Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ramo, sa stii ca unii soti au fost luati pe sus si n-au avut incotro Dar le-a placut, nu vezi ca mai vor sa se vada???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Revin cu vesti mai mult decat socante, doamnelor randunici si domnilor randunoi (ca vad ca sunt la curent nene si ei, cu toate )
Ne roaga Zoze (ATENTIE,DA?) sa cautam alta pensiune frumoasa si calduta si week-endul viitor sa aranjam alta intalnire , ca tare i-a placut si daca naste maine poimaine in week-end e disponibila si relaxata ...plus ca e in zona, ...plus ca avem si motiv de betie ca vine pe lume Maria Sa F tare Zoze, aia o cauta de membrane si ea sufera in cu totul alta "zona" de fapt

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Revin cu vesti mai mult decat socante, doamnelor randunici si domnilor randunoi (ca vad ca sunt la curent nene si ei, cu toate )
Ne roaga Zoze (ATENTIE,DA?) sa cautam alta pensiune frumoasa si calduta si week-endul viitor sa aranjam alta intalnire , ca tare i-a placut si daca naste maine poimaine in week-end e disponibila si relaxata ...plus ca e in zona, ...plus ca avem si motiv de betie ca vine pe lume Maria Sa F tare Zoze, aia o cauta de membrane si ea sufera in cu totul alta "zona" de fapt

gata, se face!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

"Mona Nimeni Alta" cu conditia ca pensiunea sa fie CALDUTA, suntem inscrisi forever in gasca de munte!

In rest:
- Sanziana, ce mai face Dudu?
- Dudu tipa!
- Dar vrei sa mergem cu Dudu la ski?
- Da, si Mona!

Sophie nu mai este titsa, ci Fofi! Deci a fost avansata in rang

unde-i Aca, unde-i Muki? a ramas in continuare intrebarea zilei.

Matii a 6 semn ca a ramas impresionata ca Mateiul Valentinei a dus-o sa-i arate camera unde sta el. Si dupa ce spune de Matei, imi zice imediat si de Bebe Uca.

Iar cand ii arat pozele cu Mihaita mereu imi spune mereu de minga. O fi mingia? Cand descopar o sa vad ce legatura are asta cu Mihai.

Ma bucur ca Zozeliciu' e bine si Maria Sa la fel.

Promit ca dupa ce culc piticea, sa vad ce e cu pozele. Oricum, toate pozele facute de toata lumea cred ca vor grai de la sine despre cat de frumos a fost.

Miha multi!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si noi, si noi!!!!
Doamne, nebuna mai e!!!!

Mergi la inceput

Matei a facut kk legat!!! Ce-o fi fost???

Si eu il duc maine la gradi sau nu?????

Ps: ieri si de dimineata a facut moale, ca sa intelegeti ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai Valen, mi s-a mai intamplat si mie alta data Nu zic ce, dar intelegi tu daca zic sa-l duci la gradi totusi
Si data viitoare sa nu mai plecati la drum fara "evidenta populatiei" care circula pe DN1 , da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Vali si eu zic sa-l duci la gradi. Nu cred ca a fost ceva serios.

Zoze e zurlie rau, dar mi-e asa de draga!

Acum descarc pozele...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut poze de la Valen, vad ca fuse ziua Alinului, sa-ti traiasca. De la munte vad ca doar cateva sunt, las' ca recuperez eu, ca se incarca vreo 100.. am si niste filmulete super tari
a vazut si Muf pozele la mine in brate, si dadea sa-l mangaie pe bebe Luca, 'e cuminte, e mic bebe Luca', mi-l arata mereu pe Adutz(Dudelul adica), si pe Iana X 2, adica Sanzi + ma-sa, pe care o striga cat il tineau plamanii 'Di-iaaaanaaaa', a pupat-o, s-a lipit tot de ea, pasiune nenica, asa cum facuse si cu Ursulica la mare

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu astept cuminte mai multe poze :)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput