Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Raportez si eu o usoara umflare a degetelor de la maini.
Am vrut sa va intreb ceva, ati tot zis ca bebeii n-o sa se mai miste asa mult, ca n-o sa mai aiba loc... dar asta cand?! Ca multe din noi avem peste 32s si tot ne "plangem" de miscari cam dureroase, ale bebeilor. Pe mine bebele a inceput sa ma loveasca grav, mai ales noaptea...

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Gabriela, multa sanatae!
Mai fetelor, voi ma speriati cu AMR-ul. Imi dau seama ca mai am 5 sapt cd fac eu tot ce mi-am propus?
Eu am camera Ariannei si cea in care dorm pline ochi de haine. De abia acum ma incumet sa dau din hainutele Ariannei. Pana acum le-am tinut pe toate ...am saci intregi. Acum i-am scos hainele de vara si fac inventar cu ce-i mai trebuie. Nu e loc in casa de cate am insirat pe aici....

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Mada, nu eu o sa dau startul, ci Symo! Ea mai are 3 saptamani!

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Va recomand filmul "The business of being born". Se gaseste pe torente. Mai tot ce se spune in el e valabil si la noi, deci merita o informatie in plus. IN plus e vorba de nasteri si stiiiiiu ca toate iubiti sa vedeti nasteri (din alea frumoase nu orori)

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza'
Abia acum am reusit sa va ajung cu cititul, semnez si eu condica si apoi plec.
M-am trezit cu mainile umflate rau, nu puteam sa le strang si cu o fatza aseamanatoare cu a unui animal domestic popular de Craciun.
Nu ma intind la vorba pentru ca am o stare generala proasta si nu vreau sa o transmit. Am implinit si noi azi 33 de saptamani, dar nici eu nu pun AMR pentru ca si asa ma uit zilnic la ticker de 10 ori de parca s-ar schimba ceva.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Cristina&year=2010&month=11&day=3&babycount=1
Shopping placut tuturor celor care merg la baby expo. Aveti grija mare la preturi.
Eu acum stau, ma uit la hainute si ma intreb ce-o fi fost in capul meu? Mi-ar trebui vre-o 3-4 bebei ca sa le imbrace pe toate. Si la fel am procedat si la Teo, dar nu ma invat minte
.

Cris mami de Teodora si 33+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cris, eu chiar am reusit sa ma abtin acum. Adica pt 0-3l am luat strictul necesar, pt casa si dormit are tone de la Arianna, unele nepurtate. Si are si bleu, ca Arianna era baiat la inceput ...nici eu nu stiu cum am reusit sa ma abtin, dar incerc sa ma tin tare. De fapt, ies atat de rar si atunci iau doar cate o hainuta. Si m-a ajutat f mult si faptul ca ieri si azi nu a mers site-ul la Next, deci n-am mai comandat
Acum astept week-end-ul sa vina husbandul sa vad ce a luat si el si apoi vad ce mai am nevoie. A...nu ma duc la Baby Expo ca am vazut ca e si Z si Prenatal, care au aceleasi preturi ca in magazine, si nu vreau sa mai cumpar aiurea lucruri care raman nepurtate. Mai zicea cineva ca sunt si firme no name care au preturi ca magazilele de firma..asa e. Si eu nu m-am abtinut si am luat, ca nu ma uit la firma, dar apoi cd am realizat ce scumpe sunt, am regretat. Nu de alta, dar in primul an cresc f repede. De ex, o palariuta draguta pt fetite era 140 lei

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu nu pun AMR ca vreau sa va fac o surpriza. Una fericita. Oricum data nasterii nu mai este de mult timp cea afisata.
Eu cred ca Moshulik va fi prima, ultima sapt din oct si oricum banuiesc ca poate facand si cezariana, dr nu se risca sa i se rupa apa ca sa apeleze la cezariana de urgenta, poate si bebe a mai crescut in urma injectiilor mai mult.....Chiar, Moshulik, ne mai spui si noua ce faci, cum evolueaza lucrurile?

Gabriella, multa sanatate!Si RABDARE.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Cris, si eu patesc la fel cu mainile. Cand ma trezesc, nu pot sa le strang pumn Deja am 2 saptamani de cand patesc regulat chestia asta.

Ana ti-ai bagat AMR Cine e oare urmatoarea curajoasa?

s32 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Buna ziua, burtici frumoase!

La multi ani, Maritza! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de o nastere usoara si un bebe sanatos si la termen!

Am trecut sa va salut, caci pentru discutii nu imi permite timpul. Incerc sa tin pasul cu voi si nu prea reusesc.

Uitandu-ma la schimabrile de semnatura si AMR-uri, imi dau seama ce repede trece timpul si se aporpie ziua mult asteptata!

pentru toate!

25+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

intram si noi sa salutam ursoaicele...

suntem ok, singura noutate fata de ce spuneti voi pe aici este ca de ieri bebelina mea nu mai misca in acelasi loc;
adica pana ieri erau numai valuri, valuri in burtica mea, cele mai multe dintre ele transversale, concomitent dreapta-stanga.
acum am senzatia ca misca undeva in vagin si e mai putin placut

banuiesc ca s-o fi intors si da numai din maini, ca sus nu mai simt nimic.
tb sa ma urnesc sa merg la control si asa o sa ma linistesc; poate chiar we asta.

va pup : si pe cele cu AMR (nu-mi vine sa cred !) si pe cele cu contractii si stari ciudate (sa dea DD sa treaca repede) si pe cele care au schimbat semnaturile (felicitari!) si pe toata lumea fara exceptie

off topic : sunt in razboi deschis cu banca si asta ma stoarce de energie

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
28+

Mergi la inceput