FIV Dr. ALBU DRAGOS 10
Raspunsuri - Pagina 17

lumimar spune:
Ama,mie asa mi-a zis doftorasul grizonat numai cu prezervativ
Asa a zis asa prestam ce sa facem?
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

maria81 spune:
.......asa mi-a zis si mie
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

amacuba spune:
fetele stiu ca asa mi-a zis si mie cand s-a intors din concediu dar eu i-am zis c-am prestat la greu ca poate poate...a inceput sa rada si n-a mai zis nimic.asta era dupa ce facusem ultimele analize de secretie si cultura col.acu asta e.sunt sanatoasa stiu eu.o sa folosesc si cauciucul
.
oricum cred ca trebuie de cateva ori inainte ca sa se regenereze bine miscatorii sa nu-mi dea naibi emotii ca ii leshin cu bataia

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amacuba lumi daca nu ti-a dat de la inceput puregon nu iti mai da dupa.eu asa cred mire mai lasa bre zugraveala, termopanele si mai stai cu noi ![]() cine stie ceva de babyblue?ca nu mai da un semn. fetele dar cu fufuleala ![]() ![]() Mutatia MTHFR C677T genotip heterozigot |
inca sunt cu voi, in pat
o sa ies cu al meu sa cumparam o usa
tre sa pregatesc cuibu
sunt precum gasca cand ii vine de clocit, lasa fulgi
legat de seps, se poate dar 3 zile inainte de puctie pauza
eu oricum sunt pe pauza din timpul stimularii, ciuciu seps si nici n am chef si chiar ma bucur ca s gravida c am scapat

amacuba spune:
esti mortala mire.sunt de acord.deci la punctie el tb sa aiba min 3 zile de abstinenta nu? cam asa a avut si inainte de inseminare.
sa pregatesti cuibul ca vin 2 motanei pufosi.pup

mirela2 spune:
3 zile nu moare
oricum daca e beta mare, sa dea DD, o pune n cui de tot +22 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

amacuba spune:
injectiile le fac la aceeasi ora sau am voie +- 15 -20 min?
astazi tb sa fac ce a mai ramas din puregon si dupa sa schimb cartusul...etc si mai am si menopur.

violeta70 spune:
Buna fetelor!
Mirelush frumoase nume, sa-ti traiasca "motaneii". Si tu las-o mai usor cu treaba....
Bafta multa fetelor in focuri.
Aristica imi pare rau....
Pupici

mirela2 spune:
violeta
nu ma omor cu treaba +22 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999)