Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 2
miria_cristina spune:
ANDRA - Ma, tu-mi canti o serenada!
Zau, ca v-as bate darabana in cap daca m-ati auzi!!
Pai, chiar asa mamaite v-ati facut de nici la o sueta mica sa nu pot sta cu voi dimineata?
Tocmai ce zisesem ieri ca-mi place sa beau cafeaua la calculator.
Acuma s-a racit pe aici ca n-am avut cu cine conversa.
Apropo, mai vrei o cafea calda? Ca sa stiu daca mai pun de una?
Casi doarme de rupe.
Fraiera eu, dar asaaaa, cu F (mare), ca nu m-am bagat in scutece sa dorm langa el.
Faceam un ten pana acuma de va bagam in boala de invidie.
Dar eu, nu si nu, bag cafeaua in termos sa o tin calda pentru voi.
Ina_3040 spune:
fetelor, multumim tuturor pt urarile de sanatate
Briza felicitari pt primul dintisor!!!
Ioanact sunt sigura ca gasesti tu o solutie sa lasi printesa. la fel ca si Lara, si eu imi fac mereu scenarii si sa ies sa pun rufele pe sarma, daca patesc ceva, ma apuca vreun lesin si nu stie nimeni ca am copilul in casa LA Multe Lunite pt JUSTINA, sa creasca mare si sanatoasa!
Michelle draga mea, ma bucur ca ati gasit ceva, chiar vroiam sa te intreb acuma daca ai gasit ceva, si imi pare rau ca nu am fost mai in masura sa te ajut sa gasesti la Ghent Sigur ne intalnim, eu lucrez chiar la Bruxelles. Da-mi PM daca ai nevoie de alte informati. Cresa ai nevoie?
Freedelia ce activitati faine aveti voi acolo! am vizionat in sfarsit pozele voastre, sunteti foarte frumosi, sa mai faceti copii ca aveti "reteta" foarte buna . glumesc, eu am unu singur si parca as avea 5
Roxana sa ne povesteti cum a fost Ivan in prima zi, s-a bucurat cand v-ati dus dupa el?
Rebiana cum te-ai reacomodat la scoala?
Am vazut ca sunt poze noi, ma bag la vizionat
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
miria_cristina spune:
INA - Ce face bebita?
Mai tuseste?
Cum se numesc medicamentele pe care i le dai?
Hai, ca fac interogatoriu cu tine.
Saracutul, baietel! Eu ma gandesc cu groaza la a mea care face 6 ani in toamna, dar tu cu o mogaldeata?
Ina_3040 spune:
Ah, si am vazut ca scrieti de servici. Dupa cum probabil va amintiti eu m-am intors la servici de 2 saptamani. De nevoie, nu de voie... Da, m-am intors la tocuri, costumase "office", pauze de cafea dar nu pot sa zic ca imi aduc satisfactii ca pe vremuri. Ieri de exemplu am fost la o sedinta de 3 ore, am stat majoritatea timpului si ma gandeam ce o face Robin, cat mai e pana in iau, etc. Pur si simplu nu ma prea interesa subiectul cand mi-a pus cineva o intrebare brusc sa imi dau si eu cu parerea m-am cam inrosit ca nu stiam de ce se vorbea in momentul respectiv... Poate ce e o faza trecatoare cum e inca "proaspata" intoarcerea. adica asa sper.
Ina_3040 spune:
si ca dovada cat de dedicata sunt la servici, de vreo ora stau si citesc pe forum, am mult mai multe satisfactii sa citesc despre papica, primul dintisor, etc. Cred ca ma dau astia afara in curand!
Ina_3040 spune:
hai ca am acaparat pagina, inca una si ma duc la lucru sa mai fac cate ceva. Da, mai tuseste ca un magarus, azi noapte a tusit de numa
Miria cat a avut febra i-am dat un paracetamol pediatric pt copii, pana i-am scazut febra apoi nimic chiar daca a continuat cu mucii. Contra tusei ceva homeopat i-am mai dat desi doctorul a zis sa nu ii dau nimic... cica ei trebuie sa isi creeze acum imunitatea. Da eu nu am ascultat asa ca am luat homeopate de la farmacie:
-TUSSIKIND: Propriétés :
Médicament homéopathique.
Tussikind® a un effet antitussif et expectorant.
Il permet d’apaiser la toux et de réduire les sensations de picotements.
Il diminue la formation des glaires et favorise leur drainage.
-Supozitoare cu eucalipt
nafi spune:
Am reusit sa-l adorm pe . sa vedem cat il tine!
IOANACT - ptr cele 5 lunite! printesa cu cercelusi!
ALEXANDRA - ce cumintel a fost Alessa la botez! bravo lui! si tu ai fost frumusica tare chiar daca pretul a fost sa ingheti un pic! Ah..si ce m-am amuzat la poza 38! vad ca Alessa avea un dinte contra popii , ca-l musca de mana! Acuma ca am adus vorba de preot...ce culoare misto avea la patrafir (sau cum se numeste rochia popii??)!
MIRIA - ca mi-am adus aminte, ziceai ca e sarbatoare azi. ce sarbatoare e? ca eu sunt in pom la capitolul asta! noroc cu bunica cand mai sun acasa. ma pune in tema cu sarbatorile ce vin ca sa fiu atenta sa nu fac curat, sa nu spal...Dar cu Ricky singura 4 zile la rand e sarbatoare non stop ca abia am timp sa spal farfuriile. chiar am cumparat din plastic ca sa scap si de grija asta!
LARA - mda..au dreptate fetele. esti zgarcita cu pozele! Jo se vede ca e un copil fericit iar iepurica e asaaa...romantica acolo pe camp
CHILD - f frumos a fost la botez! marturiile si tortul in ton si de f bun gust (mai ales totul cred) Tu ..o frumoasa as always...iar de Albert nu mai zic. un domnisor de nota 10!
INA - Robin e asa scuuump! Cat de expresiv e! e ca un pisoias! Sper ca educatoarele alea carcotase se poarta bine cu el ca de nu...venim toata odiseea acolo si le smotocim bine!
Ma duc sa ca e soare si se usuca rufele repede! dupa amiaza sper sa reusesc sa ajung la mall cu veveritul ca sa-i mai iau niste bodyuri, bavetele si sa ma uit de pantofi.
O zi superba tuturor!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
andra_s spune:
Miria hai fata ca primesc o cafe si de la tine, ce daca e a 2-a pe ziua de azi, stau bine cu tensiunea
Roxana sa ne spui cum a "supravietuit" Ivan la gradi
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
miria_cristina spune:
NAFI - Inaltarea Sf. Cruci. Nici eu nu stiam daca nu vorbeam aseara cu cineva care a tinut sa ma anunte.
Eu sigur spalam azi, ca Dami deja are adunate lucruri murdare si nu-mi place sa le vad in cos. In plus, ma tine ocupata.
N-am acuma starea necesara sa pictez, desi se apropie sarbatorile si va trebui sa decorez cate ceva ca am comenzi.