FIV Dr. ALBU DRAGOS 10
Raspunsuri - Pagina 16
lumimar spune:
Ama,intra si tu pe mess daca poti pls....
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
adrianaady spune:
Amacuba presupun ca faci cu penul de la Puregon. Deci fixezi penul la doza ta obisnuita de 225UI, si faci restul de substanta. Se va opri injectarea exact la ce doza mai ai de facut; schimba cartusul de puregon si continui de unde ai ramas cu doza.
Deci la explicatii sunt mai greoaie azi, dar sper ca ai inteles, daca nu, ma voi stradui mai bine
amacuba spune:
adriana n-am inteles.adica hai sa-ti zic ce am inteles.
pun fiola cu cea a mai ramas in pen.fixez la 225 (cu toate ca ea normal mai are 75 ca e de 300)si ma intep.dupa aceea scot asta goala,pun una noua si ce fac.....mai umblu la marcator?sau el se misca singur si normal ar tb sa ramana la 150 si practic din noua fiola el imi ia doar 150,.nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie
bine ca am inteles ca de fapt in fiola e mai mult decat 300.
adrianaady spune:
Amacuba eu nu explicai bine, dar tu ai inteles perfect.
Marcatorul ramine la doza ce mai ramine de facut din cartusul nou, tu nu mai umbli la el deloc. Doar pui cartusul cel nou si termini de injectat.
singurul incovenient este ca te intepi de doua ori, schimbi si acul la a doua intepatura.
lumimar spune:
Fetelor ce complicata treaba e la voi cu executatul puregonului ,,,,la mine cu menopurul e mai simplu,sper sa reactionez bine la stimulare sa nu fie nevoie sa suplimentez si eu cu puregon,,,
asta este facem de toate numai sa fie bine,
Pupi la fete
amacuba spune:
merci mult adriana sper sa nu uit ce-am inteles la cate am pe cap
lumi asa e la fetele cu oua mai putine cum sunt eu
amacuba spune:
lumi daca nu ti-a dat de la inceput puregon nu iti mai da dupa.eu asa cred
mire mai lasa bre zugraveala, termopanele si mai stai cu noi, in patutz dar cu noi pe forum ca ne e dor de tine.
cine stie ceva de babyblue?ca nu mai da un semn.
fetele dar cu fufuleala inainte de punctie cum facem?spune-ti si voi la ce ma gandesc la ora asta.....
maria81 spune:
ama la ce iti este gandul
oricum trebuie.......inainte cu 2-3 de punctie
cred
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
lumimar spune:
Ama,fato draga deja au inceput hormonii sa o ia razna,,,,
De fufulit trebuie dar cu mare grija sa nu se sparga outzele,am glumit,da cu cateva zile inainte de punctie trebe obligatoriu si cu prezervativ neaparat