiam....
Si le-a intrat pe sub piele, ce mai...e iubaret, pupa pe toti copii, vrea ca toti sa fie prietenii lui...(stiam ca e sociabil si intra usor in contact cu copii).
Mai avem partea astea de rezolvat cu "ma plictisesc", "nu mananc" si cu miorlaitul dupa mami.
Chiar vorbeam cu o prietena, ea fiind educatoare dar la alta gradi, si-mi spunea ca mai grav ar fi sa nu planga de loc in primele zile dupa parinti ca inseamna ca e mai bine acolo la gradi decat acasa. Ei bine, nici asa, eu cred ca sunt copii cu o adaptabilitatea mai mare si atat.
Pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
Zbang iar mi-s cu corneea zgariata, de data asta e opera Sayei....imi vine sa urlu de durere.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Madalina, Vivela, ma bucur pentru vestile bune.
Timi, ce "noroc" ai si tu...
Georgi, poti sa incerci candida ch30, ar trebui sa se vada diferenta dupa prima doza.
Si la noi la sedinta s-a spus clar ca nu este voie cu medicamente la gradinita, dar parintii intind coarda, ca n-au nimic de pierdut. Trierea se face in fiecare dimineata de luni cica, deci in cursul saptamanii e liber la virusi.
Saby era incantata ieri de gradinita si ne-a tot cantat ce i-a invatat acolo, a retinut imediat versurile si ne-a si dansat, abia astepta sa mearga si azi...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Timi07 Zbang iar mi-s cu corneea zgariata, de data asta e opera Sayei....imi vine sa urlu de durere. Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009) |
ups, Saya nazdravana!
![](icon_smile_big.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
karligutza
sunt mamica Adelutei
![](bis.gif)
are mama o fetita... are si un blog!
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
![](inlove.gif)
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
si eu ma bucur cand aud ca la voi deja sunt bine merci copilasii la gradinita (ori de la inceput precum Filip, Sabina, Raducu, ori de mai incolo precum David care merge tzopaind de bucurie la gradi)... si cand va aud ca deja canta si danseaza la gradi, ma intreb daca si la a mea fac d'astea... ca mie mi se pare ca nu, am spus "mi se pare" o sa intreb la sedinta saptamana viitoare sa am si eu habar mai in detaliu de ce se petrece acolo, caci asa printre usi cand o dau/iau pe Adeluta nu aflu multe. Am aflat de ieri ca Adeluta s-a gandit ea sa dea o reprezentatie artistica si a luat cuvantul fara sa o intrebe cineva si s-a prezentat fata frumusel "pe mine ma cheama Adela" si "vreau sa va spun o poezie... m-a invatat mami acasa".. si a inceput cu banala dar geniala poezie "pisicuta pis-pis-pis"... deci am si eu de ce sa fiu mandra!
cu toate ca asculta si ea Pocoyo numai in engleza, se uita la filme doar in engleza ca deh' nu au traduceri (gen Tinkerbell, Sesame... Fifi and the Flowertots, clubul lui Michey Mouse si altele in gen) nu spune o iota in limbi straina decat "ieiou kitty"
si "bai bai"
sper ca macar sunetele sa i se para cunoscute atunci cand va invata engleza la un curs adevarat.
nu stiu ce voiam sa mai spun, dar nu ma lungesc... ca nu mai citeste tot jadi... apropo... ce mai face DODO? mai plange dimineata?
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/jadi/jadi.jpg)
jadi spune:
Hop si eu La noi Tudor inca se mai tanguie, nu pot sa ii zic plans ca nu e din tot sufletul. Seara se culca cu " nu vreau la gradinita" , dimineata se trezeste cu aceeasi fraza. Plus repeta de fiecare data cand isi aduce aminte. Dar, nu am ce sa ii fac, am tot repetat si eu la tanguielile lui "Am inteles!" si s-a prins ca nu e de bine si imi spune " Nu zice am inteles! Zi bine!" Asa ca zic "Bine!"
