Sept-Oct'10 - Bv Luana,LoredanaB!Hai Summer!(164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna dimineata!
Ma bucur ca va place baiatul meu..sunt curioasa cum o sa arate al doilea. Cred ca nu ma prea pricep la felicitari si laude dar vreau sa va zic ca si eu am vazut numai poze cu copii dragalasi, care mai de care.
Mai3 ce burtica mare ai! mai poti? si e chiar lasata. Treb. sa-mi fac si eu o poza din profil dar nu prea gasesc timp sa stau locului.
Eu nu m-am gandit ca ar trebui sa primeasca copilul mare un cadou din parte fratelui dar e o idee buna...hmmm, ii iau o masina ca si-asa are numai masini in cap.
Pity bine ai venit acasa! asa eram si eu la inceput cu Andrei, nici bine nu terminam cu alaptatul si cu "bibilitul" copilului ca deja treceau 3 ore si o luam de la capat.
Lora, poate ca fetita ta are deja un puseu de crestere si are nevoie pur si simplu de mai mult lapte...iar pana se regleaza productia dureaza cateva zile. Eu am patit asa cu Andrei, ce-i drept avea vreo 6 sapt. cand urla de foame din juma in juma de ora si eu nu stiam ce vrea copilul...ce sa mai zic ....greu cu copiii astia!

Ramona 36si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata si de la noi! Gata Anuta semnai condica!

Oramona da, era sotul meu, psihiatru nu psiholog! Ce memorie a fetelor ai!!!

Azi mergem si noi la calutul balan la 18, sa vedem ce mai face nenea colul! Abia astept!

Hai Loredana! hai Sofia!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Viovio

Buna fetelor,
Mai e loc in "club"?
Recunosc ca va citesc de multa vreme (am urmarit-o pe eveline fiind si eu,ca si ea,pe langa graviduta si mamica de Bianca noiemebrie/decembrie 2004.)
Eu am cezariana programata pe 30 septembrie si daca as avea acelasi medic ca la fetita mea,nu as avea nici o grija.Din pacate am fost nevoita sa schimb medicul si am niste emotii/temeri ingrozitoare.
Voiam sa va spun referitor la cadoul pe care bb mic il poate aduce pentru bb mare ca acesta ar putea fi un aparat foto (acum depinde cat de mare e bb mare) ).
Eu am vazut asta atunci cand am nascut si mi-a placut.Plus ca fetita care a primit aparatul (sa-i faca poze lui bb evident) s-a mai inmuiat,fiind foarte suparata ca bb era baiat si nu fata cum i se spusese initial.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Eeeeei, cum sa nu? Bine ai venit VIOVIO, ai nimerit chiar in perioada mai fierbinte .
Mai zi-ne despre bebe, ce va fi, baietel sau fetita? Ce zice Bianca?
Te trec eu imediat la cezariene programate dar zi-ne si UM si DPN te rog. E bine cand mai vin mamici cu experienta, orice sfat e binevenit.

Buna ideea cu aparatul!

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Ana, multumesc pentru PM!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Viovio, bun venit!

Mergi la inceput

Foarte frumoase pozele cu bebelusii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Buna dimineata si de la noi!

Azi mergem si noi la calutul balan la 18, sa vedem ce mai face nenea colul! Abia astept!

Mult succes!

Mergi la inceput

La multi ani Simona!

Mergi la inceput

Bebecris felicitari pentru bebe sanatos!

Simona la multi multi ani!

Bubante da, el era! Bre ce memorii aveti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Ana, sigur o sa fie bine cind terminam cu reparatiile. Dar era si mai bine sa nu se sparga teava aia, ca gaseam noi altceva cu care sa ne ocupam

Am citit in ce consta testul nonstres si m-a cam pus pe ginduri. Cica pot sa stau la monitorizare si 2 ore. Si daca n-am 3 contractii in mod natural, ori imi administreaza o cantitate mica de oxitocina, ori ma pune sa-mi stimulez mameloanele ca tot acelasi lucru e

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 37+

Fistiq, aia e monitorizare cu stress. Tu faci non-stress! Nu stimulezi nimic si nu ti se da nimic, pur si simplu monitorizeaza inima lui bebe si tonusul uterului tau, si o sa ai un buton pe care apesi cand simti ca misca bebe. E max 20 min daca toate sunt ok!

Mergi la inceput