Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

NAFI - Botezul se face oricand.

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

super

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna seara,

Am culcat gandacelul iubit si acum am intrat si eu sa vad ce mai faceti. Am vazut poze noi cu iepurasi tare frumosi si mari. Cresc vazand cu ochii si imi dau seama de asta uitandu-ma la ceilalti pui frumosi.

Rebi, nu am dosarul langa mine dar iti spun din ce imi aduc aminte. Oricum ideea era sa ii pun eu mai multe legume, eu am vrut sa o iau mai incet, ea cum e foarte relaxata zice sa ii pun mai multe de la inceput. Morcov, cartof, dovlecel, patrunjel, pastarnac, ardei gras, gogosar(dulce si plin de vitamine), ultimele doua dupa aburi trebuie decojite, frunze de salata, frunze de spanac, frunzele de la telina(f bogate in fier, minunate pentru copii anemici), dupa 7-8 luni brocoli, conopida, fasole verde, rosie.
Cam asta, schema pusa de ea este foarte lunga insa o si explica super ok pentru toate mesele ce urmeaza a fi diversificate.

Maine avem vaccinurile, cred ca am mai zis dar asa nu imi place sa o intep. Offf, asta e.

Urez si eu bun venit fetelor noi, se mareste gasca serios dar numai cu iepurasi foarte frumosi si mai ales ochiosi. Am admirat si poftit la toate torturile sarbatoritilor. Eu nu i-am facut tort si acum imi pare rau dar ne revansam la un an, facem 2

puii bolnaviori sa se faca bine repede si mamele viteze.

p.s. Va spun pe scurt, nepotul meu care are 5 ani jumate, prima zi la grupa pregatitoare, minunat, azi dimi nu a vrut la gradi deloc. I-a spus soramea de toate, fara tv, dvd etc, nimic, nu a vrut si pace. Ca nu il primeste la anu'la scoala la care el:"eu oricum ma mai gandeam cu scoala asta si oricum nu cred ca vreau sa merg si imi convine ca iei tu decizia asta in locul meu." Soramea spera sa fie doar o faza trecatoare

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara,
A adormit si atomelul meu,dupa o dupa-amiaza plina de maraituri, pana si afara,unde de obicei era ok a tot plans si pana la urma a luat-o sotul in brate.O fi tot de la dintisori?

Am apucat si eu sa vad pozicile noi cu Eric, Denis, Albert, Alessandro, Robin si Justina,toate sunt superbe, am mai zis si ma repet, avem niste iepurasi unul mai frumos decat celalalt,perfecti ce mai?

IRENE, bine ai venit, am vazut poze cu voi, si tin neaparat sa te intreb daca esti sigura ca ai nascut?Maaama....mor de ciuda nu altaSa-ti traiasca micuta minune Diana si sper sa te simti bine intre noi.

INA,rau n-ar fi sa ne incuscrim, alta tara, alte orizonturi...

ADRIANA, sper si eu sa se acomodeze Nick cat mai repede la gradi

SANZI, frumusica foc Mara

STANUCEL,oau, felicitari pentru curaj, sa fiti sanatosi sa va bucurati de copiii vostri!

SENSIBILA, ROXI, ANDRA,REBIANA multumim de aprecieri

NAFI, bine ca nu s-a intamplat nimic, cred ca te-ai speriat, cred ca oricare dintre noi s-ar speria. Eu ma gandesc ca fiecare bebelus "experimenteaza" mai devreme sau mai tarziu o cazatura,dar asta nu micsoreaza cu nimic spaima mamicilor

GABY,sper sa-si revina Joy daca i-au iesit dintisorii,cel putin pana la ceilalti...cam asa a fost si la noi

Nu mai stiu ce-am citit,merg si eu la ca sunt cam obosita.

Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ILEANA - Cand copiii ajung atat de marisori e mai greu cu ei. Si se poate ajunge inclusiv la depresie, in cazul in care sunt fortati.

Ar fi trebuit sa incerce sa-l mai "arunce" in coectivitate pana acum ca sa nu aiba surprize de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Miria,

Stii de ce e funny? in vacanta a fost la toate programele fast track kids, s-a vazut cu copiii de la gradi prin parcuri si pe la petreceri dar acum nu mai vrea. Sora mea este destul de linistita. Ea mai are un baietel de noua luni si asta mare zice ca vrea sa stea cu frasu acasa. S-ar putea sa aiba legatura si cu asta, ca el pleaca si piticul ramane acasa cu mama. Anyway cred ca ii trece, sper.

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Eu sunt asa fericita la ora asta de-mi vine sa joc sarba in caruta. De fapt, chiar am avut o tentativa, iar sotul ma acompania din gura.
Pacat, ca nu suntem filmati la scene d-astea ca ne pot folosi oamenii pe post de "pastila antidepresie" cand cad in melancolii.

Motivul e legat de copii, nimic iesit din comun. Cred ca mi-au mai ramas niste resturi de hormoni din sarcina si se manifesta zgomotos.

Mergi la inceput

ILEANA - Cu siguranta, poate fi si asta, dar cum nimeni nu are cum sa-i tina acasa de la o varsta in colo, se adapteaza ei din mers.

Si a mea se joaca cu colegii de gradi prin parcuri, ca daca suntem vecini in cartier se mai intalnesc.

Legat de legumele din supa sau de fructe, stiu ca se folosesc cat mai multicolore. Tinand cont de asta intocmesti si lista de legume acceptata in diversificare, dar si vitaminele si mineralele necesare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!

Multumim mult fetelor pt urari si vizionarea pozelor! (nu m nominalizez sa nu uit pe cineva)

Ina era in prima zi de gradinita.
Lara vom vedea. Eu sper sa-i placa in continuare gradinita si m tarziu scoala.
Roxana la noi e aproape gradinita..5 minute la mersul Ioanei.
Eu as ajunge m repede..e la doi pasi'.
nafi de ce gandesti asa..poate a fost semn sa nu speli..
Botezul il poti face oricand, cum a zis si Miria_cristina..insa in per postului, nu prea se fac pe motiv de petrecere dupa..si cum majoritatea fac, aleg sa nu fie in post..acum il faceti cand vreti.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Promisesem ca vin cu poze noi. Inca n-am reusit sa le descarc, insa la semnatura, pentru cine are timp si chef, gasiti ultimul filmulet cu Raducu la 5 luni. Sper sa va placa, sotul s-a chinuit sa-l editeze asa...cu muzica.

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)

kaliakria - prima vacanta

www.youtube.com/watch?v=zs3Jhhq7ygU&feature=player_embedded#!" target="_blank">filmulet Raducu

www.youtube.com/watch?v=QnZoHyAKgG0" target="_blank">Raducu la 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

jeni_h...da mi-as dori tare mult sa ne intalnim....multumesc pentru incurajarii si felicitari...

briza..da am nevoie de sfaturi chiar multe...pe baiatul meu (paul)l-am crescut cu mar si biscuiti,nu erau atatea produse scoase pe piata...era mai simplu,a crscut cu biberon de sticla,tetina cu gauri facuta de mine..etc,etc
la atatea produse scoase pe piata chiar sunt ca si la primul copil,mai ales ca atunci aveam o varsta iar acum am alta varsta....:))

revin dimineata...noapte buna...

PS
multumim pentru vizionarea filmelor.pozelor...:)

FILMULETE
POZE

Mergi la inceput