Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Aelita, multumim de aprecieri.
Eu ma gandeam cand povesteai tu de Andres si Sofia cum il cauta pe bebe Miguel sa ti spun sa salvezi scrierile caci astea sunt clipe de aur, cclipe de neuitat care peste ani cu atat de multe alte bucurii de la copii vor fi amintiri de nepretuit. Eu o intreb pe mama cum si ce faceam noi cand eram mici (noi trei frati- eu si doi baieti) si nu si mai aminteste decat cateva faze haioase si mai ales ca pe atunci nu se faceau atatea poze. Eu ma chinui sa inregistrez baiatu' cand scoate sunetele acelea de bebelus minunate si tot nu reusesc.As vrea sa mi imprim in minte de asemenea mirosul lui de bebelus si tot timpul in pup si il miros pe gat.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

fetelor,am o noua problema:cand stranut sau fac miscari bruste ma doare tare operatia,chiar in capatul taieturii. O simt ca pe o arsura puternica.Atunci cand palpez zona nu ma doare nimic. Pe dinafara e vindecata perfect,aproape ca nu se vede cicatricea(seromul si problemele sunt in partea cealalta :D ). A mai patit cineva asta? Abia sambata am control...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Imaya, cum tine preotul copilul... Am ramas afis...

Aseara dupa baita am pus copilul in fisher, asta pe la 9 seara, a motait pana la 11, cand l-am mutat in patutul lui si a dormit neintrerupt pana la 5 dimineata. Toata noaptea m-am dus la el sa vada daca respira... El dormea de numa. Abia am asteptat trezirea, ca imi erau sanii ca pietrele, ca nu mancase de la 9 seara... A papat putin, ca ii picau ochii in gura de somn... Asa ca la 7 s-a trezit din nou la papa..., si a ramas la mine in pat.

Tina, nu stiu ce sa zic cu dormitul. Acum Vlad doarme in patutul lui, il pun cand e aproape adormit de tot, sau uneori chiar dormind. Mai maraie, mai il tin de mana, mai il mangai. Dar nu stii cu copiii astia, ca oricand se poate suci, sa nu mai vrea sa stea acolo. Peste zi al meu nu doarme decat la mine in brate... Si toata perioada de somn (3-4 ore) il tin in brate. Cum il pun jos cum se trezseste. In fisher doar motaie o juma de ora, daca il las acolo peste zi. Ori , asa cu jumatati de ora de somn devine marait toata ziua. Asa ca prefer sa il tin in brate 3 ore de somn, si stiu ca ziua e ok, si e odihnit... Nu iti ramane decat sa tot incerci sa il adormi in patut, sa fii consecventa, si intr-o saptamana ar trebui sa se vada rezultate (conform cartilor).

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Multumesc fetelor de raspuns

Referitor la dormit incercati sa ii invatati de acum sa adorma singuri si la patut, o sa vina vremea cand trebuie sa le gatim zilnic si nu o sa mai aveti asa mult timp de ei
Al meu doarme singur ii dau suzeta iar daca este agitat stau langa patut si il mangai, si cand este treaz sta cuminte la patut , vorbeste cu ursuleti sau se uita la jucariile de la carusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

