Buna,
baietelului meu de 6 ani i-au cazut incisivii principali superiori unul in iarna si altul in primavara. Cel cazut din iarna i-a crescut deja la jumatate dar cel cazut in primavara nu mai vrea sa creasca. Locul s-a acoperit de gingie. Am auzit de la alti parinti ca uneori dureaza si un an pana creste cel de-al doilea. De atunci nici alti dinti nu i s-au mai clatinat.
Ati trecut prin astfel de experiente?
Multumesc,
Ana
www.lucianradut.ro
exclusive for RACE lovers
se poate sa mai dureze pana apar, dar cel mai bine iti poate spune o radiografie facuta de medicul dentist, in care se vad daca exista formati mugurii pentru noul dinte.Asa stii la ce sa te astepti.
Am avut aceeasi problema cu fi-mea.
I-am facut radiografie panoramica era totul ok.
Dintisorul i-a iesit dupa 11 luni, cand tocmai trebuia sa merg sa-i taie putin gingia pentru a-l ajuta sa iasa mai usor.
Indruma-l sa muste cat mai des cu gingia.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Si noi suntem in aceeasi situatie ...de vreo 6 luni a cazut al 2lea incisiv ...gingia este umflata dar nu mai iese...eu ma gandesc sa-i dau niste calciu...
Multa sanatate!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
noi am asteptat dupa incisivii laterali aproape un an jumate. Acum fiimea e fara, cei de sus inca nu dau semne, si nici nu tin minte cand au cazut...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert