cantar

cantar | Autor: kmy_black

Link direct la acest mesaj

ma cantaresc zilnic la serviciu si mi se parea exagerat ca am luat 2 kg in 2 luni!!dar conform cantar de pe site cike corect
mai am o colega care are 3luni de sarcina si ea abia a luat 500gr in acest timp
deja ma apuca dipserarea ca nu imi gasecs nimic de imbrac acum apoi knd am sa ajung la 95

kmy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

eu am slabit 5kg pana acum. si am abia 11s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fiecare organism are ritmul lui. mai bine sa iei treptat decat sa pui multe kg o data. la prima sarcina la 20-21 sapt aveam 1 kg pus si pana la 39 sapt aveam aproape 25 kg puse... am pus ff mult intr-un timp ff scurt.
acum la a doua sarcina sunt in sapt 17 si am pus aproape 4 kg..... asta cu abtineri de la mancare.

mamica fericita de printesa si 16+ baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

nu prea am sanse sa slabesc, nu am greturi sau daca ma apuca cate odat nu ajung la stari de voma, si in genral sunt o fire si daca respir aer cu pofta ma ingras!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

cica 1 kg lunar e normal, intre 9-15 kg in toata sarcina.
Daca vrei si poti, fa urmatorul lucru: mananci de 3 ori pe zi. Ultima masa cel tarziu la ora 6.
Mergi pe jos cat te tin picioarele. Pe scari in sus si jos cat mai mult.In loc de mese copioase incearca sa mai scazi cantitatea. Sa mananci doar sa-ti treaca pofta de mancare, nu pana te saturi.
Multe fructe, lactate degresate, etc. Evita sucurile acidulate, chiar si apa minerala acidulata, mai bine sucuri naturale si apa plata. Incearca sa eviti dulciurile si grasimile.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput