Clasa a 6-a anul scolar 2010-2011

Clasa a 6-a anul scolar 2010-2011 | Autor: isabela

Link direct la acest mesaj

Ieri a inceput si clasa a 6-a. Nu au facut ore. Au primi orarul pentru azi, i-a anuntat ca uniforma ramane obligatorie, le-a spus ca au aceeasi profesori cu exceptia celui de istorie, ca fizica vor avea 2 ore pe saptamana, si apoi au plecat la KFC sa sarbatoreasca inceputul scolii.

Va fi oare mai greu decat in clasa a 5-a? Eu sper ca nu. Isi cunosc profesorii, stiu ce pretentii au, sunt obisnuiti cu programul.

Succes in noul an scolar, si sper ca atunci cand avem ceva nelamuriri, ne putem intalni ,aici, sa discutam.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique73 spune:

Buna Isabela

si baiatul meu a trecut in clasa a VI a, la lic Ion Barbu. Am fost ieri la deschiderea anului scolar. Am avut emotii, el nu. Era nerabdator sa-si vada colegii. Profesoara de romana a plecat din scoala, chestia asta l-a nemultumit si la istorie are si el profesor nou. Sper sa se descurce. Va urez succes in noul an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

Salut,

Multumim, Isabela, pt initiativa!
Fetita mea e si ea clasa a VI-a, la scoala 97.
Bafta tuturor si... ne-auzim!

Veronica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Si d-ra mea cea mare este in clasa a VI-a, la Colegiul National din Iasi. A inceput fara emotiile si problemele de acomodare de anul trecut, cum era si normal si deja au intrat in paine, au avut si primul test, ieri.
Ma bucur sa stiu ca mai sunt mamici cu copii de varsta asta si ca putem discuta aici eventuale probleme/nelamuriri tinand de materiile din acest an. Un an scolar nou bun, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Ieri au primit orarul pe intreaga saptamana. Doua zile au 6 ore/zi, iar 3 zile, 5ore/zi.Am vazut ca au 2 ore de biologie pe saptamana. Eu ma asteptam doar la 1 ora.
In rest, au inceput, cu recapitularile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si Ozi clasa a sasea la 190, dar alta clasa...colegi noi, profesori noi la mate si romana...si ea are 2 ore biologie/saptamana. Faptul ca e la scoala pana la 18-19 i-a dat peste cap programul de inot asa ca acum va merge probabil dimineata de la 7 la bazin. In rest Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

buna dimineata.

ce mai fac scolareii ?
fata mea a plecat la un concurs de matematica 'evaluare in matematica" sau cam asa ceva.
cu toate ca s-a trezit greu a zis ca vrea sa mearga, ca-i promisese profului de mate. sper sa se tina, sa nu fi facut drumul degeaba.
voi, ce mai ziceti?

Mergi la inceput

Buna Albinutza! Ma bucur ca ai scris...felicitari fetei! Ozi a decis sa nu mearga la evaluare in educatie desi prof a propus conc. acesta. Anul trecut etapa a 3-a a fost in aceeasi zi cu faza pe municipiu la mate asa ca a ales sa traga pt olimpiada.
Anul acesta la noi insa se simte ca s-a ajuns la granita dintre copilarie si adolescenta...e tare dificil mai ales ca parinte extrem de exigent. Mereu imi propun sa fiu mai toleranta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

s-au afisat si rezultatele n-a reusit mare lucru, 57 de puncteea zice ca nu are cum sa fie doar atat, ca ea se estimase undeva la 75... asta e
vrea sa mearga si sambata viitoare la urmatorul concurs. noroc ca se tin la scoala ei si ca e aproape de casa ca altfel cu vremea asta nu stiu daca ajungea.

Mergi la inceput

Albinutza, inca nu si-a intrat in ritm asa ca mai mult ca sigur a fost neatenta. Eu i-am dat testul Ozanei si lejer, fara stresul examenului a facut de 97 de puncte, desi stia si tot...sunt cascati!
Ozi inca nu s-a mobilizat decat pt niste concursuri de creatie literara. Inotul ii ocupa destul din timpul liber, temele-s multe, se ocupa si de revista clasei...

Mergi la inceput

mamici, cum e cu domnisoreala la voi? lasati fetele singure la film, mall - cu colegii de clasa desigur. Eu deabia am reusit sa o las sa mearga singura la scoala.

Mergi la inceput