Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 16
tuchita spune:
Salut!
am ajuns prima acasa, dar scriu mai greu....
A fost absolut minunat sa ne intalnim, prieteni de-o viata parca eram...
Sunt ingrijorata pentru Zoze, cam mare nebunie a facut venind pana acolo..insa ma bucur nespus ca am cunoscut-o si pe ea si pe baietii ei( unul alb si unul negru!
).
Fug la bucatarie....sper sa mai apuc sa revin cu povesti!
mihatp spune:
ma bucur ca vestile de la Zoze sunt de bine! Maria, mai stai la caldurica!!!
si taaaaaaaaaaaare bine suna intalneala voastra
. sunt verde de ciuda ca-s asa departe si nu va pot intalni
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Olgutzika spune:
Hop si eu sa scriu de Zoze, ca nu naste inca! Astepta inca o eco, dar se pare ca nu e cazul sa o opereze. Mai sunt cateva variabile, dar important e orice ora castigata inseamna ceva, so...sa fim optimiste
! Tinem pumnii stransi, nu ne panicam, Mariuca o sa vina pe lume atunci cand trebuie!
De munte...de vis. Inca nu am cuvintele cu mine, ne-am simtit cu totii minunat, de la al mai mic ( Luca de Vali ) pana la al mai mare ( je
). Noi am facut putine poze, o sa vad ce a iesit si le pun, vreau si eu pozele voastre
.
Pup, tre' sa desfac bagaje, sa, sa, of, tot la munte as vrea sa fiu! Daca mi-a spus Radu ca trebuie sa repetam aventura cat de curand...ati inteles cat de bine s-au simtit si ei, barbatii! Mai scriu, sper sa vin cu vesti bune de la Zozelici-cu-sclipici!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Olgutzika spune:
Cata, sunt la mine blugii lui Seb, ciorapii si servetelele umede 
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Kya spune:
Olga pana la urmatoarea intalnire cred ca se vor mai achizitiona cateva masinute, asa ca baietii o sa se simta si mai bine 
Oricum, pe drum Catalin suferea ca a plecat Radu cu masina in punga ![]()
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Maaai, ce bine suna ce povestiti! Daca eram si eu la Brasov...
Sa va fie de bine si aratati-ne poze, macar!
As suna-o pe Zoze, dar mi-e ca deja a tot fost sunata...
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ramo_cata spune:
ma bucur ca v-ati simtit bine ..astept poze cu nerabdare
eu citesc documentatia primita de la noul job..parca citesc in alta limba
prea multe conditii,dispozitii,excluderi etc..
zoze o sa fie bine,asa cum a zis si Olga..Maria Sa o sa vina cand vrea ea..ma rog pentru voi si o sa fie bine
sa ne tineti la curent,ma gandesc la ea si ma rog dar nu vreau sa o deranjez..i-am trimis un sms sa vada ca-i sunt alaturi dar nu as vrea sa o deranjez prea mult..astept informatii de la voi cele care ati vorbit mai des cu ea..intelegti voi![]()

Nicoleta spune:
Am sunat-o si eu pe Zoze, dar clar este ocupata. Sper sa ma tineti voi la curent cu ce se mai intampla, da?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
Olgutzika spune:
Raluca, unde-i Anca ![]()

?
Masinuta mai are un pic si e gata reparata
Si are pregatite si piesulici noi, si alte soiuri de cauciucuri si niste jante, asa ca data viitoare Radul va fi mai sclipitor. Sa se incinga motoarele, zic ![]()

.
Din ale muntelui, sau din ale Dudului ( zis Taiase Vlad
): eu traiesc de 8 ani de zile in casa cu Iadu 

Radem ca prostii acum, de ce ne aducem aminte. Ma oftic ca in fiecare seara m-a culcat Sof pe mine, ca am pierdut ceva din distractie ( nu zic o gramada, sa nu ma oftic mai tare
). L-am intrebam in fiecare dimineata pe Radu pana la cat au stat, ce au facut..cica "am ras"
Iadu a ras ![]()
Eu nu mai am nicio veste de la Zoze, dar am citit ziarele acum si maine se deschide clar Giulestiul. Sa vedem daca ramane internata, ca nu vroia. Depindeau multe de rezultatul de la eco....oricum, colul era posterior, nu era deschis mai mult decat stia ea, contractii nu mai avea, era insa plina de nervi de cat astepta singura pe la usi inchise, de cum auzea urlete din sala de travaliu...si tot asa. Mihai obosit...I-am spus sa ceara si o monitorizare fetala, pe langa eco, sa vada si cum sunt contractiile alea, pe langa inimioara Mariei, pe care o vedea la eco, oricum. Ma suna ea cand se mai linisteste! Sper sa fie cu vesti bune!!!
Ma duc sa il caut pe Timmy- oita cu suzeta din Shaun the sheep, ca a iscat amor mare in sufletul Sofiei. Numai ca spre deosebire de Shaun al Ianei, Timmy trebuie operat ca parca nu mai avea baterii. Tragedii grecesti cu jucariile printre copiii nostri. Toti am devenit maestri ( si noi si picii ) in arta negocierii schimbului de jucarii 

Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
tuchita spune:
Olga, multumesc!
azi dimineata am realizat ca am uitat blugii!
Evident ca am certat barbatul...ca doar eu imi luam la revedere de la fete, el ce-a pazit?!
Sb are muci, evident, dupa ce a stat ieri numai la bustul gol.
Mama denaturata, fara energie sa-mi conving copilul ca e mai bine cu tricoul pe el!