Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

bebelu ce burtica draguta! Iti statea tare bine in rochita aia la nunta.

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna dimineata burtici
am intrat si eu sa le zic la multi ani sarbatoritelor :

Beatrice
Iris-Harieta
Geniusamb

31+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

heiiiii..neata!!!!!

Beatrice, Iris si Geniusamb...multa sanatate si bebelusi frumosi,sanartosi si la termen!!!!

azi este sarbatoare asa ca trandavim..nu ca pana acum nu am fi facut-o...

ana ma bucur ca esti mai bine..si eu am observat pe analize cateva modificari,dar dr nu mi-a zis nimic..eu iau Centrum si o sa-l intreb data viitoare daca mai am nevoie de ceva supliment de fier. pupiciiiiiiiiii

miruna multumesc pt vorbele frumoase..chiar imi prieste sarcina cu toate ca am fost foarte agitata pe parcursul ei,datorita problemelor aparute..multi...

ukume de 2 zile am si eu acceasi durer sub sanul drept,la coaste...cred ca este normal,sper,....incerc sa o ignor.

Raportez si eu 10 kg in plus..sotul mi-a schimbat denumirea din dovlecel in carabus...

Nici nu stiu de ce sa ma mai vait,mai intai...ma doare si sub burta muschii,ma doare si spatele, abia merg..am intrecut si rata la mers,chiar, ...ce sa mai zic..asta este..

mai avem de scris,dar unicul meu neuron s-a blocat..pupp.si sunt aici

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

eu am luat +15 kg....foarte multe...
eu am fost butoias de la inceput si asa am ramas cu alintul....cred ca pana la sfarsit voi fi butoi si atat

31+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Hera esti super super sexy in poza aia cu sanii pe afara! Genial!

sugubina 27+ cu Puficele

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ana, pai noi suntem micute (ca varsta) inca, ne permitem sa mai mergem la job. Am facut socoteala, mergem pana la 34 de saptamani . Deci mai e ceva-ceva.

Si eu am 10 kg in plus cu bebe, si aveam inca vreo 10-12 in plus de dinainte. Asta este, le vom da jos pe toate, nici nu ma indoiesc. In 2009 aveam 57 de kg (am 1.74m) si eram binisor, ar mai fi fost loc de mai bine inca. Dupa tratamente am ajuns la 65. Ei, si a venit si bebe si ... am zis ca nu ma mai intereseaza, daca imi tuna ceva pofte sau ceva nici nu ma mai gandesc la cantar. Bine, ma gandesc ca voi avea mai mult de munca, dar e ok, principalul e sa fim bine noi si puiutii.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

burtici pe voi va mai doar muschii de sub burta,ligamentele atunci cand va miscati? pt mine este un chin...

symo.plsss..sa-mi spui si mie cum a fost la recoltare de cultura din col..trebuie sa merg si eu,dar mi-e frica sa nu-mi atinga firul si sa ma doara,sau doamne fereste sa mi-l desfaca..pup

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sunteti niste dulci!

Fetele, vreau sa va mai intreb: Betadine se cumpara sub forma de solutie si Balneocinul sub forma de pulbere?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Sunteti niste dulci!

Fetele, vreau sa va mai intreb: Betadine se cumpara sub forma de solutie si Balneocinul sub forma de pulbere?

31+

da, betadina e iod si pulberea se cheama baneocin.

Mami fericita si implinita de Iulia si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Fetelor eu nu am scapat de durerea de sus din partea dreapta sub san. Ma doare de numa, zici ca mi-am rupt o coasta. Am vorbit si cu doctorul si zice ca nu are ce sa-mi faca, ca e de la cum creste burtica si ca daca nu mai pot suporta sa ma mai dau cu fastum gel. Dar eu am citit ca nu e bun in sarcina. Doctorul a zis ca nu are nimic atata timp cat nu ma dau zilnic in cantitati mari dar eu nu am curaj sa ma dau. Stiti voi... paranoia.. Azi am luat-o pe leacuri babesti. mi-am pus o frunza de varza acolo....sa vedem efectul care va fi nul cel mai probabil.

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

si pe mine ma doare f tare tot acolo unde zici tu,dar doctorita mea nu mi-a dat nimik, a zis doar: "chiar nu vrei sa te doara nimic in sarcina" si sa ma obisnuiesc cu ea. oricum nici eu nu vroiam sa iau nimic, dar am momente cand simt ca mi se rupe ficatul in doua. asta sa fie singura problema ....

29+

Si mie mi-a zis dr sa nu-mi dau cu niciun fel de unguent

31+

Mergi la inceput