. Si dimineata e suficient de cooperant la imbracat, pe ritm pe tanguiala, in masina la fel, la schimbat la gradi la fel, pana il bag in clasa unde clar e suparat dar inceteaza cu tanguiala. Mi-e clar ca nu ii place dar parca la servici e bine?
Educatoarele imi spun ca de 2 zile e OK, ca a inceput sa mai si joace cu copii si ca de balbaiala nu scap decat cu logoped, ceea ce cred si eu. ieri l-am gasit suspinand dupa somn si stiu de ce, si dimineata si la pranz cand se trezeste din somn, acasa fiind, el vine si se mai pisiceste 15 minute in brate la cine nimereste. La gradi clar nu are la cine. Il mai intreb ce face la gradi si imi zice ca nu ii place fara sa imi zica motivul. L-am intrebat cine ii ajuta cu pijamalele, mi-a zis ca "doamna educatoare" ii pune bluza si ei singuri pantalonii si pantofi (nu la somn, dupa somn cred
). Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi ziua de luni!
Noi am avut si o sedinta cu dna directoare, 14 lei contributia/zi, vreo 70 optionalele (20 gimnastica si muzica si din 50 engleza cate o ora/zi de la 1 ianuarie) plus 20 de lei pt ingrijitoare (!?!?!). Si la optionale am promotie, doi copii la pret de unul, adica platesc doar un singur rand de optionale (nici nu m-am gandit la asa ceva cand l-am facut si pe al doilea ).
Gabi, doamne ce ochi frumosi are ala mic! Sigur nu sunt pictati?
Andreea, eu am comandat etichete in Franta, vin in plic la posta, 30 etichete termice la pret de 10 EUR. Ne-a vandut pontul o "frantuzoaica" acum 3 ani la Vlad si sunt seriosi, in 3 zile ai etichetele. Vezi ofertele lor pe a-qui-s.fr
Cam atat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
timi, sory pt corneea ta! sper ca nu e nimic grav.....pupa Saya si trece!
hai, vad ca treptat treptat acomodarea la graginita e tot mai usoara!
carla, sanatate lui Saby. sper sa-i treaca pana luni
va pup si vikend placut va doresc!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
karligutza spune:
da, jadi te incadrezi in program... "un, doi, un, doi, faceti toti la fel ca noi"
cu ingrijitoarele iti spun eu de ce; banuiesc de fapt; pentru ca stii cat are salariul dupa reducerea cu 25% o ingrijitoare? 450 ron! in Bucuresti, capitala europeana, in anul 2010!
ma rog.. asta e "meseria" pe care si-a ales-o.. ca tot discutam noi zilele trecute de niste meserii....
chiar ma intreba o prietena ce fac acum? stau acasa si astept sa se faca ora de luat Adeluta de la gradi? si zic da, ca altceva n-am ce face, pe langa vase/rufe/spalat/calcat/ordine si alte treburi casnice... ca sa nu zic ca am luat si "ziarul" ca sa nu zica cineva ca nu prezint "interes" pentru reluat serviciul... doamne fereste, dar in afara de coafeze/stuardeze si ce mai stiu eu ce "meserii" nu gasesti... pe domeniul bancar/economic e o liniste si-o PACE!
am cautat si pe www-uri bestjobsuri d'astea, dar si acolo sunt numai pt.super-mega-extra-avansati nene; cu toata "experienta" mea si facultati si diplome, posturile de pe acolo sunt pentru cei care ar dori doar sa plece din functii de directori in alte functii de directori doar ca mai bine platiti probabil (e un fel de facem schimb de angajati!) asta e impresia mea.... nu prea am putut sa ma ating de ceva. O sa mai astept ca nu ma preseaza nika, doar constiinta! dar cum ziceai si tu... cui ii place la serviciu?
karligutza
sunt mamica Adelutei
_
ALAPTATUL HELPLINE
_