Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (448)
Raspunsuri - Pagina 10
sovietica spune:
Cuscra, eu nu stiu despre ce contract e vorba, dar presupun ca e de bine, asa ca te felicit! 
In Botanica as vrea sa vin, dar nu cred, ca we asta vin parintii, deci harmalaie.
Bubulina, bine ai revenit! 
Butucica 
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
clauclau spune:
Bubulina, bine ai venit, astept poze frumoase si romanticoase cu voi.

Naty, sa poarte sanatoasa micuta lucrurile cumparate. Si tu la fel cu fardurile.

Am vazut si eu pozele cu cei mai buni prieteni, foarte, foarte frumoase, mi-au placut mult.

Nicoleta spune:
Bubulina, bine ai revenit!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
bubu05 spune:
Va multumesc pt. primire 
Dupa ce culc baietii am in plan sa pun pozele, sper sa reusesc, ca sunt multe rau ![]()
Edit: Cand am intrat pe usa, cand ne-am intors, Stef se trezise, era 8 jumate dimineata si se uita la desene, statea lungit pe canapea cu mainile sub cap. Eu uram in extaz sa-l vad, si ii zic sa vina sa-l pup, ca mi-a fost dor de el, el nimic...imi zice: nu vezi ca ma uit la scooby doo?
Pana la urma a sarit din pat si l-am luat in brate, dar era asa de relaxat...in schimb Vlad...el era la gradi, cand a venit tocmai ne trezisem si era tot un ranjet, ne-a pupat de ne-a albit, ne-a strans in brate asa de tare, mi-au dat si lacrimile 
Le-am cumparat o gramada de cadouri, erau impachetate frumos si pune in mijlocul sufrageriei, dulciurele peste cutii, nu va spun cat de mult s-au bucurat si cum au desfacut ambalajele 
Hi, hi...fug sa papam si apoi sa le fac baita, revin mai incolo.
lyvy spune:
heloo fetelor !
Scriu de pe mobil, netul merge ingrozitor, deja am pierdut un mesaj lunggg, sper sa nu mai patesc.
sa va povestesc :
luni noaptea am inceput sa picur apa, marti dimineata am mers la doc, si m-am internat pentru supraveghere , daca se opreste , merg acasa, daca nu tre sa nasc.
Nu s-a oprit, marti noaptea la 1, au inceput natural contractile, dar nu au produs nici o dilatatie , la 7.30 mi-au pus perfuzia cu Oxystin ,si pana pe la 10, mai nimica, mi-au marit doza, si a inceput showl, am avut niste dureri ingrozitoare, si dilatatia tot nu aparea, la 13.00 am avut 4 cm
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+37 sapt
Alex
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
sa continui, si intre 13.00 si 13.45 am avut dilatatie totala, m-am urcat pe masa si din 2 impinsaturi, Alex a fost afara, 3130 si 54 cm, initial intelesesm 53.
Nu au mai avut timp sa faca epziotomia si m-am alea si cu o ruptura frumusica catre anus, dar pe care se pare ca o suport mai bine decat epiziotomia de la Iris, adica pot sta in fund fara nici o durere.
In concluzie, a fost o nastere naturala, mult mai grea decat prima nastere si travaliu mai lung, dar azi dupa o zi, po spune ca sunt total recuperata, nu ma deanjeaza nimic, mananc ca un urs, astept lapticul si ma minunez de noua mea minune, seamana cu Iris, dar e mai micut, e cu parul lungutz, tot negru, dar se va schimba ca si la Iris si ce sa va mai spun, NU IMI VINE SA CRED CE AM REALIZAT, sunt FERICITA SI IMPLINITA.
Multumesc mult fetelor de urari, si rog frumos o randunica harnicuza sa le spuna si fetelor de la odiseea de sept-oct 2010, ca am nascut , ca ma enerveaza rau netul asta puturos.
Va pup si ne mai auzim.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+37 sapt
Alex
Pozele mele
Povestea nasterii
natynic spune:
Ce frumos suna mesajul tau de fericire, Lyvy! Gata, m-am executat si am anuntat eu gasca gravidutelor tale, nu ca as fi o randunica harnicuta (la orea asta mi-e lene de ma doare...) dar daca m-am nimerit pe aici...
ramo_cata spune:
lyvy ma bucur ca esti implinita si fericita..ce poate fi mai frumos de atat

bubu uelcam
si mersi pentru felicitari ..astept poze cu nerabdare...
giani te
si cred ca o sa treaca dar imi este asa de greu cand il vad ca face nazuri la mancare..puiul meu nu era asa
..plus ca aproape la tot zice"nu-mi pace,nu veau aici..."..nici in camera lui nu mai vrea,nici sa-l imbrac cu pijamalele nu mai vrea..i s-a pus pata pe tot..ma asteptam sa faca urat dar nu asa..nu ma pot dezlipi de el ca incepe sa planga,ii este tot timpul frica ca plec
..mai incerc ,sa vad cum se comporta ..si daca asa va fi si saptamana viitoare cred ca renunt..nici nu stiu ce sa fac...fac cum vrea el dar numai sa nu-l vad ca plange desi recunosc ca uneori imi vine sa ma dau cu capul de pereti la cum ma suceste...daca nu vreau sa fac ca el incepe sa planga ...sa ceara la tati,imi zice sa plec...sper sa treaca si sa inteleaga ca nu-i fac rau....
imi pare rau ca am ratat emisiunea cu simo..n-am stiut...
pentru ei si o sa fie bine,trebuie!!!]
tonicutz felicitari!! si bafta in continuare
naty ai fost mai rapida...vazand ca nu-i nimeni pe aici ma gandisem sa scriu eu la odisee..
ma duc langa pui...sunt trezita de la ora 7 si deja imi este somn...
kya dupa ce o iei pe Zana de la gradi o mai bagi la somn? nu stiu Andru e mai tot timpul obosit,ce-i drept nici nu doarme mult la gradi,azi a dormit max 20 minute
..am incercat sa-l adorm dupa ce mananca dar nu am cum ,are chef de joaca etc..apoi il ia somnul in jur de ora 19,nu il culc ca asta ar insemna sa doarma panala 24 sau cine stie pana la ce ora si apoi patrulam prin casa..
mihatp spune:
ce fac fetele?
vad ca unele nasc
. felicitari lyvy, sa fiti sanatosi si fericiti, sa va bucurati de familia voastra largita o viata lunga lunga lunga!
eu maine am ultima zi de concediu, din 3 saptamani. am lucrat cel putin la fel de mult, sau poate mai mult, ca si la program normal de lucru. am depus 10 proiecte, pana acum stiu de 2 ca-s aprobate
. au dat de data asta surprinzator de repede raspunsul. la unul dintre ele mi-au dat 97 de puncte
, unul dintre evaluatori i-a dat chiar 99 de puncte dintr-o 100
.
dura perioada, dar cu folos.
sper ca macar weekendul asta sa apuc sa ma relaxez putin.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008