la noi am fost cu disciplina de la inceput,bubu a dormit la el in patut la el in camera(mami doarme cu tati).Primele nopti stateam sa ma uit daca respira...
L-am mai luat la adormit in brate, in pat sau pe canapea in living cu mine cand l-a durut burta, dar cand se calmeaza(daca nu adorm si eu langa el) il mut in patut.Cred ca vreo trei nopti am adormit cu el pe burta...si ne-am trezit amandoi cand a fost ora de masa(mi-a placut mult sa dorm cu el in brate,dar incerc sa ma abtin).Ii cant si lui ii place(desi e destul de horor :)...mai putin nasol decat la tati care are un repertoriu compus din domn domn sa-naltam si mos craciun cu plete dalbe...intr-o noapte am zis ca mie nu mai imi trebuie craciun o vreme la cat i le-a cantat :) ).
La noi ziua nu doarme in patut(nu prea il pun eu),il tin cu mine(bucataria e deschisa in living).Bubu doarme pe canapea,sau motaie sau face scandal :). Dupa masa de dimineata doarme pe balcon in carut.Seara dupa baita adoarme cu noi pe canapea(noi ne uitam la un film,mai povestim) si dupa ce e adormit bine il mutam...cateodata se mai trezeste,incepe mataiala si consolatul.Ce am observat:daca dupa baita,masaj stingem luminile(pastram lumina de la blat la bucatarie sau becul de la hota),bubu adoarme(chiar daca noi ne uitam la film si e zgomot)-il tinem de manuta,sau sta unul din noi cu mana pe burtica lui daca pare sa il doara...cateodata il lasam in pace,depinde de ce vrea el.Il mutam la el cu luminile stinse,numim operatia 'navigarea prin transee'. Am constatat ca doarme mai bine dupa ce i-am stins lumina de veghe de la el din camera(eu am fost contra,tati a insistat si a avut dreptate :) ).Acum aprindem lumina in hol cand vrem sa il vedem.Usa la el e permanent intredeschisa(avem un opritor sa nu poata sa intre motanul nesupravegheat la el).
In ultimele 10 zile si-a facut program sa nu mai doarma de pe la 13-14 pana dupa baita,asa ca am schimbat programul dupa el,ne plimbam in parc dupamasa.Si tot in ultima vreme se trezeste la 4 ore pt papa, se pare ca s-a reglat cam la 6 mese pe zi(cateodata 5).In brate sta cam o ora-o ora jumate pe zi,la mine,la tati...pupici si razgaiala cat incape.Cat sta pe canapea si e treaz povestim,incercam sa ne jucam(inca e cam mic),sta pe burta si isi tine capul(asta ii place maxim).Am constatat ca ii place sa 'isi faca exercitiile':sa stea pe burta,sa pedaleze,in general sa exerseze miscari chiar daca se enerveaza ca nu ii iese si se mai mataie se supara daca nu il las :) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

neata la fete!
noi ne-am k ati zis k suntem mumusele in rochita...
saru nela_didea de aprecieri
ioi ce noapte buuuuna am avuuut... fata mea a de la 23 pana la 6 dimineata !!! nu k altfel se trezeste toata noaptea,k are treziri la 1-2 si apoi la 5-6,da atat de adanc am dormit si eu si sosu pana dimi k mai sa nu auzim alarma lui de trezire ,si aia suna taaareee.
ma pun sa citesc din urma k ieri nu am avut timp.

mami fericita de ariana ! 06.08.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata delfinariu

eu iarasi noapte grea...Andrei doarme bine ziua, dar noaptea ceva nu ii place la bunici, in patul lui de voiaj...si dupa 2 zile doar pe san, era si cam flamand dar si prea somnoros sa pape la san, asa ca la 6.30 a primit completare, pe care a halit-o rapid si apoi somnic fara probleme...

dar mami zombie, ca noaptea ba e prea rece, dam drumul la centrala, ba se face cald, dam drumul la usa, si asa face mami ture ture...plus una bucata copil somnoros si flamand care papa tot la o ora jumate ca atunci cand era piticot...
noroc ca dimineata tati e de rand sa distreze copilul

acum doarme cumintel in landou, pe pat. inca e prea rece sa iesim afara , ca nu avem hainute groase asa de mari inca

si mananc si ca sparta asa ca cele 56.8 kg ale mele de cand am plecat de acasa cred ca se transforma in 60.8

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza si de la noi! In primul rand, multumim mult pt aprecieri si comentarii!
Eu sunt happy azi pt ca fata mea a adormit singurica aseara in patut, cu www.mothercare.com/happy-safari-Safari-Musical-Dreamshow/dp/B001O9YQXS/sr=1-7/qid=1284539345/ref=sr_1_7/279-2949870-3694143?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42874041&mcb=core" target="_blank">minunea asta pornita. Si a dormit de la 22.30 pana la 5 dimineata, ca niciodata. Faceam liniste deplina (adica nu mai respiram) ca sa o aud pe ea cum respira Si-a luat portia de laptic la 5 si apoi iar somn pana la 8. Am observat ca doarme f bine in portbebeul ei, cred ca ii tine si de cald si se simte si protejata in el.

Racusorule, da-le naibii de kile! Important e sa va simtiti bine la bunici, Sighisoara e printre orasele mele preferate, ce n-as da sa fiu si eu pe acolo.

M-a lasat masca poza cu Andrei de Imaya, in care il tine preotul numai de gat. Mare curaj pe el! Noua preotul era sa o scape pe Aida. In toata linistea din Biserica, mama exclama: "Hi! Scapa fata!"

