Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)
Raspunsuri - Pagina 5
danaint spune:
La multi ani sarbatoritelor!!!
Misto vestea cu next! Sau ma rog, nasoala pt cardul meu simulez si eu o comanda pe seara. Or trimite si decoratiuni?
Am inceput tratamentu cu no-spa si uscosin - luate regulat. Momentan nici picior de contractie, sper sa nu se mai repete episoadele din weekend....
s32 Lucas Petru
ukume24 spune:
Ral_eli imi pare rau ca si tu simti durerea . Fix asa mi-a zis si mama. Pai esti gravida na...e normal sa te doara. Stii ce am incercat eu? un leac babesc- mi-am pus o fasie de varzasi am gegat acolo si parca m-a mai lasat un pic. Asta numa azi am incercat dar te tin la curent daca functioneaza cu adevarat sau e de vina neuronul meu gravid.
Sashenka esti o scumpa. Pai 7 kg in 30 de saptamani e suuuuuper ok.Astea le dai toate jos imediat dupa ce nasti. lasa ca si daca ai cateva kg in plus sunt sigura ca cei 3 muschetari te vor 'ajuta' sa le dai jos repejor.
Maritza bine ai revenit. Pune poze de la nunta sa vedem si noi nasica gravidutza. Si FELICITARI PENTRU CASA NOUA! sa va bucurati de ea alturi de bebe1 si bebe 2 etc
28+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
danaint spune:
Si eu aveam rezerve dinainte. Slaba nu am fost niciodta, iar sarcina m-a prins intr-un moment cu vro 3 kg in plus
Si totusi corpul meu minunat a decis ca e cazul sa se mareasca atat cat poate de nici nu indraznesc sa scriu cat, ca ma deprim nu zic cred ca o parte e si apa, ca am picioarele si mainile imense, dar e si grasime pe acolo suficienta
In fine, m-am resemnat, mai ma cantaresc inainte sa plec la spital sa nasc
s32 Lucas Petru
Hera25 spune:
Buna fetele,
Am mai pus si eu 3 poze pe picassa.Am fost in wk la o nunta, aoileu si nu mai puteam sa stau...Eu am burta de parca as fi inghitit un balon. Si am si eu 10 kg in plus. Pfff, sper sa nu mai iau prea multe.
Am stat si eu mai cumintica in pat, sper sa mi se fi lungit si mie colul, ca vad ca este o problema generala la odiseea noastra.Contractii parca nu mai am asa de dese. Bagajul nu am inceput sa-l fac, nici hainute pt bebe nu i-am cump. Sper sa nu am vreo surpriza. Tin minte ca la prima sarcina deabia pe la 32 sapt am inceput sa cump si noi una alta.
Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco.
Si tin pumni pt fetele care sunt in spital, sa stea bebeii la voi in burtica pana la termen.
Offf nu ma mai lasa Lorena sa scriu, sper sa revin curand.
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 29+
sugubina spune:
Hera esti super super sexy in poza aia cu sanii pe afara! Genial!
sugubina 27+ cu Puficele
bebelu86 spune:
am pus si eu cateva pozici k eram cam in urma
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
sashenka_h spune:
asa este am luat putin dar aveam 20 kg extra inainte, dar le dam noi jos
si eu o sa pun poze dar mai incolo...sambata si duminica avem sedinta foto cu toata familia...abia astept
Mami Andreea 30 sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sashenka_h spune:
fetele joi ma duc la doctor sa vad ce fac cu infectia urinara...mi-am repetat urocultura si la alt laborator, sa vedem ce iese.
sa-mi tineti pumnii
Mami Andreea 30 sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
bebelu86 spune:
ce burtici frumoase aveti
sa fiti sanatoase si sa duceti sarcinile cu bine la termen
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h fetele joi ma duc la doctor sa vad ce fac cu infectia urinara...mi-am repetat urocultura si la alt laborator, sa vedem ce iese. sa-mi tineti pumnii Mami Andreea 30 sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
bafta multa de tot
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker