Gasca de Constanta *124*
Raspunsuri - Pagina 11
bettyk spune:
Buna gasca! multumesc pentru urari tuturor. de asemenea,urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor din aceasta perioada.va doresc multa sanatate si o viata frumoasa plina de impliniri
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
Dodo-pui spune:
happy scolarita...care a fermecat multa lume....inclusiv pe Donu'...care la fiecare plecare spre CT ma intreaba daca-i si "fata dansan"(fata care dansa)acolo unde mergem
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dadi_t spune:
Bonjourica missminunatele!
Ematinem pumnii. Indiferent de rezultat speranta moare ultima, altul la rand!!sanatoasa sa fii, ce-i al tau e pus de-o parte!Ce mi-as dori , macar pentru o perioada, sa stau acasa....Nu in ideea de a sta efectiv...ci (durerea mea) sa nu mai stiu de serviciu, de probleme, de stres.....
Dana...din pacate nu e vreme azi de plaja...la noi e zi de trandaveala...strans pe ici pe colo cate ceva, pregatit hainute pentru maine la gradinita...Daca esti prin zona...va asteptam pe la noi!
Ieri am avut musafiri care au si ramas peste noapte...o verisoara de-a sotului cu ccc care suntem in relatii ff bune(doar le-am cununat fetita!)O zi plina -am si spalat rufe, gatit(ardei umpluti ..nu mai facusem din vara-wow deja spun la trecut!), am spalat si 2 bucati de covorase de pe balcon...ei...harnicutza foc, ce mai. ..
Ma pregatesc ,,sufleteste,, pentru ziua de maine la serviciu...trec printr-o perioada...grea cu jobul, dar ma asteapta si doua evenimente placute...una o spun: e ziua de nastere a unei prietene vechi...
Vladis,...cata dreptate ai...sora mea nu regreta decat ..partea cu socializarea ..restul absolut nimic...Copiii ce-ti fac?? Cel mic ce zice de gradi?
Leeann- ne-ai sedus si abandonat dupa...nu mai zici nica....Crig la fel....va asteptam cu impresii de inceput de an scolaresc....daca nu nominalizez, bineinteles ca nu exclud pe nimeni...Asteptam vesti de la toata lumea, fara discriminare si mai ales....cu drag!!!!
Va doresc o saptamana plina de reusite scolare(pt scolarei), placuta si usoara(pt adulti) si jucausa(pt prichindei)!
toata lumea!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
elypetrov spune:
Wow ce vreme , vorba ta dadi de trandaveala , bine eu am fost si la servici azi-noapte si mi-a fost frig
Dana m-am servit si eu cu o cafea de la tine tare buna
La Mondial ar fi super sa merg la sala , sa vad daca mai merge careva ca singura nu prea am randament
Hmmm la Topalu la peste e plecat sotul tau , daca aude al meu sigur i se face si lui pofta
O zi placuta sa avem toate fetele
DanaAlex spune:
Salut!!!
acum am ajuns...sunt obo shi am treaba!
fac pauza de relaxare pe net, apoi beau o cafea (n-am apucat pe ziua de azi) shi ma bag direct cu nasu'n tzoale (mai am un dulap shi le-am ashezat pe toate...)
Tania- am ajuns pe langa voi, profa de engleza locuieshte pe grindeanu, dar n-am avut vreme de nimic, pentru ca am asistat la ora(bine am facut)...m-a dezamagit doamna respectiva, in primul rand ca vorbise mama mea cu ea la tel, ii spusese ce varste au cei mici shi ajunshi acolo a strambat din nas, ca ea mediteaza de la 4 ani jumate !!??in fine, nimic din ce-a spus/facut nu i-a atras pe ai mei, am stat in camera copilului ei (un baiat de 4 ani shi ceva), jucarii in jur, asha ca ai mei au vrut sa se joace...concluzia: nu-i mai duc acolo ca e pierdere de bani&timp, i-am trezit de la 8 shi ei nu sunt matinali...in fine, atzi intzeles !!!
am plecat de acolo shi am cumparat struguri shi piersici de la pod, apoi la colonadelor de am mancat eu o pastrama shi am baut must shi ei bulete de cashcaval, apoi pre real am intentzionat, insa ne-am oprit la casa de cultura, la un magazin bimbo(parca), cel din spate de la silvian, cum ieshi de la blocuri (au de toate, pretzuri de criza) shi fiindca ramasesem fara bani, somn imi e, treaba am...mama mea mi-a propus sa-i ia pe cei mici la ei ca au ciorba proaspata, sa-i culce shi sa ma duc diseara sa-i recuperez.
bine am facut ca la mine in bloc da unu gauri in perete sper sa inceteze, ca altfel ma duc peste el (shi asha a gaurit toata saptamana!!!)
Happy- super shcolaritza ta, pe topicul "mamici shi gravi de cta" scria o doamna profa de engleza la shcoala Aylei (mamica din martie, probabil e in cic)
Ely- ideea asta e, sa mergem mai multe!!!ele sunt doua, m-au invitat shi pe mine sa fim 3 shi eu te invit shi pe tine sa fim 4...sotzul meu e plecat de ieri la peshte cu sotzul doamnei care m-a invitat, suntem pe echipe...noi la sala, ei la pescuit!!!
aaaa, maine eshti libera, asha ca poate ni te alaturi la cafea
itzi trimit pm cu numarul meu de tel ca sa-l ai!
Bettyk- te intzelegem ca e sotz acasa shi n-ai vreme de net, plus alte activitatzi...dar ne e dor de tine shi de mandra ta...
Dodo- mare crai Conu' Bodo!!! ocheshte toate fetele frumoase
aaa, am vorbit sa-i duc martzi/miercuri intre 17-19 la FastTrackKids, maine la 4 ma anuntza exact cand...mai duce cineva copilul acolo?
am gasit pe aici despre FTK http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122049
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
DanaAlex spune:
Ely, am vorbit de principiu, Nana abia de maine incepe gradi, sa vad exact programul ei (are cateva optzionale dupa amiaza, printre care si dans popular shi dans modern- sunt curioasa care o tenteaza mai mult)...banuiesc ca pana la 1 oct ne definim, eu sunt una, iar ei doi...trebuie sa jonglez cu timpul meu liber shi cu extra activitatzile lor!
de pe 23 sept ma apuc de un curs care va dura o luna shi e in cartier, asha ca zilnic voi fi pe langa casa de cultura
vezi ca ai pm de la mine...vorbim mai lejer pe mess sau la telefon despre activitatzile acestea
DanaAlex spune:
seara buna!!!
cred ca deja se doarme...in curand shi eu
acum am vizualizat shi eu mesjul principal shi am observat ceva straniu...la zilele de nashtere, lipsesc Dodo shi hunii ei !!!???
zici ca suntem in zona crepusculara ...Dodo ai shters tu cumva?? asta ca sa ma linishtesc shi sa nu cred ca ne hecaresc hecarii...Conu'Bodo e urmatoarea zi dupa ziua mea, asha ca nu-l ratez cu LMA, iar tu pe 13 august (am memorie buna) shi cum imi bate neuronu' bine (cateodata), pe micutza Iza ati dezmotzat-o a doua zi de Pashte...in fine, nu intzeleg eu multe pe forumul asta, dar asta cu shtersul mesajelor shi a zilelor din calendarul aniversarilor e stranie rau...
~~~~~~~~~~~
mai amintesc o data, in dimineatza asta...ne bem cafeaua impreuna ...asha ca cine mai are timp shi chef este binevenit!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
noapte buna!!! mai e cineva treaz?
happymumy spune:
Neata! Fug la servici! Am intrat sa va salut si eu.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)