Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetelor ziceti-mi si mie va rog..de cand ati inceput sa vi se umfle mainle? acu in ultimele sapt? sau ati avut asa de la inceputu sarcinii??

p mine ma cam sperie tensiunea ff mica si de vreo 3 zile ametesc rau de tot, imi pacane urechile, nu stiu de la ce e.

Ana felciitari pt curaj. mai ai putin de tot

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Vasari asta e patutul? http://mobtrend.ro/index.php?route=product/product&product_id=254
ca nu am putut deschide linkul ala

Mami fericita si implinita de Iulia si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

VOI REALIZATI CA AM INTRAT PE ULTIMA SUTA DE METRI?Intr-un fel as vrea sa se termine mai repede totul, alta data mi se face asa frica!Oricum, nu mai stiu cum eram eu inainte de a ramane insarcinata

Voi avea curaj sa rezist unei cezariene cu epidurala?
Bebica va fi bine, sanatos?
Stiu ca mi se va pune si sonda urinara, ca operatia va dura in jur de o ora(daca totul decurge bine), ca apoi mi se va pune branula cu oxitocina pt contractarea uterului. Data trecuta, cd am iesit din operatie am intrebat abia soptit:Mi-am pierdut ovarul?Acum acelasi lucru voi intreba:daca mi-am pierdut ceva.
Mai mult ca sigur voi ajunge si la transfuzia de sange(iar!), ca pulsul imi va scadea considerabil, ca de obicei.
Tin minte ca auzeam asistenta cd ii zicea sotului ca are la dispozitie 10 min si cum venea langa patul meu si-mi facea cele mai frumoase declaratii de drag, incercam sa deschid ochii, dar nu reuseam, stiu doar ca-mi curgeau lacrimi . Brrrr si acum ma emotioneaza asa tare!
Apoi aparatul la care eram conectata a piuit, nu mai percepea pulsul, mama aproape a lesinat. Pierdusem prea mult sange.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ana_o eu stiu ca in ultima luna nu o sa-l mai simtim pe BB, acum ce pot sa zic, asa am citit, dar si eu am fetita inca foarte activa si ma loveste cand in organe cand imi intinde burtica la maxim de zic ca acum plesneste ....
cine stie, statisticile nu se aplica la toata lumea, la ce BB-ei activi avem noi amandoua crezi tu ca ei se conformeaza standardelor?

mie imi place cand o simt, chiar daca ma mai lasa fara aer si ma doare dar tot imi este draga si tot astept cu nerabdare sa o mai simt, iar si iar

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Felicitari celor care au schimbat semnatura !

Ana, ce curajoasa esti !

Gabriella, sanatate multa !

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns E_Alexa spune:

Hello fetele, va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.Am implinit azi 32 de saptamani si de dimineatza am fost la eco.Toate bune si frumoase,bebe e mare 2200g, corespunde cu 33 sapt si 1 zi,dar placenta mea e matura (grad III), IR dreapta 0.85 , IR stanga 0.81 , IR ombilical 0.6.Doctoritza nu mi-a dat prea multe detalii..dadea din cap asa aiurea si zicea sa ma relaxez dar nimic mai mult.V-ati confruntat cu asa situatie? Stiti ceva..e grav cu placenta asta?

-----------------------------------------
Alexandra 32+ cu bebe Sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

wow ana felicitari pt amr!!
eu iti faceam tie curaj dar mie mi-e frica rau. si nici nu am nimik pregatit.
nu-mi vine sa cred,ce repede trece timpul

lorin7774 la mine sotul se lupta cu banca, e prima data cand face ceva singur singurel fara vreo asistenta din partea mea, c red ca si-a dat si el seama ca nu se poate baza pe neuronul meu gravid

ma intorc la smotru. pana nu am casa curata nu pot face cumparaturi linistita

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

beatrice si eu am inceput sa realizez ca mai este f putin pana voi naste..am o senzatie de frica,dar in acelasi timp de bucurie ca-mi voi vedea fetita...ma rog la Dumnezeu sa fie sanatoasa...
Acelasi lucru ma intreb si eu,daca voi rezista la o cezariana cu epidurala,pt ca daca nu se va deschide colul dupa ce se va scoate firul, asta ma asteapta... eu de fel ma panichez repede..acum vom vedea pe parcurs..

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ati auzit la stiri?O asistenta de la un spital din Timisoara i-a lipit bebeului suzeta de gura cu plasture pt ca tipa prea tare. Doaaaaamneee!!!A descoperit mama cand s-a dus sa alapteze.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

wow ana felicitari pt amr!!
eu iti faceam tie curaj dar mie mi-e frica rau. si nici nu am nimik pregatit.
nu-mi vine sa cred,ce repede trece timpul

lorin7774 la mine sotul se lupta cu banca, e prima data cand face ceva singur singurel fara vreo asistenta din partea mea, c red ca si-a dat si el seama ca nu se poate baza pe neuronul meu gravid

ma intorc la smotru. pana nu am casa curata nu pot face cumparaturi linistita

29+

iti dai seama ce fericiti sunt aia de la banca cand ma vad ca intru pe usa lor cu burta la gura si nu se intelege nici directoru' directorilor cu mine !!!

mai ales ca stiu ca am dreptate...
si gravida si neagra in ceru' gurii !!!

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
28+

Mergi la inceput