Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (108)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ana_o atunci spor la facut bagajul!
sper din tot sufletul sa-ti fie bine la spital si sa mai poti comunica cu noi
dar mai e pana atunci, asa ca sa ne bucuram de momentele astea

sugubina felicitari pentru semnatura! Uite, vezi cum trece timpul, nici mie nu-mi vine sa cred ca mai am asa putin si parca mai acum putin timp mi-am facut testul barza ....

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am primit si linkul la patut. Vad ca nu e aici si cel de bebelusi. Am retinut ca era un lemn f fain si solid si avea sculptat un ursulet, dar am aruncat doar un ochi. In realitate mobilierul are alte nuante si e baituit f frumos. Si e mai ieftin decat pe site.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Sugubina, felicitari pentru intrarea in trimestrul 3! Tot asa, macar 10 saptamani!!! Sa fie puficele sanatoase!

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Sugubina, felicitari pentru noul trimestru!! Asa e, avem bebei mari deja, chiar imi sortam ecografiile acum, ca vreau vreo 2 mai frumoase sa le scanez si apoi sa le prelucrez putin si sa le afisez pe un panou de afisaj care l-am pregatit in camera lui bebe (pe care de-a lungul vremii o sa prindem poze, amintiri de la nastere, si cand il apuca talentul de picasso, desene ). Si era asa mic mic mic acu de abia ii mai intra capul pe monitor

s32 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Danait, eu fac tratament cu nospa si progesteron, nu iau doar cand ma doare si in continuare zic ca la mine no spa-ul este apa de ploaie

miruna, au trecut?Mie doar putzin.....deja incep sa ma cam panichez
Dar banuiesc ca nu ai acces la calculator daca stai la pat. Eu tin laptopul in pat:daca ma intorc pe dreapta, ma uit la tv, ma intorc pe stanga, stau pe net

Stiu Sugubina, dar sotul termina serviciul la 19.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ana_o sarumana! Asa zic si eu sa stea 10s! Sau macar 8 sa se lungeasca si sa se impufeze acolo.

Dana si eu am poze da de la ultima de la 28s nu a vrut nici o Puficuta sa se intoarca sa ne arate fata..nasu. Ideea e ca orcum se vedea ca is mai grase- au pus pe fata nu mai sunt asa scheletice.

Beatrice si Pufescu lucra Vineri cica de dimi pana seara - da i-am zis bre te invoiesti fugi doo ore sa bagam targ ca nu pot samb si dum. Da bine la el nu e totu f strict asa.

Tocma am aflat ca am primit ceva din America-hainute cadou, zicea nasa mea ca sunt asaaa de dulci si ca daca nu ar avea 83 de ani ar face si ea un copil sa il imbrace asa ca pe papusele.

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

http://smartwoman.hotnews.ro/mi-am-dorit-mult-un-copil-dar-acum-nu-mai-stiu-ce-a-fost-in-capul-meu-despre-depresia-post-partum-discutam-online-marti-de-la-ora-12-cu-psihoterapeutul-catalina-dumitrescu.html

despre depresia post partum..

29+ cu
si ingeras in ceruri

nu se deschide linkul

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

buna burtici.....'vroiam sa va intrb, stiu k s-a mai discutat dar nu mai stiu si pe net nu gasesc nuk concret: indemnizatia pt cresterea copilului se calc din brut sau net?

28 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Sugubina, felicitari pentru intrarea in trimestrul 3! Tot asa, macar 10 saptamani!!! Sa fie puficele sanatoase!
Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR 5 saptamani(sper eu)

Hei burtici, I am back!
Ma alatur si eu la sarbatorit! Am schimbat si noi azi semnatura! Am intrat in saptamana 30! Iuhuu! cinste la toate burticile cu ce le doreste inimioara!

Madalina29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

http://smartwoman.hotnews.ro/mi-am-dorit-mult-un-copil-dar-acum-nu-mai-stiu-ce-a-fost-in-capul-meu-despre-depresia-post-partum-discutam-online-marti-de-la-ora-12-cu-psihoterapeutul-catalina-dumitrescu.html

despre depresia post partum..

29+ cu
si ingeras in ceruri

nu se deschide linkul

31+

beatrice gasesti articolul pe hotnews..mai in josul paginii...

apropo de pozitie in pat..eu daca stau pe spate vad televizorul, pe stanga mi-am pus laptopul..offf ma omoara spatele asta...

madalina felicitari pt semnatura

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput