Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 17
mimonix spune:
Aici Mona
Raportez, am ajuns si noi acasa si am despachetat deja . Teo e teleleu Tanase ca destul a stat in casa
.Mimu ia ghiciti ...hai, hai, ca nu e greu ...DOARME
cica nu se simte bine...o fi de la palinca sau de la faptul ca a plecat Iadu cu masina lui
, nu stiu...cert e ca anul asta vom achizitiona din nou masina noua
sau barca??? hmmm!
Dudu i-a zi lui bunica-su ca au fost multi copii (DOI mai exact
) si ca toti erau mai mici ca el 
Cu Zoze am vorbit eu recent, era inca la spital, nenea profesorul ar interna-o ca cica nu-si asuma raspunderea sa o lase sa plece...Mihai f obosit si agitat, ea nervoasa, Dan nici nu se mai pune saracu' ca el e ultimul pe lista prioritatilor. Asa ca i-am lasat sa hotarasca singuri ce si cum dar le-am oferit deja un pat si supa si tot ce mai trebuie pentru orice formula vor ei (trei, doi, unu cati vor) si astept sa ma sune sa-mi spuna ce-au hotarat. Va tin la curent!
Pana una alta ma tot gandesc care Mona sa fiu: steaua fara nume sau Mona mulge vaca 
Pana aflu ce si cum cu Zoze ,ma hotarasc eu si cu asta ![]()
PS Nu pot sa uit ce placinta a facut Liviu
si nici ce ochi frumosi are "floricica soarelui", pupa mama pe ea de bortoasa !
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mihatp spune:
hai, ma, ziceti macar ca va pare rau ca n-am putut fi toate acolo![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
VALENTINA C spune:
Hop si eu!![]()
Luca doarme, iar Matei si Alin sunt in Carrefour la cumparaturi... Asa ca m-am pus la punct cu ultimele stiri si astept cu acelasi gol in stomac sa vad ce va face Zoze ![]()
Ma simt atat de relaxata dupa weekendul asta...

Anca, multumim de invitatie!!

Am incarcat pozele, dar am constatat ca n-am decat vreo 15
.. Asa ca le astept si pe ale voastre....
http://rides.webshots.com/album/578588817DCwDyO
Dupa ce Matei m-a intrebat la plecare: Cine e in masina din fata? Sanziana; Cine e in masina din spate? Dudu, cand am intrat in Buc, facea: Cine e in masina din fata/ spate? Si da-i si explica-i ca nu cunoastem chiar toti oamenii din masinile din Bucuresti![]()
VALENTINA C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp hai, ma, ziceti macar ca va pare rau ca n-am putut fi toate acolo Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
Am jelit putin
luny spune:
home again, cu multe masini mici de fier primite cadou de la ai mei
si alte bunataturi grecesti aduse de ei
bagaje, garla, copil marait de prea putin somn, barbat pe drum dupa alt drum in afara orasului, eu rupta, nu stiu ce sa fac mai intai, cred ca nimic e cel mai bine
azi dimi Mateiu meu zicea iar, 'hai acasa, hai la maia, la Uli, la Luna si la Leelloo', semn ca i-au ajuns, in sfarsit, plimbarile
! nu credeam sa apuc ziua asta, ca asta e calator innascut![]()
tre musai sa-l laud
, ca a fost tare bun si cumintel la munte: nu a intrat in niciun conflict cu copiii, a cedat toate jucariile fara suparare, nu a tras de alta jucarie de la alt copil din mana, nu a facut NICIO CRIZA de personalitate (ceea ce a facut in zilele cand eram singuri p-acolo
), nu s-a tavalit, nu a miorlait, stia clar ce face, cat si cu ce se joaca, ziceai ca-i alt copil!
a mancat excelent, asa ca-s tare multumita si musai repetir iesiri cu copiii. Si cred ca va fi f incantat de gradi, la anul! sper doar sa nu o incaseze de la toata lumea, parca e prea pacifist totusi..
kya
Zana, spune-i ca Anca e acasa in mare haos:)) clar nu a fost in forma ei cea mai buna, din cauza maselelor alora..
Domane ajuta, zoze, cum spuneam si Olgai, vestile sunt incurajatoare, tinem pumnii!!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
mona, draga, ai putea sa fii... NIMENI ALTA!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
sa va fie de bine iesirea !
sa ne aratati si noua niste poze!
Mimo o sa te bombardez cu intrebari pe PM ca cica trebe
musai sa imi scot colecistul

mimonix spune:
Zoze a ramas internata, maine o muta la Giulesti, situatia e calma , nu-s motive de ingrijorare, nu pare sa nasca azi-maine totusi.
Dan era aproape de Craiova, totusi pentru Mihai cel mai bine e acasa, il inteleg. El revine maine dimineata.Doamne ajuta!
Pentru dumneavoastra, a transmis de pe frontul de vest,
NIMENi ALTA
(corect, uitasem,draga cine sunt)
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
ramo_cata spune:
NIMENI ALTA
pentru informatii..doamne ajuta sa fie bine!!!
in alta ordine
voi nu sunteti normale..imi este ff drag de voi ..daca as avea si eu sotul deschis sper nou
poate ca as participa si la asa intalniri de nota 100
...
valen frumosi rau puiutzii tai brunetei..
falcosu' mic si fratiorul mare
imi era dor de voi