Inscrieri clasa I/ 2011 cand?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Eu stiu ca scoala 199 e pe langa 195. De ce nu ati ales 195 ? Am auzit ca e cea mai buna din cartier.

Nu sunt chiar apropiate, le desparte tot parcul IOR ( Cuza).
Ambele sunt foarte bine cotate din punct de vedere al rezultatelor, 195 e un pic mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

De scoala 146 cea de pe strada Panduri, stie cineva ceva? Aveti idee cand incep inscrierile si cat de bine/nu e cotata?
Va multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Fetelor, m-ati zapacit! Nici nu m-am linistit bine cu pregatitoarea, cu comasari de grupe si schimbari de personal si deja mi-ati dat tema...

Poate am noroc: e cineva pe aici din zona Turda - 1 Mai (Bucuresti)?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Si noi bazaim deja, am citit toate subiectele dar m-au speriat putin raspunsurile cu invatatoarele care au deja clasa facuta pentru la anul.

Asa ca incep prin a intreba ce invatatoare bune stiti care au acum clasa a IV-a la scole 11 si/sau 10 Bucuresti ?
Rog mult un raspuns aici sau pe PM.

Si eu ma gandesc la scoala 11. Ai aflat ceva?

Crinuta si minunea ei

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy

www.arcb.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=2894&Itemid=419" target="_blank">Monseniorul Vladimir Ghica

Nu prea multe, doar ca se intra foarte greu si ca nu are after. Mai vorbim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

La scoala 11 se cer "donatii" la inscriere si nu sume accesibile oricui. Este scoala cu cele mai bune rezultate la clasa a VIII-a din Bucuresti. Ori sunt elevi excelenti ori sunt profesori permisvi care dau note f mari....poate cineva care are copilul in interior ne poate spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
pe noi ne intereseza Scoala 88.
Am fost zilele trecute acolo, portarul nu stia nimic..deci, aici nu au inceput inscrierile oficiale...

Stie cineva ce invatatori/invatatoare vor prelua clasele I la anul?
Puteti sa imi recomandati, va rog, pe cineva?

Multumesc anticipat!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Buna!
pe noi ne intereseza Scoala 88.
Am fost zilele trecute acolo, portarul nu stia nimic..deci, aici nu au inceput inscrierile oficiale...

Stie cineva ce invatatori/invatatoare vor prelua clasele I la anul?
Puteti sa imi recomandati, va rog, pe cineva?

Multumesc anticipat!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Camelia du-te la secretara, nu la portar
Inscrierile oficiale la 88 sunt in luna ianuarie.
Fiind 7 clase I sunt foarte multe locuri si nu incep mai devreme.
Insa secretara iti poate indica de pe acum cateva invatatoare, pe care sa te duci sa le intalnesti personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Revin si eu cu noutati... am fost luni la scoala 21 (unde vreau sa-l inscriu) si am vorbit cu doamna invatatoare care mi-a fost recomandata si l-a trecut pe o listuta...inscrierile oficiale nu sunt acum ci prin februarie, martie 2011 dar sunt in toi inscrierile neofiale...adica toate invatoarele inscriu pe liste copii si se poate intmpla ca unele dintre invatoare (cele cu renume bun)sa aiba deja clasa completa si sa nu mai primeasca copii...
Sunt linistita ca am reusit sa-l inscriu si sper sa fie cea mai buna alegere...
Spor la cautat scoli...invatoare...potrivite pentru copilasii vostri!

are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

La scoala 11 se cer "donatii" la inscriere si nu sume accesibile oricui. Este scoala cu cele mai bune rezultate la clasa a VIII-a din Bucuresti. Ori sunt elevi excelenti ori sunt profesori permisvi care dau note f mari....poate cineva care are copilul in interior ne poate spune.

"donatii" la inscriere ??? cum asa pur si simplu iti cer bani??? nu pot sa cred ce am ajuns...mare pacat...:(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flavia maria

Citat:
citat din mesajul lui claujro

"donatii" la inscriere ??? cum asa pur si simplu iti cer bani??? nu pot sa cred ce am ajuns...mare pacat...:(

Donatii intr-un sens ce nu presupune neaparat "spaga" ci niste acte oficiale.
Adica unele scoli, din cate stiu chiar si aceasta, prefera la inscriere ca acei 2% din impozitul parintilor ce poate fi redirectionat catre o cauza, sa se faca catre scoala respectiva pentru cumpararea de diverse.
Sau se dau bani strict pentru mobilier/calculator etc si parintii primesc chitante si justificari prin documente pe ce s-au cheltuit acei bani.
Lucrurile acestea pot fi stipulate chiar in regulamentul interior al scolii sau in cererea de inscriere.

Mergi la inceput