Gasca de Constanta *124*
Raspunsuri - Pagina 8
cryss_cryss spune:
neata!
bun venit,dana!camelia, multumim!tiza de la mine poate iti revii mai repede!dana(alex)multumim de cafea! fetele. o zi frumoasa!
CRIXIA spune:
Dana, mami de Lory, e cam departe Braila, dar daca sunt parintii tai se mai echilibreaza balanta zic eu. Grea incercare pentru tine, dar un taur se descurca
Tiza, mersic frumos, bausi deja o mare cana de ceai de tei si sunatoare...nu beu d efel cafea, cred ca ar trebui sa ma apuc si eu de un "drog"
Maine am si un eveniment monden la care musai tre sa ma duc....in primul rand "cado'", apoi si faptul ca mergem toti, cu catel, purcel....grija maxima.
Mandra mica, ca saraca de ea n-am mai zis nimic de viata ei de cand cu inceperea scolii...ieri am vaccinat-o pt 1 an si azi dimi nu era in apele ei, s-a trezit de la 7 fara ceva si acum inca doarme...sper sa ajung in curtea scolii la ora potrivita
Cris mami de Alexia & Ana
Dodo-pui spune:
Dana bun venit...nu esti singura braileanca din gasca...Jo,eu...
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Noi suntem....cam asa:
-Bogdi cu gradi si relaxat,,,pana la cuvantul "tema" cand incepe negocierea /santajul...
-Isabella ,huna-terorista e ff mucioasa su cu "fundu'n sus" ,e idee febrila....azinoapte m-a tinut treaza pana la 4 caci nu putea adormi de mucutzi.
II scoteam in sec doi erau la loc...a dormit cca 2,30 si de aici si agitatia ei.
Eu ... sunt e tot ce conteaza pentru copii mei...si daca sunt inseamna ca-s in parametri
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
Dodo, ca-n-totdeauna in parametri normali, sper k nu doar aparent!?
Stai un pic, Bogdan are teme de facut acasa de la gradi? N-am pomenit asa ceva la Alexia, d'aia sunt asa dezamagita de gradi unde a fost, motiv pt care am mari emotii pt eventuale lacune...normal ca pt Ana ma reorientez..
ziceam de teme, sa revin, pai n-au primit scolarii inca teme si primesc gradinarii?
Fug la scoala....ca s-a trezit si vaccinata
Cris mami de Alexia & Ana
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Stai un pic, Bogdan are teme de facut acasa de la gradi? |
nu-s chiar de la gradi...la gradi le da pt acasa poezii sau chestii de lucrari(felicitari ,masti...).Dar pentru ca educatoare nu se oboseste iar in grupa sunt si copii de pragatitoare si grupa mare.Pentru cei de la pregatitoare de spune ce sa facem.
Dar eu fac liniute,bastonase de asta vara cu el(teme zilnice).Pentru ca el scrie cu mana stanga iar muschii mici ai mainilor sunt f slab dezvoltati(una din bubele noastre) si trebuie fff mult lucrat.
Ceea ce voi faceti usor cu mainile noi mult mai greu...in plus ma chinui sa-l invat sa scrie si eu trebuie sa scriu astfel incat sa-i vina lui usor...caci nu-i schimb mana si nici la gradi nu le-am permis sa incerce.
Iar acum asteptam un concurs ...la care am cerut(si am fost acceptata) sa ma implic...sa fiu prezenta in clasa sa lucrez cu copii(indiferent de tema) astfel ii demostrez educatoarei ca se poate(astept acest moment de un an)
Dumnezeu imposibilul!
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!
Mai,oare pe aici nu modereaza nimeni mesajele ? Am scris 5-6 mesaje cu nick-ul "Gashca_CT" ,si nu au fost moderate nici acum de alaltaieri. Sper ca pana se schimba capitolul sa apara si mesajele.
Hai va pup.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
DanaAlex spune:
salut shi de la mine!!!
Cryss- cum eshti?...
Lali- am vazut aseara un mesaj de la Gashca_ct la umanitare...apuca-te de scris sa treci de mesajele de moderare...sunt moderatorii cu ochii pe tine
Crixia- distractzie maxima maine la eveniment!!!...ce "cado" trebuie sa iei?...du-te in real la magazinul nou (am scris de el ieri) au acolo multe lucrushoare convenabile pretabile drept cadou
pentru cei mici, la 38 lei(parca, cel mult) au nishte canadiene(geci) din 1 start de fash)
fug, am primit telefon de la libraria carturareshti, mi-a venit cartea solicitata "barbatzii sunt de pe marte, femeile de pe venus", abia ashtept s-o citesc ca sa intzeleg mai bine sexul tare
m-a starnit o prietena acum vreo luna, mi-a imprumutat-o pe a ei, dar e o carte pe care trebuie s-o citeshti cu adnotari shi sublinieri
dupa aia ma duc sa-mi fac mani, apoi la sedintza cu parintzii la grupa lui Tibi...asha ca spre seara ajung iar la Gashca virtuala...
cryss_cryss spune:
Sunt mult mai bine,Dana.Am citit si eu cartea si este super.Ai dreptate...trebuie sa faci sublinieri.Nu era cartea mea asa ca am inapoiat-o si acum stau si ma gandesc,oare cum spunea john gray ca trebuie sa procedam in anumite momente mai dificile intr-un cuplu.Cred ca trebuie sa o cumpar si eu!Tare mi-ar placea sa vb despre.......
andata spune:
Dodo, sanatate printesei, spor la teme lui Bogdi si tie rabdare maxima
Dana, sa nu zici tu nik de carte? F buna, f folositoare. Si mai tare e "Marte si Venus in dormitor". Si tot de acelasi autor, "Copiii sunt din rai". Spor la lecturat
N-am citit decat ultima pagina, dar pup toate minunatele.
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita