FIV 280

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

multumim angie ...sper sa ne tragi dupa tine pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

daniela , tu nu vezi ca de cele mai multe ori semnele de cm se confunda cu cele de gravi! hai nu te gandi acum la prosii! ramai optimista pana la capat!
si eu am dureri si intepaturi prin ovare , burta , ma dor spatele!
asa ca ramai pe pozitie!
in a catea zi de la et esti acuma?

aristica am inteles ca face testul in 24!
eu in 27! cred ca si morena la fel!

doamne ajuta !

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

exact o saptamina
l-am facut joia trecuta
Morena,a 6-a incercare????
Ajuta-ne Doamne

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

daniela eu am avut dureri mari dupa punctie, apoi, in ziua et am facut temperatura, apoi am facut frisoane, apoi au aparut crampele in abdomen....deci am avut dureri cu duiumul, dar asta nu ma opreste sa am credinta ca sunt gravida si ca Dumnezeu a facut o minune!
Azi-noapte am avut niste intepaturi foarte puternice pe partea mea cu endometrioza, apoi m-am trezit cu niste dureri oribile de sani - ma dureau sanii pe laterale, dar nu vreau sa-i ating. Nu mai las la buda hartie igienica alba, sa nu caut urme pe ea, am inlocuit-o cu una roz. Efectiv incerc sa nu ma gandesc la toate durerile ce apar...poate am gaze, poate tre' sa trag un part si eu ma gandesc sa n-o fac ca sa nu "deranjez" copilul si uite asa ma constip si nu ne simtitm niciunul bine. Atunci nu stau eu mai bine linistita?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Aristica la mine primul semn cind am ramas data trecuta au fost exact durerile de sini despre care zici tu.
multumesc fetelor

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

sa dea Dumnezeuas fi cea mai fericita sa aud asta..si cred ca asa va fi

Citat:
citat din mesajul lui morena29

multumim angie ...sper sa ne tragi dupa tine pe toate

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

greu mai trece vremea
vb danielei ma apuca niste dureri cat in stanga cat in dreapta, mananc ca sparta, deja eu am luat in kg cat pt primul trimestru de sarcina cu tratamentul asta !
pana in 27 mi se pare o vesnicie..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

fetelor ma primiti si pe mine?ma cheama veronica am 36 ani 3IA nereusite incep protocolul pt fiv pe 19sept.am mutatia677 stare heterozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

buna seara fetelor,
revin si eu cu vesti: am fost la mednewlife, am avut prima consultatie cu prof. Ron-el, se pare ca analizele de fiv mi-au iesit bine, sau asa sper pentru ca nici una nu era incercuita iar profu a spus ca stau "foarte bine" avind in vedere istoricul meu (endo stadiu III, 3 laparo, fibrom). pe 26 sept. incep inhibarea cu diphe, iar stimularea o voi face cu menogom, pe 17 oct am programata punctia, iar pe 19 ET, stiu ca mai am ceva de asteptat dar am mari emotii
am o intrebare, poate vreuna dintre voi imi poate raspunde: eu in mod normal ar trebui ca pe 12-14 oct sa ovulez, este normal ca ovitrelul sa-l fac abia pe 15 iar punctia pe 17, adica eu ma intreb nu cumva voi avula pana atunci? mentionez ca ziua 1 pica chiar pe 1 oct, off... sper ca ati inteles care era intrebarea, adevarul e ca mi se ingramadesc atat de multe intrebari in cap ca nu stiu de unde sa o mai apuc...
daniela, bunadria, arisica, morena, va tin pumnii, sa stiti ca traiesc emotiile alaturi de voi, doamne ajuta sa veniti toate cu 2 liniute rosii
imi sunteti tare dragi si va citesc chiar daca sunt mai lenesa la scris
va pup

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristy1977

buna seara fetelor,
revin si eu cu vesti: am fost la mednewlife, am avut prima consultatie cu prof. Ron-el, se pare ca analizele de fiv mi-au iesit bine, sau asa sper pentru ca nici una nu era incercuita iar profu a spus ca stau "foarte bine" avind in vedere istoricul meu (endo stadiu III, 3 laparo, fibrom). pe 26 sept. incep inhibarea cu diphe, iar stimularea o voi face cu menogom, pe 17 oct am programata punctia, iar pe 19 ET, stiu ca mai am ceva de asteptat dar am mari emotii
am o intrebare, poate vreuna dintre voi imi poate raspunde: eu in mod normal ar trebui ca pe 12-14 oct sa ovulez, este normal ca ovitrelul sa-l fac abia pe 15 iar punctia pe 17, adica eu ma intreb nu cumva voi avula pana atunci? mentionez ca ziua 1 pica chiar pe 1 oct, off... sper ca ati inteles care era intrebarea, adevarul e ca mi se ingramadesc atat de multe intrebari in cap ca nu stiu de unde sa o mai apuc...
daniela, bunadria, arisica, morena, va tin pumnii, sa stiti ca traiesc emotiile alaturi de voi, doamne ajuta sa veniti toate cu 2 liniute rosii
imi sunteti tare dragi si va citesc chiar daca sunt mai lenesa la scris
va pup

"After all, tomorrow is another day!"

Cristy1977 la FIV se schimba datele problemei......nu mai ovulezi cand ar trebui, si avand in vedere ca faci diphereline...ovarele vor fi inhibate o perioada,iar in timpul stimularii vei face ecografii destul de dese (sau asa ar trebui) astfel incat n-ai cum sa ovulezi inainte de punctie.
Multa bafta tie si tuturor fetelor care sunt in focuri.
Pupici!

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput