Clasa a 6-a anul scolar 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

a inceput semestrul al doilea... succes copiilor maine la olimpiada de mate! Vor primi cu certitudine o problema din gazeta matematica...ozi nu a lucrat decat GM 1/2010 si gata...a tras concluzia ca-i ajunge. Eu am obosit sa tot insist ca la mate nu e suficient sa ai 100 de neuroni...trebuie sa-i si antrenezi!

Albinutza ma bucur ca nu au fost probleme grave cu alunitzele care te ingrijorau. Doamne ajuta!

ce au facut fetele la cangurul de engleza? Ozana e un pic dezamagita: ii ies cam 175p...isi facuse socoteala gresit imediat dupa proba. Oricum eu sunt nemultumita la partea de conversatie, nu la scris/citit/tradus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Cand apar rezultatele la cangur? Ana a participat la cel de la germana.

Mergi la inceput

Isabela, au publicat doar raspunsurile...rezultatele la inceputul lunii martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Bun gasit, in semestrul 2!

Grati, multumesc pentru urarile de sanatate, ce sa zic, am avut ceva emotii...

Eu n-am vazut rezolvarile de la cangurul la engleza, parca pe site-ul lor erau doar la franceza si spaniola...sau poate nu m-am uitat eu bine

Maine merge si Ralu la olimpiada de mate, nu imi fac mari sperante fiindca nu s-a pregatit deloc suplimentar, nici acasa si nici la scoala .

Mergi la inceput

la mate s-a dat usor si frumos. Aseara Ozi a indopat curcanul...ramasase o singura pb pe care as fi vrut sa o faca...dimineata, inainte de a pleca i-am zis sa arunce un ochi si i-am spus ca are o chichita: are mai multe scenarii....desigur problema asta a picat azi la olimpiada vedem in seara asta punctajul!

Mergi la inceput

grati, se afiseaza seara asta rezultatele?

Mergi la inceput

s-au afisat deja si in sect4 si in sect2...Ozi a luat 14p surprinzator de putin...pe subiecte 7p, 5p, 1p, 1p. Luni va cere recorectarea subiectelor 3 si 4 unde ea spune ca a facut de 7p resp 4p. Cine stie ce grozavii de explicatii a dat pt ca matematic a scris corect dar daca a explicat alba ca zapada, nu ma mir! Punctaje mici oricum...de la ea din scoala toti ceilalti au fost sub 6p. Pctj mari au avut 97 si apoi 79. Vedem luni...

Mergi la inceput

maine dimineata mergem si noi sa vedem rezultatele.
la noi s-a tinut la scoala 141 si nu prea ne vine sa mergem noaptea prin zona aceea.

oricum ozi a trecut la urmatoarea etapa, felicitari .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

maine mergem si noi. stiti cumva care e punctajul minim pt calificare?

Mergi la inceput

14 puncte minim.

Mergi la inceput