Clasa a 6-a anul scolar 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

http://ceisidoresteunmanualdematematica.blogspot.com/
ideea unui student din anul I in urma temei de referat pe care i-am propus-o...

Albinutza, succes Ralucutei astazi la olimp de mate!

Vero, Rada pe ce se axeaza la teorie literara pt duminica la olimpiada de romana? Am vazut ca in cartea celor de la Nomina au insistat pe descrieri literare.

Ozana e aglomerata in weekend: sambata s-au grabit cei cu plus minus poezia si au stabilit faza pe municipiu, iar duminica e sectorul la romana. La scoala nu o scuteste niciun prof de teme asa ca trebuie sa fie vigilenta sa nu-i strice mediile tocmai la final de semestru...are emotii la desen pt ca doamna are un stil gen Dali iar Ozi prefera Renoir... chiar s-a enervat ca nu vrea sa picteze asa cum ii sugereaza, numai ca nu poate...sunt convinsa ca profesoara are ideile ei si stie ce urmareste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

si noi avem azi olimpiada la mate. sa vedem ce-o face.
nici nu stiu ce sa-ti zic pt duminica, eu i-am zis sa repete ce-a invatat pana acum. au facut 2 ore de pregatire suplimentara pana acum, au lucrat niste compuneri plecand de la texte date (cam cum s-a dat si pana acum la olimpiada). nu pot sa spun ca a dedicat f mult timp pregatirii pt olimpiada, in afara de faptul ca a invata pt teza si si-a facut temele pt cele 2 ore de pregatire, altceva nu a facut. nu mai are timp, e f aglomerata.
mai nou avem si catel...
vom vedea. bafta duminica!

Mergi la inceput

Vero, succes Radei duminica! Sper ca s-a descurcat la mate azi...Ozi m-a anuntat ca s-a calificat si pe 12 februarie au faza pe sector.

La Raluca a fost ok, Albinutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Ea zice ca a fost ok. au avut 18 prob. din care 16 grila.

Mergi la inceput

Ozi a avut azi plus minus poezie si a obtinut 131p/140p...al doilea punctaj...anul trecut a mers la nationala si si-a dorit mult sa mearga si anul asta...sunt 6 locuri pt clasa a 6-a pt capitala. Punctajul e destul de mare astfel incat la contestatii sa apara alti 5 intre ea si prima clasata (mai ales ca se modifica punctajul doar daca apare diferenta de minim 15p). Subiectele au fost generoase...
Succes maine la romana la olimp!

Mergi la inceput

Felicitari Radei pentru calificarea la etapa municipala la romana! Si Ozi s-a calificat desi a fost dezamagita un pic de punctaj...crede ca nu a primit mare lucru la comentariul celor patru versuri. Diriginta ei e tare bucuroasa ca s-au calificat si cele doua colege de clasa ale Ozanei.

Se apropie vacanta...saptamana asta Ozana mai are nevoie de a doua nota la desen si la tehnologie - in rest e totul bine!

Mergi la inceput

multumim pt vestea buna si felicitari si voua! unde ai gasit rezultatele?

Mergi la inceput

rezultatele au fost afisate la scoala dupa ora 21...pe la 10 seara ozi nu a mai avut rabdare si a mers sa vada...

Mergi la inceput

super! o sa-i spun radei sa se uite. oricum, cred ca-i va anunta si doamna de romana, oficial.
deci, bafta la municipiu!

Mergi la inceput

faza pe municipiu la romana este pe 19 februarie, iar sectorul la matematica (sect.4 da la Ozi in scoala, la 190) pe 12 februarie. Deci urmeaza o vacanta activa

Mergi la inceput