Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Fetelor Mamelor voua v-a venit CM imediat ce ati implinit sase saptamani? Mie imi curge ca un CM si rosu intens. E normal oare? Am 6 saptamani implinite si deja de doua zile ma confrunt cu problema.

Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010)

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Da. Mie mi-a venit asa. vreo 3-4 zile schimbam un tampon la doua ore. Si tot rosu intens. M a tinut cu totul vreo 8 zile.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nela, si mie mi-a venit tot pe la 6 sapt si m-a tinut 5 zile, un ciclu normal...asa ca nu-ti face pb

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

BUBSTER, GIORGIA, ELADEA, CRISPRO, BUMBLEBEE, AELITA multumim

BUBSTER ustura tare rau…am incercat si noi si ne-am lasat pagubasi…uff ma asteptam la altceva

Cu sanii e altceva…am fost la medic, dermatita de contact…de unde saracie am luat-o si pe asta…medicul zicea ca posibil de la detergent…apoi nu mai inteleg nimic ca folosesc Persil pt copii…mi-a dat o crema cu antibiotic sa ma dau de 2 ori/zi…déjà e mai bine sau o fi Efectul Placebo, orice ar fi e mai bine ca de dimineata mi-au dat lacrimile de durere cand l-am alaptat

MICHELLE sa aveti o zi superba maine si asteptam povesti si poze

PAULA si pe mine ma bate gandul de o baita cu tati…dar ma gandeam sa mai astept 1-2 luni…daca experimentati sa faci multeeee pozee

CARMEN asa e si cezariana mea, fara muschi taiati…eu totusi am simtit ceva amortit in interior, am intrebat si mi-au spus ca e uterul care se retrage…si asa a fost partea amortita a scazut in continuu ajungand acum sub linia slipului

LARISSA m-ai sedus si m-ai abandonat! Unde e poza cu tine imbracata in rochita Nissa la botez?!? Unde sunt pozele cu NECTARIE…abia astept sa le vad
sper ca nu ai mai avut timp de nu ai intrat si nu care cumva sa te supere raceala in continuare

BTZ asa e si MATEI nu vrea bibe de nici un fel

NELA inca nu a venit nik…dar cum zicea Eladea, eu il astept doar dupa ce termin alaptarea …aduca dupa planurile mele pe la 8 luni

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

nela eu am avut pana acum un ciclu de 5 saptamani si doua zile, mi-e ca ma anemiez la cat sange a fost.Sper sa se potoleasca....si sa nu o iau de la capat dupa 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Nela dupa cum am mai zis si eu la 6sapt am avut ciclu si m/a tinut 3 zile....luna asta nu a mai venit...Otilia zicea ca e mica menstruatie...deci nu te panica

Am adormit printesa...sa vedem cat doarme....sper sa nu fie ca aseara...cred ca zilele astea trecem si noi la actiune...mi/am anuntat sotul sa se pregateasca

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

[quote]citat din mesajul lui puiutz_mic

Buna dupa-amiaza si de la noi

Cred ca ne-ati dat disparuti

Am avut o prima lunita foarte grea, nici acum nu pot spune ca e mai usor, dar parca psihic sunt mai bine.

- de aproape o saptamana - 5-6 scaune apoase pe zi, practic dupa/in timpul fiecarei mese, cu durerile de burtica aferente si chirceala si plansul de rigoare

Scaune apoase pe zi nu inseamna diaree mai ales la copii alaptati...E anormal la ce care se hranesc doar cu LP. Iar ce ii dai pt colici ii face si scaunul mai moale si trage si vanturi pt a ii elibera burtica

- suge maxim 15 min. la san, dupa care adoarme; completare LP nu pot sa-i dau dupa san, pur si simplu imi da biberonul la o parte! daca vreau sa-i dau biberon trebuie sa incep cu bineron masa, nu cu san; san dupa biberon accepta

Si noi ne confruntam cu problema asta ...a lenei de a suge....Asta e...bebeii nostrii sunt mai puturosi.Eu il ciupesc de calcaie, il trag de ureche...si f greu il tin treaz 20 min....Poate cand va mai credte ii creste si apetitul si forta de a suge si se va rezolva...Cel putin eu asa sper

Asteptam si rezultatul la coprocultura maine, sa vedem daca are vreo infectie.

Unde ai facut analiza? Si in ce a constat?..Cum ai luat proba?

De vreo saptamana si ceva se trezeste din somn numai cu maraituri si caraieli, cu chirceli si tavalit de pe o parte pe alta... e normal???
eu zic ca il doare burtica, sa fie de la colici? Dar chiar de fiecare data cand se trezeste? Voi ce credeti?

E de la COLICI

De cateva zile ii dau numai san, ieri i-am dat 2 bibe cu LP si nu i-a mai boloborosit burtica si nici nu a mai facut caca. Cum i-am dat san, imediat a facut caca apos si a fost iarasi agitat si marait. Sa cred ca e de la laptele meu problema? Pot face o analiza a laptelui matern oare? Pe internet nu am gasit ca s-ar putea face ... Carmen - tu ai reusit sa rezolvi cu alaptarea, scuze, nu am reusit sa ajung la zi cu cititul. Stiu ca Leti vomita de la laptele tau. al meu nu vomita, dar face diaree...

Poate ai mancat tu ceva ce il deranjeaza pe bebe...Eu am indraznit sa mananc un ciorchine de strugure si am avut 2 zile de cosmar...Asa de rau a plans si s-a chircit incat am jurat ca nu mai calc stramb la alimente..Si apopo de scaun..ti-ai raspuns singurica...Laptele matern face diureza iar LP nu ...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Nela dupa cum am mai zis si eu la 6sapt am avut ciclu si m/a tinut 3 zile....luna asta nu a mai venit...Otilia zicea ca e mica menstruatie...deci nu te panica

Am adormit printesa...sa vedem cat doarme....sper sa nu fie ca aseara...cred ca zilele astea trecem si noi la actiune...mi/am anuntat sotul sa se pregateasca

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

se considera menstruatie daca ai chiar si cateva picaturi de sange la 50 de zile dupa nastere. pana in 50 de zile...nu se considera. oricum poti ramane insarcinata si fara menstruatie.
adica voi frumuseilor n-ati facut nik pana acum? de ce? am zis io ca is singura hormonizata de pe aici...eu ca eu...dar si al meu sot e si mai si...
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Buna mamici si delfinasi....sper ca nu m-ati uitat ....am fost foarte ocupata..am pus ceva pe iarna, am facut zacusca, saptamana asta am fost cu mandra cea mare cu scoala...am avut emotii de parca eu incepeam cls.I..si ma bucur ca s-a acomodat ca taaaare imi era frica sa nu faca boacane ca este cam zvarluga si nu are stare intr-un loc 5 min. d-apai la scoala 50 de min. pana la pauza. Dar se pare ca este in regula si ii plae la neeeebunie si ma intreba de ce sta doar 4 ore ca ea vrea sa stea mai mult nu atat si vrea sa invete odata sa scrie ...
Referitor la noi doi ( eu si delfinasul...care este ca un dovlecel de grasun si de greu nu mai zic, ma dor mainile cand il tin in brate) inca ne luptam cu colicii nu vor sa ne lase deloc-deloc...cred ca le place pe la noi prin zona...cred ca atunci cand scapam de ei fac party ...o perioada am crezut ca ne parasesc dar de cateva zile au revenit in forta majora. Am inceput sa ne sugem pumnii si cu ce pofta inca, sa facem uneori balonase la gura si am vazut ca-i curge un pic si saliva, radem mai des uneori cu chiote, dar asta rarut, insa va fi mai linistit de tot cand vor tece colicii astia, ca atunci cand nu-l doare nimic sta fff cuminte, in pat,in patut sau in scoica unde il car dupa mine prin casa.

Referitor la inca nu am inceput nici noi si mi-e cam frica, insa problema mea este ca nu am chef ca sa incep, nu ma atrage inca ideea de a incepe...