Azi ma mai uit pe poze si mai comentez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

'neata si de la noi,

Am vazut poze de delfinasi minunati: Aida o scumpa si pozele de familie minunate , Andrei de Imayala fel, iar blondutii lui Victo frumusei foc si ei...
Noi reusim sa dormim aproape numai in patut in ultima vreme: exceptie dimineata pe la 6-7, cand mami e moarta de somn si il ia pe copil la alaptat in pat si adormim impreuna vreo ora doua, de cele mai multe ori eu inaintea lui
In rest, il pun in patut somnoros, infasat in paturica, cu suzeta, pornesc in surdina radio si mai are el o jucarie muzicala cu muzica adormitoare. Cand e linistit il mangai putin si il las singur si el adoarme. Daca e agitat mai stau langa patut si ii citesc, il mangai, ii tin mana pe burtica, ii tot dau suzeta pe care el o scuipa si pana la urma tot vine somnul. Eu nu ii las nici lumina de veghe, nici usa deschisa, am interfon si asa il aud daca plange.
Seara il tot pup si eu dupa ce adoarme, ca mi se strange inima ca stam despartiti o perioada, dar ma gandesc ca e mai bine asa pentru amandoi.



Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Aelita, de ce nu iti pui la semnatura un link cu poze? Mi se facuse ieri dor de copiii tai si am dat cautare pe google, asa am dat de tine. Eu nici nu il vazusem pe Miguel pana ieri. Seamana atat de bine cu Andres! Incredibil!
Racusor si ooana, am vrut sa va admir frumusetile pe contul vostru si nu am putut, se pare ca nu aveti albumele publice.

Sa o luam de unde am ramas:
Iulia (Arissa) se pare ca va ramane cu ochii albastri. Ce frumos! Pupicei
Paul (Btz) e smecheras deja, dupa cum vad in poza. Manca-l-as eu de grasunel!
Letizia e o finuta, va fi la fel de frumoasa precum mamica ei.
Victor Andrei e mortal langa peste, ce ati vrut, sa-l masurati cu pestele?
Carla seamana cu tati, iar Mateo cu mami. Niste scumpicei amandoi. Ce frumos o fi sa ai gemeni, fata si baiat! Dar si greu!
Yanis, alt grasunel, are noroc de doua surioare care or sa aiba grija de el. Un dulcic si el, ce mai.
Andra e copil de reclame, fotografiile cu mami si tati sunt extraordinare.
Bianca, dupa ce ca e frumusica, mai are si niste hainute superbe, de iti vine sa o mananci cu totul
Maria (anca_vlad) e o grasunica, ce bine ca a stat mai mult in burtica. Pup pe obrajori.
Gemenii canadieni ma omoara cu zile, cum se iubesc ei acolo. O sa fie nedespartiti dupa cum se pare.
Iulia (Otilia) semana asa de bine cu surioarele...Pup fete cucuiete si mamica eroina!
Robert (Enik) era tare suparat...Enik, vrem poze cu Robert zambind!
Matei (Creatza) si-a castigat locul...la inaltime adica.
Sara e o minune de fetita, mica si dragalasa.
Ce mult o iubeste Alexandru pe mamica lui, Nela! Asa frumos o tine in brate...
David (bamboletta) seamana mult cu surioara cand era mica. O mami implinita Bamboletta, cu fetita si baietel.
Priscilla-Serayah are un nume deosebit, asa cum e si ea de altfel.
Radu Stefan e un scump, se vede cat de fericiti sunt mami si tati ca au un pui mic.
Victor Petru in schimb are noroc de fratiori mai mari, care o sa-l invete la prostii Bravo, Kata, te admir pt curajul tau.
Luana e o frumusica si jumatate. O pup pe nasucul ei in vant
Raducu (pufescu) are asa o mocuta cu caciulita aia pe cap, de-ti vine sa-l papi.
Florentin e bebelusul delfinariului, cel mai mic dintre toti. Pupicei!
Ariana are o rochita superba! E o dulce, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Ahh ce bine ca am reusit sa ma uit pe indelete la poze. M-am uita intruna la ei, eu care inainte nu prea eram cu bebelusii, adica imi placeau, dar ii priveam de la distanta, acum i-as lua pe toti la pupat si smotocit.

Mergi la inceput