Clasa a 6-a anul scolar 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cu mult drag va urez " Sarbatori fericite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Sarbatori fericite, imbelsugate si linistite !!!

Mergi la inceput

astazi copilasii nostri incep scoala, bafta tuturor !

Mergi la inceput

Albinutza, multumim!
Ozi a avut astazi plus minus poezie si e bucuroasa ca a sunat-o diriginta si i-a spus ca s-a calificat. A luat 112p/140 dar i
-a lasat doar o ora... Este bine si asa! La romana s-a calificat la sector...stiti cand este? La mate inca nu au dat faza pe scoala dar trebuie sa se dea curand.

Mamici, lasati fetele pe mess? de anul asta vad ca fatuca mea vorbeste cam mult la telefon de am fost nevoita sa-l retin de la 21.30 pana a doua zi la 11... cu mess-ul e alta poveste...copiii astia-s activi si la ora 12 noaptea... eu am de lucru si ma buzz-uiesc mereu!

Succes tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

Felicitari, Ozi!
Se pare ca faza pe sector la romana e pe 23 ianuarie (intr-o duminica) - cel putin asa i-a anuntat pe copii.
De olimpiada de mate, faza pe scoala, nu stim nici noi nimic, inca.
Bafta!

Mergi la inceput

Vero, in programa pt olimp romana sector ce includ? Ozana a avut portretul literar la faza pe scoala. Eu am luat culegerea de la Nomina si vad ca insista pe descriere, pe pastel, balada. De exp la op epica ei au facut schita si nuvela, dar nu au facut balada populara si fabula. Mie mi se pare cumplit de greu...

va recomand cu caldura atat lb si lit.romana pt gimnaziu - cls5-6 de M. Badea / editura Badea si compunerile scolare pt gimnaziu de Elena Sandu, editura Polirom.

Mergi la inceput

bine de stiut:
Art. 361 (3) Prin exceptie de la prevederile alin.(1): a) masura introducerii clasei pregatitoare in invatamantul primar intra in vigoare incepand cu anul scolar 2012 - 2013; b) masura introducerii clasei a IX-a in invatamantul gimnazial intra in vigoare incepand cu generatia de elevi care incepe clasa a V-a in anul scolar 2011-2012; c) examenul de bacalaureat se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentei legi incepand cu generatia de elevi care incepe clasa a IX-a in anul scolar 2012 -2013; d) admiterea la liceu se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentei legi incepand cu generatia de elevi care incepe clasa a V-a in anul scolar 2011-2012;

Mergi la inceput

multumim , grati !

raluca are olimpiada la mate sambata la ora 9.

Mergi la inceput

Albinutza, ce-a facut Raluca la mate? Ozana a avut ieri si a gresit un subpunct...a avut senzatia ca e o pb pe care o stia si nu a mai citit atent enuntul...culmea e ca era pb pt toata lumea...face geometria unde nu a fost simplu si nu e atenta...nu stiu daca se califica mai departe. Azi a avut plus minus poezie sector si s-a calificat la municipiu. A luat tare putin...103.5p se astepta la 120 dar crede ca la mate nu a dat suficiente explicatii iar la romana probabil nu a convins...prof ei de romana a spus ca la mate a fost prapad dar nici la romana nu au fost supernote...s-au calificat mai departe doar 9 copii dar Ozi crede ca vor fi multe contestatii. Sambata viitoare e JoseMarti...a fost inscrisa de scoala si i-a fost rusine sa refuze dar subiectele sunt grele tare...duminica sectorul la romana. E foarte aglomerat inceputul asta de an!

Mergi la inceput

grati, la raluca olimpiada la mate s-a amanat pt. miercuri.
e o saptamana extrem de aglomerata, plina de teste.

la romana raluca nu a trecut mai departe, a luat doar 95 de puncte si se trecea cu 100.

Mergi la inceput