Gasca de Constanta *124*
Raspunsuri - Pagina 9
loryd spune:
Dodo,
Ca sa ne prezentam cum se cuvine va atasam si niste poze cu noi ( mai multe sunt cu Lory) dintr-un week-end la munte. http://community.webshots.com/album/578573118lrqUFM
M-a facut curioasa Dana in privinta cartii. Dupa-amiaza am drum la City asa ca urc pana la Cartureshti. Trebuie sa caut o jucarie pentru nepotelul meu - ii ia motul maine. .
Pupici
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
loryd sunteti o familie frumoasa, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de micuta voastra.
Gabi (Dodo) sa te tina DD sanatoasa si sa-ti dea putere sa realizezi tot ce ti-ai propus.
Crix distractie placuta maine!
Tocmai mi-a spus Alex ca doamnei "i s-a pus pata", cand am luat rechizite, printre toate cele era trecut si creion negru fara guma, acum imi spune mandra ca d-na le-a cumparat creioane cu guma, pe care sa le foloseasca doar la lectii, iar cele din penar (luate de noi) sa le folosesca la desenat. Si nu intelege kupilu' de ce "i s-a pus pata" si nu-i lasa la teme cu creioanele "personale". Teo este mucioasa, tuseste de rupe, deci, am inceput gradinitaaa si cu kupilu' cel mic!!!
Noi, din pacate, duminica trebuie sa mergem la inmormantarea unei nepoate de var, care a murit aseara la varsta de 20 ani. A fost lovita pe trecerea de pietoni in Lazu acum 2 luni, de atunci a stat in coma la spital la Bucuresti si C-ta. De la inceput medicii nu i-au dat nici-o sansa, spunandu-le rudelor ca din cauza loviturii creierul nu mai era decat o masa imprastiata in craniu.
Sper ca nu v-am intristat prea tare, va doresc we placut!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
DanaAlex spune:
Camelia- condoleantze! DD s-o odihneasca!e infiorator de greu pentru parintzii ei...trist, fff trist!
_
Andata- pai nu mi-a venit sa zic...n-am gasit subiectul de discutzie, acum ca shtiu, poate recenzam cartea intr-o buna zi, citesc shi restul din ce mi-ai indicat, multzumesc
Daniela (o sa-tzi zic asha, nick-ul tau e greu de retzinut shi am vazut ca nu eshti Dana, ci Daniela ...deja suntem 2 Dana in buletin, eu shi Printzesa/Madama...am invadat, noi Danele topicul- Andata, zii shi tu
- deci, Daniela, la Cartureshti faci comanda (eu asha am facut) ca nu o aveau la raft...costa 25 lei
m-am uitat pe poze - tare frumushica Lory
maine ne gratarim!!!daca e cineva dornic sa vina cu noi, ne auzim la telefon- eu, Printzesa ...lista e deschisa, ajungem la Parcul rece
pupici...fug pana la o alimentara sa cumpar lapte...revin dupa orele 22
mihaela77O spune:
Citat: |
Noi, din pacate, duminica trebuie sa mergem la inmormantarea unei nepoate de var, care a murit aseara la varsta de 20 ani. A fost lovita pe trecerea de pietoni in Lazu acum 2 luni, de atunci a stat in coma la spital la Bucuresti si C-ta. De la inceput medicii nu i-au dat nici-o sansa, spunandu-le rudelor ca din cauza loviturii creierul nu mai era decat o masa imprastiata in craniu. |
cami,condoleante familiei si multa putere sa treaca peste aceasta tragedie!este cumplit!
loryd,bine ai venit!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
dadi_t spune:
citat din mesajul lui Ontica Camelia Salutare! Noi, din pacate, duminica trebuie sa mergem la inmormantarea unei nepoate de var, care a murit aseara la varsta de 20 ani. A fost lovita pe trecerea de pietoni in Lazu acum 2 luni, de atunci a stat in coma la spital la Bucuresti si C-ta. De la inceput medicii nu i-au dat nici-o sansa, spunandu-le rudelor ca din cauza loviturii creierul nu mai era decat o masa imprastiata in craniu. Sper ca nu v-am intristat prea tare, va doresc we placut! |
Din pacate trebuie sa fac o comparatie...ce diferenta de educatie-civilizatie intre noi si...altii europeni....In UK, trecerile de pieton sunt toate semaforizate..Apesi pe buton(ca pieton)si in cca 10 sec. se schimba culoarea semaforului, bip-aie si o alarma de atentionare si...mai mult, sunt camere video deasupra tuturor trecerilor...Treci pe rosu...daca mai poti...poate doar cu parul si cu amenzi ametitoare mai educam romanul!
