Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
sarbatotitelor de azi! Asteptam papica, beutura si tortul!
Andreea, am citit la alt subiect ca Next livreaza in Ro, siam intrat pe .co.uk si am vazut joe de tot steagul nostru. am dat click si trece pe preturi in euro, si am simulat o comanda. Imi apare ca la o comanda de 90 euro, transportul e 5 euro. Pp ca dc ma lasa sa pun in cos si imi si calculeaza transportul, chiar aveau dreptate fetele si lvreaza si la noi. Deocamdata il astept pe sot si Baby Expo, si apoi vad ce mai am nevoie, ca am destule hainute, dar parca niciodata nu-s destule
Ana, ...ma bucur ca ti-ai revenit.
M-am uitat si eu p ePicassa, si sunteti toate, fara exceptie, f frumoase.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 32+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronna81 spune:

Buna fetelor. Si eu am luat 9 kg si nu prea ma omor cu mancarea.
Nici nu pot sa mananc prea mult ca imi vine pe gat (urata senzatie)
Sper sa nu explodez pe ultima suta de metri

28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Neata!
Beatrice, Iris si Geniusamb
Deci mirunam te-am luat, eu am +18.5..pozele sunt de acum 3 saptamani. Eu sunt mai inalta si s-a depus proportional, insa eu si cantarul simtim diferenta. Asta e, nu e nici o tragedie, noi si bebeii sa fim sanatosi, in rest se rezolva toate
Mi-am facut si eu o lista pt baby expo..e cam lunga Aveti ideea daca se poate plati si cu cardul? ca parca n-as umbla cu prea mult cash la mine
Ma duc putin pana la birou ca au nevoie de mineRevin mai pe seara

Ana 32+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Fetelor eu nu am scapat de durerea de sus din partea dreapta sub san. Ma doare de numa, zici ca mi-am rupt o coasta. Am vorbit si cu doctorul si zice ca nu are ce sa-mi faca, ca e de la cum creste burtica si ca daca nu mai pot suporta sa ma mai dau cu fastum gel. Dar eu am citit ca nu e bun in sarcina. Doctorul a zis ca nu are nimic atata timp cat nu ma dau zilnic in cantitati mari dar eu nu am curaj sa ma dau. Stiti voi... paranoia.. Azi am luat-o pe leacuri babesti. mi-am pus o frunza de varza acolo....sa vedem efectul care va fi nul cel mai probabil.

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

si pe mine ma doare f tare tot acolo unde zici tu,dar doctorita mea nu mi-a dat nimik, a zis doar: "chiar nu vrei sa te doara nimic in sarcina" si sa ma obisnuiesc cu ea. oricum nici eu nu vroiam sa iau nimic, dar am momente cand simt ca mi se rupe ficatul in doua. asta sa fie singura problema ....

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010
[ Aveti ideea daca se poate plati si cu cardul? ca parca n-as umbla cu prea mult cash la mine

Ana 32+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

nu se poate plati cu cardul

Mami fericita si implinita de Iulia si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

buna dimineata!
ce bine-i singurica cu copilul mare la gradi
fug sa citesc din urma ca iar ati scris muuult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Inca dorm, m-a trezit domnul iubi, a venit de la birou sa mancam impreuna...
De unde iau zacusca de Topoloveni? Doar in Cora ma incumet sa merg, sunt deja umflata toata si burtica incepe sa ma chinuiasca tare, tare.
Ukume, senzatiile alea sunt normale, nu ai niciun motiv sa folosesti creme sau alte leacuri. E pozitia lui bebe si pana nu-si schimba pozitia, o sa trebuiasca sa rezisti. Crede-ma, eu nu mai am aer de la pozitiile adoptate de David, dupa ce si-a desfacut cordonul, se rasuceste la greu(cat a avut cordonul, nu s-a putut bucura de astfel de gimnastica), oricum stiu ca nu mai dureaza mult, mai creste putin in greutate si n-o sa mai aiba loc pentru tumbe.
Abia asteptam BabyExpo, dar ma intreb daca rezist. La Ikea, dupa 30 de minute, eram sfarsita. Cum pot merge burticile din odiseea noastra la munca, in conditiile astea?! Eu abia ma pot misca in casa.....
Va pup si va invit la un platou cu multe fructe de tara...prune, struguri, pere, mere si caise tarzii.

Ana
32+, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Vai fetele ati luat-o cu poftele de dimineata! Pai ce facem aici?

Azi am in plan sa fac o chestie la cuptor cu ciuperci, dovlecei, cheese cu ou..Ceva cu crusta. Nu am asa o reteta - da totu incepe sa mi se formeze in cap.
Aveam ceva zmeura la frigi si nu ma mai tenta sa o manc ca se cam acrise si se stroflocise..Da am pus-o cu sugar pe aragaz si acu asa frumooos miruase. Sa vedem ce dulceata oi face. Multa nu iese. Cre ca o manc cu paine sau biscuiiti cand s-o raci.

Deocamdata o ard paici ca am papat struguri si nu pot papa alceva ca ma unflez.

Andreea pai mie mi le-a carat Pufescu..Tu doar cureti la ele si apoi la macerat si la cuptor. E super usor! Si se merita si ca bani. Si e si dietetic!

Madanic felicitari ce bebe maare ai!

maritza chiar ca eroic ai rezistat..Si nasa-deci rol important.

sashenka_h si eu ca tine cu kilele/ Se pare ca pt ca aveam dinainte "rezerve" corpu a decis ca nu are sens sa mai se ingrase..Azi arata cu 4-5 in plus deci muult mai putin decat ma asteptam (credeam ca am ajuns la 6-7). CE BINE E SA MANCI SI SA NU TE INGRAAAASI!

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ana zacusca daia am luat eu de la targ. Ai putea sa incerci la Plafar..ca e naturist eu acolo am vazut si magiunu. Sau la Angst s-ar putea. Buna alegere ai facut este BESTIALA!

sugubina 27+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata burtici!!!!

am intrat sa va salut si sa va dau cate un si o

nu mai vb de kg
am deja puse 10 m=a terminat..asa nu se vad..doar k m-am umflat rau la fata..si ma simt eu grea..obosesc rau de tot si am mom cand abia respir. asta cred k si din cauza lui bb

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput