Gasca de Constanta *124*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Buna dimineatza,

Hai ca am aparut si eu....noroc ca am inceput serviciul, si asa mai am timp de net
Am revenit din concediu si am inceput gradinita...cu peripetii.
Intai, doua zile (luni si marti) la o gradinita din cartier, la un bloc distanta de casa, o gradinita cu program lung..in ideea sa il iau la pranz mancat.Bunnn..nimik rau, copilul ramanea fericit(sau asa am crezut eu), pana luni noaptea cand a inceput sa planga in somn, sa tipe sa nu il mai cert, etc.Marti cand m-am dus dupa el l-am gasit singur in toaleta pe el si prietenul lui...trimisi singuri la toaleta.Mereu ma intreba daca il las sa manance/joace cu mana stanga (el fiind stangaci)..l-am intrebat de ce? Ptr ca doamna ma cearta si imi da peste mana sa mananc/joc cu dreapta
Am avut o discutie cu domnisoara educatoare(o tipa la 26 ani, al doilea an in invatamant ) si mi-a zis ca sunt prea multi, ca nu au personal, ca ii mai trimite si singuri la baie ca nu au ce face, ca e "posibil" sa il fii certatat, desi nu crede sa foloseasca mana dreapta ptr ca la masa dadea supa pe el cu stanga.
Reclamatie si luat copilul acasa.Bine ca m-am orpit la atat
Mutat la gradinita la care l-am inscris initial , gradinita cu program normal, nr. 3, in incinta Liceului SNC.

Miercuri a plans putin de dimineatza, dar cred ca maxim 5 minute, l-am pandit.L-am luat fericit, cu bulina rosie.Joi la fel, fericit si cu bulina rosie...si mi-a zis acasa "Mami, d-na noua ma iubeste"
"De ce Luca?"
"Ptr. ca dimineatza cand pleci ma ia de manuta si ma mangaie si imi spune ca vii repede si se joaca cu mine"

Totul este la superlativ, curat, curat si iar curat plus educatoare si tanti Nina(ingrijitoarea) tot respectul meu.

Dar de sambata tuseste rau si muci...era normal, si eu la fel, am gatul praf.azi l-am lasat acasa.vad ce zice Dr Sima, si maine incepem din nou, sau miercuri cel tarziu.

Revin.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Nu am apucat sa spun "Bine ai revenit Tania"
Felicitari noilor gradinari si scolari.
LA MULTI ANI dodo si victor de bisous

happy, capul sus si presteaza, apare si bebe, vei vedea.
crys...si tie iti transmit numai ganduri bune.

Va pup pe toate, fara exceptie.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Dana, mii ,mii de scuze.
Am fost plecati in week-end la sora mea la Galati sa ia motul baiatului. N-am apucat sa mai intru pe net de vineri. Am fost ocupata cu bagajul cu cadoul . Ne-am intors aseara.

Incerc sa-mi activez pm-ul. Mi-ar placea sa ne vedem face-to-face. Singura problema e ca eu as veni si cu printesa dupa mine ca nu am cu cine s-o las. Duminica e singura zi cand e sotul liber asa ca doar atunci as fi libera.

Lulu , multa sanatate lui Luca si sa treaca repede raceala ca si tie de altfel.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

loryd, bine ai venit alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

seara buna!!!
cred ca deja se doarme...in curand shi eu

acum am vizualizat shi eu mesjul principal shi am observat ceva straniu...la zilele de nashtere, lipsesc Dodo shi hunii ei !!!???
zici ca suntem in zona crepusculara ...Dodo ai shters tu cumva?? asta ca sa ma linishtesc shi sa nu cred ca ne hecaresc hecarii...Conu'Bodo e urmatoarea zi dupa ziua mea, asha ca nu-l ratez cu LMA, iar tu pe 13 august (am memorie buna) shi cum imi bate neuronu' bine (cateodata), pe micutza Iza ati dezmotzat-o a doua zi de Pashte...in fine, nu intzeleg eu multe pe forumul asta, dar asta cu shtersul mesajelor shi a zilelor din calendarul aniversarilor e stranie rau...

Dana am revazut si eu listutza si intr-adevar, Gabi & co sunt "lipsa", ramane sa ne confirme ea daca a sters datele din lista. Eu ii "bag" la loc.

Alina bine ai revenit! Nasoala faza cu gradinita, bine ca acum puiul este fericit .

Va doresc o saptamana super!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Buna seara gasca! Azi am fost la sedinta cu parintii . Foarte draguta doamna!
Apropos, Dana zi-mi si mie cum o cheama pe doamna de engleza de care vorbeai, ca eu nu m-am prins care e , desi am intrat pe topic .Ce ati vorbit si facut azi-dimineata??
Lulu, bine ai revenit ! Bine ca ai rezolvat problema cu gradi, bine ca Luca e fericit acum.
Pupici tuturor!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

va salut si eu rapid.
LMA sarbatoritilor!
stress la munca si acasa ma destressez.
mersic de urari. ce-i al meu e pus de-o parte cica voi vedea

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

Buna seara,gashca!Intru si eu pe fuga sa va salut(tipa copilu de foame)

Multumesc Alina de gandurile bune!
fetele!
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

BAU!!!

editez mai tarziu mesajul, acum sunt pe treaba...am taiat azi dormitorul shi acum ashez haine de zor, iar sotz da gauri(in ciuda vecinilor) sa-shi monteze o veioza

hai repede sa trecem de pagina 13...dau shi eu o mana de ajutor mai tarziu

Mergi la inceput

hai sa trecem.. de pagina 13

Mergi la inceput