Nu am apucat sa citesc tot insa cred ca sunteti bine si voi si delfinasii, sper ca sa intru mai des cand se va mai linisti dovlecelul .

Va pup pe toate si intru de cum am ocazie

Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

Ne votati si astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

BUBSTER, GIORGIA, ELADEA, CRISPRO, BUMBLEBEE, AELITA multumim

BUBSTER ustura tare rau…am incercat si noi si ne-am lasat pagubasi…uff ma asteptam la altceva

Cu sanii e altceva…am fost la medic, dermatita de contact…de unde saracie am luat-o si pe asta…medicul zicea ca posibil de la detergent…apoi nu mai inteleg nimic ca folosesc Persil pt copii…mi-a dat o crema cu antibiotic sa ma dau de 2 ori/zi…déjà e mai bine sau o fi Efectul Placebo, orice ar fi e mai bine ca de dimineata mi-au dat lacrimile de durere cand l-am alaptat

MICHELLE sa aveti o zi superba maine si asteptam povesti si poze

PAULA si pe mine ma bate gandul de o baita cu tati…dar ma gandeam sa mai astept 1-2 luni…daca experimentati sa faci multeeee pozee

CARMEN asa e si cezariana mea, fara muschi taiati…eu totusi am simtit ceva amortit in interior, am intrebat si mi-au spus ca e uterul care se retrage…si asa a fost partea amortita a scazut in continuu ajungand acum sub linia slipului

LARISSA m-ai sedus si m-ai abandonat! Unde e poza cu tine imbracata in rochita Nissa la botez?!? Unde sunt pozele cu NECTARIE…abia astept sa le vad
sper ca nu ai mai avut timp de nu ai intrat si nu care cumva sa te supere raceala in continuare

BTZ asa e si MATEI nu vrea bibe de nici un fel

NELA inca nu a venit nik…dar cum zicea Eladea, eu il astept doar dupa ce termin alaptarea …aduca dupa planurile mele pe la 8 luni

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

draguta mea...n-am inca poze ca inafara de fotograf n-a facut nimeni. catalin imi da pozele in 2 saptamani...da'n-ai ce sa vezi is inca super grasa. mai rau ca dupa botez m-am destresat asa si iar mananc intruna...asa se face ca de dimineata aveam iar 67 de kg tu cum mai stai cu kg?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Oana, Carmen - In sfarsit aud si eu pe cineva cu cezariana fara muschi taiati - eu cui i-am spus ca nu mi-au taiat muschii mi-au zis ca nu am inteles eu bine (doctorii vorbind germana). Imi explicati si mie mai multe? Eu in 24 de ore de la cezariana mergeam si eram ca noua, iar la vreo 2 zile mi-au trimis un terapeut cu care sa fac exercitii usoare. Aici te tin obligatoriu 7 zile , eu in a 6-a le-am zis ca plec .
Tot ce sint inca este o amorteala a zonei. Dr mi-au zis ca in momentul inciziei au sectionat nervi care se vor reface in timp.
Sanul meu e mult mai bine - v-am ascultat, l-am masat, i-am pus comprese, l-am muls la 2 ore ... sper sa treaca. Mi se pare ca la regimul asta da mai mult lapte. Azi cam 1/2 din mancarea piticei a fost laptele meu (in general e 1/3).
Sunt cheauna iar ... si sotul meu mi-a zis ca mai sta plecat inca vreo 5-6 zile .
Si noi adormim la san - de aici si decizia mea de a ma mulge. Daca o puneam la san dura o masa cel putin o ora si jumatate, apoi bibe alte 30 minute, apoi mulsul meu ( ca nu sugea tot) - ajungeam la balamuc Acum o pun la san cand vrea sa fie alintata, cand e maraita, noaptea. Oricum o data pe zi cel putin o las sa suga de la mine.
Va pup ca plange iar,
Diana - mami de Eva draguta si scumpa - mai ales cand nu plage 20.08.2010

Mergi la inceput