FIV 280

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

cristyla fiv ,asa cum ti a spus alina, e alta ^poveste,nu mai ti cont de nimic ce se petrece natural , totul e sub control, ovulatia de exemplu..
oricum data exacta a punctiei si et, le vei stii mai incolo , dupa inceperea stimularii in functie de dimensiunile foliculilor si a altor valori(estradiol,lh)!
lasa te pe mana medicului si fi optimista!
bafta multa!

gheveronica bine ai venit si sedere cat mai scurta aici! sa vi cat de repede cu cele doua liniute! bafta!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Bruni ce faci insomniaco? Asteptam sa treaca timpul si cu cit se apropie momentul testului,parca ne pare rau ca a trecut
Despre mincare ce sa-ti spun,maninc si eu ca un purcel
Alina multumim
Bun venit fetelor noi,dar va rog eu sa nu stati prea mult.

in asteptarea lui bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

brunadria multumesc mult si mult noroc si tie

vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

cristy
oricum data exacta a punctiei si et, le vei stii mai incolo , dupa inceperea stimularii in functie de dimensiunile foliculilor si a altor valori(estradiol,lh)!

Bruni la ea e deja stabilita data punctiei pe 17 oct si ET-ul pe 19 ,pt. ca probabil se face pe loturi in functie de venirea lui Ron-El in tara...
Pupici si AMR usor....la fel si tie Daniela

Alina in asteptarea unei minuni de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

'neata fetelor,
alina, brunadriamultumesc pentru raspunsuri, da cred ca aveti dreptate, m-am mai uitat pe schema de tratament si se pare ca voi face inhibare cu diphe pana pe 14, apoi pe 15 ovitrelle, pe 17 punctie si pe 19 oct ET, sper sa mearga totul bine, si da, Ron-el face pe loturi, mai aveam o intrebare aveti idee de unde as putea cumpara diphe si menogom cel mai convenabil sau unde ati gasit voi la un pret mai bun, am vazut ca numai medicamentele in faza de stimulare ma duc la vreo 3000 ron
fetelor cu testele la sfarsitul lui septembrie va tinem pumnii si ne rugam alaturi de voi

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cristi - hai ca am zambit cand am citit intrebarea ta. Dipherelinele inhiba ovarele. Acestea nu elibereaza ovulul. La prima eco vei vedea cati foliculi antrali ai si cam pe aceia te vei baza mai departe. Poti lua medicamentele mai ieftine de la FARMACIA TEI . Au site unde poti verifica daca medicatia ta e pe stoc.

bruni - la mine e totul d-andoaselea. Eu am slabit 2 kg, deoarece doctorul mi-a zis sa mananc proteine: lapte, oua, peste. Pentru mine mancarea asta sanatoasa e ca un regim, asa ca azi-dimineata am balotat niste carnati de porc

fete cucuiete, eu maine fac beta, ca-s in ziua 9 si nu mai am rabdare

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

buna fetelor am inceput si eu cu femostonul sicred ca pe la sf lunii fac si eu FET..poate cineva sa imi zica mai exact cat timp a luat femoston ? cat ar trebui sa fie endometrul ptr FET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

endometrul tre' sa fie de circa 8 mm (daca e mai mare, cu atat mai bine). Nu stiu despre ce medicament vorbest, asa ca nu ma bag. Succes!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

aristica cum bagi maine beta?
nu pe 24 trebuie?
e z9 de la et? ca atunci mai ca ar mai merge un beta..e si sambata maine,stai pana luni :)
d zeu sa ti ajute sa vi cu beta mare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela74

Bruni ce faci insomniaco? Asteptam sa treaca timpul si cu cit se apropie momentul testului,parca ne pare rau ca a trecut
Despre mincare ce sa-ti spun,maninc si eu ca un purcel
Alina multumim
Bun venit fetelor noi,dar va rog eu sa nu stati prea mult.

in asteptarea lui bebe mic

noaptea nu am somn ca dorm toata ziua
las' sa treaca sa stim e alba sau neagra , ca e tare nasol sa stai asa in incertitudine..
mananc si eu ca doua purcele ! o sa vad cum mai dau jos,
in momentul asta nu ma intere cat bag la ghiozdan, numai sa fie bebe

Mergi la inceput