Cami...condoleante...mare drama pe parinti!
Daniela-sa-ti traiasca printesa...frumusica rau...dar nici cu mami nu mi-e rusine.....
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui dadi_t Din pacate trebuie sa fac o comparatie...ce diferenta de educatie-civilizatie intre noi si...altii europeni.... |
nu e vorba de 'diferentza in educatzie' civilizatzia la ei s-a obtzinut mai demult, prin asprimea legilor, mai precis prin amenzile fff mari....plateshti o data, nu uitzi toata viatza ca ai trecut prin loc nepermis- de exemplu, pieton fiind (cazurile cele mai dese la noi)
idem germania, austria, tarile nordice... sistemul legislativ civilizeaza extrem de bine, constiintza cetatzanului este direct proportzionala cu amenda faptei comise!
apropos...aseara am vazut la shtiri ca intra politzishtii in greva...siiii cei de la circulatzie nu vor mai da amenzi, ci doar vor scrie avertismente !!??!
In UK, trecerile de pieton sunt toate semaforizate..Apesi pe buton(ca pieton)si in cca 10 sec. se schimba culoarea semaforului, bip-aie si o alarma de atentionare si... |
avem shi noi in Cta cateva treceri de acest gen ...una este cea de la satul de vacanta, de pe bdul mamaia ...distractiv e ca se aduna potop de oameni shi niciunul nu shtie sa apese butonul, le mai arata vizitii chipeshi ce stau cu trasurile sau mai shtie cate cineva din adunare....da' shi cand apasa cineva botonul , sa te tzii, soro...trec 5 minute de oameni (asta ca in bancul cu zestrea unei machidoance....5,10,15 minute de oi~~~~~~~~~~~~~~
Tania, comparatzia intre UK shi Romania nu-shi are rostul in nici un sens....e ca shi cum ai compara Bucureshtiul cu Ciorogarla (sat de pe langa capitala)sau pe mine cu Cindy Crawford ( a se urmari simetria)
e inutil shi ne facem singuri rau, gandindu-ne ca nu e ca in ...sau ca in......poate, in 100 de ani in romania se va schimba nivelul de trai shi conditziile de viatza, ceea ce e cam mult pentru durata noastra de viatza....dar asta e!!! hai mai bine sa ne uitam sub noi: India, Bangladesh, etc...shi vom constata ca traim in civilizatzie!
DanaAlex spune:
aaa, sa nu uit! shtitzi ce se spune de shoseaua care trece pe langa Lazu? ca a fost facuta pe locul unui cimitir musulman, care a fost stramutat, deci a deranjat linishtea mortzilor...shi de aceea sunt multe accidente acolo...cei vii platesc tribut!
p.s. nu cunosc exact situatzia, insa am auzit explicatzia asta de la fff multe persoane
Ontica Camelia spune:
'Neata!
multam' de Dana! este tare linistite pe aici la orele diminetii .
Mandrele mele sunt plecate cu sotul la socrii sa culeaga via (bolta), eu doar ce am iesit din bucatarie si, imi fac curaj sa ma apuc de curatenie.
Va doresc o zi frumoasa!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Madamsadamy spune:
'neata!!!
Sunt zombie. Am fost aseara la un botez la Zorile, fff frumos, si dupa ora 13 mergem la ciorba. A fost distractie maxima, protagonist sotul meu si o prietena, care au facut show(spre dimineata).
Asa ca din partea mea amanat gratar azi.
Abia astept ciorba si....de luni MONTI.