Clasa a 6-a anul scolar 2010-2011

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LILIMAR spune:

Am avut si noi problema asta si dupa rugaminti indelungi l-am lasat la film bineinteles cu program de plecare, sosire, niste telefoane de verificare. El la scoala merge demult singur, la noi in oras fiind distante mai mici.Legat de iesitul cu colegii sau prietenii mi-a reprosat ca sunt singura mama stresata, ca nu am incredere in el, ca nici un parinte nu suna in timp ce ei sunt la plimbare. Nu stiu cum e mai bine sa procedam in sensul asta.O cunostinta care este psiholog mi-a spus ca trebuie lasati, dar supravegheati de la distanta, urmariti fara sa-si dea seama si sa aiba timpul liber bine organizat asa incit sa nu fie prea mult loc pentru astfel de intilniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

grati, gand la gand cu aceasta intrebare. fata mea tocmai m-a informat ca sambata viitoare merge la mall impreuna cu mai multi copii din clasa, aproape jumatate de clasa.vor sa vada un film si apoi sa manance ceva . ce sa fac ?
ea ma tot intreaba, iar eu nu stiu inca ce raspuns sa-i dau! pare asa de entuziasmata de ideea de a merge singuri.. eu i-am sugerat sa o invite si pe dirigadar nu a tinut
am zis sa mai astept putin apoi sa mai sun una, doua mamici, sa vedem cum facem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Eu i-am dat voie inca de anul trecut sa mearga la film cu colegii, la KFC sau Mac.
La scoala, doar traverseaza strada.
Acum, nu stiu, daca am locui in Bucuresti, daca m-as comporta la fel. Am stat atatia ani in Bucuresti, stiu ce inseamna mijloacele de transport, stiu ce inseamna circulatia in Bucuresti.

Mergi la inceput

au aparut si rezultatele la concursul euclid, raluca a luat 85 puncte nu prea a fost incantata, ea spera la mai mult dar a gresit din neatentie.

astazi are test la romana si are emotii, are mult de invatat, speram sa fie bine.

sambata vor merge la film, e batut in cuie, sunt vreo 20 de colegi si da, merge si d-na diriginta, au invitat-o si pe dansa .
d-na a fost f incantata de invitatie, a zis ca se bucura ca o considera prietena lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radaver spune:

Salut,

O alternativa de petrecere a timpului liber pt copii de clasa a 6-a pasionati de literatura.

http://www.radioromaniacultural.ro/emisiuni/jocul_literatura/index.html

Cu drag,
Veronica

Mergi la inceput

fetele voastre au inceput sa aiba probleme cu tenul ?
ralucai au inceput sa-i apara cosuri, sa i se incarce fata, poate si pt faptul ca are parul f lung si daca mai face si sport transpira.
a vazut-o un prieten de-al sotului, deramatolog, si i-a recomandat niste creme, parca, parca se vede o inbunatatire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

la Ozi nu au aparut cosuri desi are par ff lung dar are uneori pielea mai incarcata...noi fol. sapun natural cu cafea, menta si... care asigura o curatare eficienta.

Mergi la inceput

Eu i-am luat ul gel de curatare cu miere si arnica de la Bioten si Acneogel. Vad ca ua efect amandoua. Cu gelul se spala dimineata si seara, iar Aceogel foloseste doar cand e nevoie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isabela

Eu i-am luat un gel de curatare cu miere si arnica de la Bioten si Acneogel. Vad ca au efect amandoua. Cu gelul se spala dimineata si seara, iar Aceogel foloseste doar cand e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

si Ozi foloseste cam la 2 zile gelul Bioten si e super!

despre scoala: Ozana vrea sa mearga la olimpiada de fizica dar e in aceeasi zi cu Luminamath...am sfatuit-o sa aleaga pe cea la care ar avea rez mai bun...ea spera la fizica

ce spuneti de treaba cu portofoliul si cu colectia de diplome? e o ciudatenie...

Mergi la inceput