Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
racusor2010 spune:
Cristina, inca nu m-am hotarat. azi ne decidem
sa vedem cum e vremea, ca se anunta ploi, si daca se raceste nu prea am hainute groase pentru pitic, abia acum cred ca a ajuns pachetul la Posta si daca nu putem sta in curte, nu prea avem ce sa facem, mai bine e la Bucuresti
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
eu nu am curajul sa ma urc pe cantar dupa saptamana asta
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
M-am uitat la TV, cica Nicoleta Luciu a slabit cele 30 kg depuse in sarcina in 6 saptamani... A mancat doar compot de mere fara zahar si supa de pui (fara fidea)... Clar nu a alaptat... As putea sa m un pic grija ce mananc, macar fara paine, fara dulciuri, ca altfel nu mai dau jos nimic...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
giorgia23 spune:
Neata..eu iar nu am dormit...s/a foit toata noaptea,ba mai mult pe la 4 a apucat/o plansul....acum la 10 i/am pus un supozitor ca e a 4 a zi fara kk...cred ca de asta s/a si foit,ca o burea burtica saracuta....nu mai stiu ce sa/i dau sa faca si ea singurica....am mancat si prune,si compot de prune...la ea nu au nici un efect nici debridatul,nici biotics baby care cica normalizeaza scaunul...acum ii dau bonisan care cica ajuta,dar eu sincer nu vad rezultatul...offff...oare as putea sa/i dau cate putin suc de mere sau alt fruct?
Crispo fii sigura ca Nicoleta Luciu nu a alaptat la ce regim a tinut...se spune ca, kg puse in 9luni tot in 9 luni tb date jos...asa ca nu te stresa...eu am metabolismul de asa natura incat nu ma ingras,sau daca pun dau imediat jos...mereu am fost slaba
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze Antonia
Victo spune:
aelita, nu stiu cum iese cu ardei gras, ca nu am facut. am mancat odata la cineva si acum am zis ca vreau sa pun si eu.vrei sa iti dau totusi reteta?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Buna dimineata
Victo, ce harnicuta esti!!
Giorgia, noi cu Bonisanul am scapat si acum face kk in fiecare dimineata. Dar inca ii mai dau, de 2 ori pe zi dimineata si seara. Sunt curioasa cand il intrerup, daca revine la vechile obiceiuri...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
coteasca spune:
Buna fetele!!! Am aparut si noi intr-un sfarsit. Am revenit in Bucuresti dupa 2 luni petrecute la Campulung, 2 luni frumoase cu aer curat, cu liniste, cu muulta verdeata si cu ajutoare din partea mamei mele si a soacrei mele.
Noi suntem bine, nu avem probleme cu kkuta facem si de cate 5 ori pe zi, apos cateodata, dar nu conteaza ca papam doar de la san.
Am facut si noi si botezul si cununia religioasa, totul a iesit foarte frumos.
Am facut si vaccinul de la 2 luni gratis si nu am avut reactii adverse, doar s-a intarit putin locul unde a facut injectia, in piciorusul stang, dar ii dam cu diclofenac so trece.
Am mers si ne-am cantarit, avem 5.700g, suntem vioi si crestem maricei. Am inceput sa mai sortam din hainute ca au ramas mititele.
O sa incerc sa pun si niste pozici imediat cum imi fac timp.
Cat despre legumele de toamna am pus si eu la comgelator ardei capia(dupa care sunt inebunita) si vinete, am mai bagat gogosari in sos(soacra), castraveti si gogosari in otet si cam atat.
Nu mai stiu cine intreba de GALAFOR, am luat si eu si la mine nu a dat prea mari rezultate, eu ma stimulez foarte mult cu ceai de la fares, e bun pt mine. Cat despre nici noi nu am inceput activitatea, la fel ca si belu, nu prea mai am chef, nu mai sunt hormonizata atat de tare, desi iau preventiv pastilute. Tudor doarme noaptea cu o singura trezire; ori la 2 ori la 4 dimi, inca nu si-a reglat programul.
Am alergat si eu dupa acte sa-mi depun dosarul pt CIC ca mi s-au dus cele 126 zile in care luam bani garla, acum o sa mai iau 3 luni ciuciu si dupa aia pe fratele lui(Boc tampitu)
Am vazut pozele cu delfinasii, ce au crescut si ce maricei sunt si ce frumosi sunt toti.
Va pup fetelor si sper sa auzim numai de bine.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
coteasca spune:
AAA uitasem, vroiam sa va intreb daca voi curatati in vre-un fel urechiusile si nasucul la bebelusi??? Eu nu i le-am curatat niciodata cu nimic. Copilul cand are mucisori stranuta si ii ies la suprafata si urechiusile doar la suprafata i le-am sters cu un colt de servetel, in rest nimic.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/TudorAndreiCorina#
crispro spune:
Giorgia, nu ii dau suc de fructe, ca nu o ajuta. Ba mai rau ii face stomacului. Si eu tot bonisan ii dau, e natural, nu mai are coici, dar cica regleaza tranzitul. Cica e bun si in perioada dintisorilor, asa ca nu renunt degraba la el... De cat timp ii dai bonisan? Sa il incerci macar o sapatamana. Eu ii dau dupa mancare. Ii dadeam la inceput inainte de masa, dar apoi regurgita si probabil nu isi facea efectul. Asa ca il dau la juma de ora dupa masa, aprox, sau cum imi amintesc... De 2-3 ori pe zi. Eventual incearca sa bei tu ceai de musetel, care ajuta la kk, si alaptand ajunge si la ea.
Astept si io o hartie de la pensii, ca sa imi pot depune si io dosarul pt CIC... Raman pe mana statului cu banii... Nasol...
Corina, fain cu doar o trezire pe noapte... si al meu s-a trezit azi noapte la 4 jumate, a papat, apoi iar somn pana la 8. Dar asta pt ca a adormit tarziu, la 12 azi noapte... Daca reuseam sa il adorm mai devreme, cum se intampla de regula, se trezeste de 2 ori pe noapte... Acuma, nus tiu, ca inca nu pot sa zic ca are program... Mai asteptam.. Mai reglam...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
bubster spune:
fetelor...sunt fleasca...pt noi e o zi mare azi...botezul...si am emotii...
mami fericita de ariana ! 06.08.10