Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

eu am mama si copilu si mai am inca una "sarcina, nastere si nou-nascut"

inca nu m-am apucat sa citesc din ele...
dar sper sa ma apuc cat de curand

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Mirela eu sunt sch2. Ar trebui sa ma duc dimineata. oricum ma mai duc si sambata cu al meu sa vad ce pot cumpara. Poate gasesc un patut sau un scaun auto mai ieftin si pe gustul meu.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze
eu mi-am scurtat niste pantaloni pe care mi i-am luat..am ami modificat o rochita(bagat clin)norocul meu ca am masina de cusut si cateodata am si chef...dar acum am senzatia ca nu mai am cu ce ma imbraca...obisnuita sa aleg dintr-un teanc acum aleg din cateva hainutedar nu-i nimic..fericirea de a fi mamica e mai mare decat cea de a avea haine
pup fetele si va doresc o zi minunata

Angie+20

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

neata' burticutze grasutze , mama m-ati terminat cu gogosile, parca mi-e asa putin pofta, dar lenea e mai mare la mine.

Simo , nu esti singura in postura de urlatica, eu la munk simt ca m-as bate cu toata lumea. Ma chinui sa-mi bag si eu cm, dar nu-mi da nimeni, plus de asta seful meu ma intreaba daca mai vin de luni, ca se bazeaza pe mine si sa nu il las balta .hahahahahahaahah............cand i-am spus ca sunt gravi , el deja imi facea planuri ca in 3 luni de la nastere vin la munca ........in gandul meu , asteapta tu ca imi las eu bebele k sa vin la nebuni..ha.

ralu, esti super hot, sincer te invidiez, ai o silueta , deja imi imaginez cat de super frumoasa va fi fefe mik.

am sunat si eu la rodina, ca nu imi mai venea comanda, o dadusem martea trecuta si mi-a spus ca azi pleaca.... ei asta este, noroc ca nu este asa frig.

fetelor nu va mai plangeti de pisu, eu bag apa la greu si noaptea ma duc de 4-5 ori la baie, ghinionul meu cel mare este ca am baia la parter si fac la km de m-am saturat, dar decat sa-mi spuna ca nu am lichid mai bine sufar eu putin de insomnii.

Gata m-am intins ca o zi de post, va si aveti grija ce meniu mai bagati astazi ca sa-mi fac mutatie la voi.

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 16+ cu Miruna
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Si eu eram obisnuita sa ma imbrac in fiecare zi cu altceva. Acu am o sg pereche de pantaloni si mai port din tricourile de vara ca sunt elastice si se intind.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Zumzu... la multi aniiii, sa ai un bebe sanatos si papacios, sa ai numai bucurii

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Zumzu LA MULTI ANI!!!! sanatate multa si tot ceea ce iti doresti.

Laura

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ziua buna fetele.Mai scriu si eu ceva din cand in cand,si anume mai vait.Sunt varza cu somnul,n-am mai dormit ca lumea de secole.Ma trezesc sa fac pipi si apoi nu ma mai ia somnu deloc.Fac de 3-4 ore/noapte opetariunea si apoi stau cu ochii pe pereti.Ma usutura ochii,nu mai pot

20+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

La multi ani,ZUMZU,sanatate multa.Acum am recitit mesaju anterior...in ce hal al putut sa scriu.

20+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Zumzu si bebe sanatos

djlaurao1 13+

Mergi la inceput