Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Zumzu LA MULTI ANI!!!!

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

mama si copilu zici...misto cartea asta o avea si mama pt noi...bine banuiesc ca asta de acum e mai actualizata in cartea veche tin minte ca te invatau cum sa legi scutecul...ms frumos

+20

Aly si bebe sugaretz va pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

La multi ani si multa sanatate !!!Zumzu tb sa dea de baut

+20

Aly si bebe sugaretz va pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

si eu tot mama si copilul am ultima varianta revizuita....
pb ca ma voi apuca de citit cand voi intra in co , adica la sf de oct
apropo de asta , merg la dir.ec. la semnat cu niste hartii si ma intreaba :te prinde Craciunul aici , nu?
eu: la sf lunii viitoare intru in CO ca mai am 1 luna dupa care intru in prenatal. (a ramas masca)
ea:asa devreme intri? adica nu mai stai decat o inchidere de luna ? (s-a panicat maxim. apoi la vreo 30min vine dir. ei , care nu mai trecuse prin birou de vreo 6 luni si dupa ce face conversatie ieftia cu toata lumea , vine si ma intreaba eu pana cand mai vin la munca , raspuns invariabil: pana la sf de oct!!. l-am mai lasat masca pe unu')

si de ieri a inceput nebunia cu HR , cu sefa. de dept , cu sefa de birou.. ca eu cate zile de co mai am , ca eu de ce plec asa de devreme...ca etc si etc si etc.. asa ca s-a declansat isteria ca-n 6 sapt eu parasesc corabia! YES ! ador sa-i vad panicati...in sf sa realizeze (si inca nu realizeaza defapt tt ce faceam) sa realizeze ce om au de inlocuit. oricare vine , are de invatat in min. 6 luni programul , apoi specificul activitatii si ghici ce ! de luan asta se implementeaza fast close ,a dica sa inchidem luna intr-o zi , ala care vine dupa mine o sa fie terminat

in fine , na! m-am racorit si eu la voi
daca va spun ca acum pap prostii ,Bake Rolles cu Pizza nu aruncati cu rosii in mine , nu ?!

puuuup

mami 18+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Babyleeks, "what to expect first year" mi-a placut mult. Are multe informatii. La fel si "What to expect when you're expecting". Dr Spock are informatii multe dar nu sunt strcturate foarte concret, insa este buna si aia. Mama si copilul mie mi s-a parut utila doar pana la diversificare, insa este destul de comunista dupa parerea mea si cam in urma cu informatiile.

Spor la citit.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Andri eu nu mai spun ca am fost luata ieri la intrebari de ce mi-am luat cele 2 zile de liber pt control in ac saptamana si mi s-a pus pata si vreau de pe 10 luna viitoare sa parsesc corabia. DE la 1 noeiembrie coricum intru in prenatal si sa se distreze si ei 3 sapt fara mine, aadica nu mai poate sa-si ia nimeni liber.
Pe mine nu ma intrebati ce mananc ca in fiecare zi bag o doza de prostii, ba covrigei , ba croisant. Asa ca stai linistita cu mancarea nu esti sg care papa numai prostii.

Eu am fugit la banca si pe urma la munci. V-am vb mai incolo depinde ce am de munca.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Zumzu

am pus ciorbita la foc
felu 2 as vrea sa fac niste cartofi la cuptor cu branza, smantana, oua si busuioc..
si desert gogosele

sper sa reusesc sa le f ac pe toate..
momentan am luat o mica pauza

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Andri eu nu mai spun ca am fost luata ieri la intrebari de ce mi-am luat cele 2 zile de liber pt control in ac saptamana si mi s-a pus pata si vreau de pe 10 luna viitoare sa parsesc corabia. DE la 1 noeiembrie coricum intru in prenatal si sa se distreze si ei 3 sapt fara mine, aadica nu mai poate sa-si ia nimeni liber.
Pe mine nu ma intrebati ce mananc ca in fiecare zi bag o doza de prostii, ba covrigei , ba croisant. Asa ca stai linistita cu mancarea nu esti sg care papa numai prostii.

Eu am fugit la banca si pe urma la munci. V-am vb mai incolo depinde ce am de munca.

Laura

22+ cu

laura nu pap numai prostii acum pap si eu prostioare... dupa aceea revin la mancarica de casa

mami 18+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mie asta de Capraru nu imi place din principiu.E o ciorba reincalzita, informatiile sunt vechi sau relativ actualizate dar pe aceeasi structura invechita. Nu stiu mai stiu cum sta cu diversificarea ca doar am rasfoit-o nu am cumparat-o, dar ma indoiesc ca ok. Recomand Dr. Spock, este mult mai completa. Si in general sa va informati despre ce mai zice OMS (in legatura cu diversificarea paradigma s-a schimbat muult de la capraru incoace, cu alaptatul la fel) si sa alegeti in cunostinta de cauza ce e potrivit pentru copilul vostru. Ca nu toti pediatrii stiu ce vorbesc, generatiile de bunici si matusi nici atat, iar cartile nu pot reprezenta retete universale de crescut bebelusi.
Despre scutece...sa nu fim asa drastici, sunt mamici care prefera scutecele refolosibile, e adevarat ca acuma sunt facute de asa natura incat nu trebuie sa le impaturesti tu nu stiu cum. Apropo de asta,ca mi-am adus aminte, foarte important: bebele nu se infasa indiferent ce spune bunica, matusa sau vecina.Dar...mai avem timp de vorbit astea...oho.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna Fetele

Eu fac salata de beuf mult asteptata..si ramane si un pic de supica din zeama

Am dormit rau..n-am nici un chef...n-am cu ce ma imbraca ca lumea
M-am certat cu sotul de am plins 2 ore dupa ce am ramas singura acasa...sunt umflata ca un broscoi..si imediat tre mers dupa Mario la Gradi....
Barbatii sunt niste porci!...bineinteles sunt si exemplare cu exceptie!..nu vreau sa super pe nimeni..dar asta al meu ma scoate din sarite cateodata de imi vine sa-l palia o pauzasc

Irinuka;asa am f si Eu acu 2 nopti..dupa aceea ..n-am avut nimic..dar atunci m-am panicat rau de tot cu durerile alea ciudate...ce o fi fost habar n-am
Mirela;babele zic ca de visezi bani inseamna RUSINE...te faci de rusine uneva

Bebelu;prajitura e musafir..dar daca e dulce si ai manvcat inseamna..suparare,necaz
NNO..asa zic babutele pe la noi...sa dea D sa nu fie de rau

Aseara asa ametesam ca o drogata...am stat in pat toata seara..nush din ce cauza..

pup/..merg sa ma aranjez un pik..ca arat naspa

Tunde 18 sapt +Mami de Mario 04.03.2004
I am positive

Mergi la inceput