Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (107)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor,

Nu am mai scris si nici nu am mai citit mesajele voastre de ceva timp.

Noi suntem bine, crestem. La ultimul echo de saptamana trecuta bebe avea 1650 g, deci baiat mare.

Nu stiu daca ati discutat deja despre lista de spital si despre recoltarea de celule stem. Eu tind sa recoltez cu cei de la CMU. Ce parere aveti?

mamica lui Alexandru (04.06.2006), 30+ cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

LA MULTI ANI BEATRICE, GENIUS si IRIS!!! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite si sa ajungeti cu bine la cele 40 de saptamani, cu bebei sanatosi si frumosi.

Fetelor ce va tot plangeti??? Eu am +17... adica, la +15 faceam balet, ce vremuri. Acum ma dezechilibrez foarte usor, burta mea fiind super tuguiata ma trage in fata. In public merg frumos, dreapta si mandra. Cum intru in casa ma stramb toata de durere.

Andreea, ma bucur ca i-a placut lui Sebastian!!! Si Emanuel intai vorbeste cu bebe. Am si spus ca eu nu mai contez sunt doar un suport de bebe . Cat despre deplasari te inteleg perfect si pe mine m-a doborat Carefourul...dar am stat cam o ora.

Beatrice, lasa ca semanam acum cu Wall-e si dupa nastere ne transformam in Eva . Eu ma simt asa cand ma dezechilibrez si ramana cu senilele in sus.

Ratusca, am vazut pozele. Arati super! E clar ca sarcina iti prieste, de la o poza la alta esti din ce in ce mai frumoasa.

Ma duc sa imi beau cafeaua si deschid *biroul*

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Beatrice
Iris-Harieta
Geniusamb

Wow, observ o insomnie extinsa pe la odisee. Eu am reusit sa dorm 7 ore neintrerupt (exceptie fac pauzele la baie), este a 2-a noapte intr-o luna jumate. Sunt fericita si odihnita.

Mami fericita si implinita de Iulia si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

LA MULTI ANI BEATRICE!!!
LA MULTI ANI IRIS!!!!!
LA MULTI ANI GENIUSAMB

sA AVETI PARTE TOATE DE NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!!

Daca stiam ca aveti asa insomnii intram si eu asta noapte pe forum. Nu de alta dar de pe la 3 oricum n-am mai dormit. Fetelor eu nu am scapat de durerea de sus din partea dreapta sub san. Ma doare de numa, zici ca mi-am rupt o coasta. Am vorbit si cu doctorul si zice ca nu are ce sa-mi faca, ca e de la cum creste burtica si ca daca nu mai pot suporta sa ma mai dau cu fastum gel. Dar eu am citit ca nu e bun in sarcina. Doctorul a zis ca nu are nimic atata timp cat nu ma dau zilnic in cantitati mari dar eu nu am curaj sa ma dau. Stiti voi... paranoia.. Azi am luat-o pe leacuri babesti. mi-am pus o frunza de varza acolo....sa vedem efectul care va fi nul cel mai probabil.

27+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Multumesc mult, fetelor!

Eu am fost trezita de la 7 de niste contractii, acum vreau sa ajung putin la Biserica(ca-i si sarbatoare) si dupa aceea, la medicul de familie, pt prenatal, dar si pt adeverinta pt nastere/spital.

Vroiam sa va intreb: alcool pt dezinfectarea ombilicului bebe il pun in sacosica de spital sau au si ei ceva acolo?Cred ca depinde de spital.

Am uitat sa intreb medicul: exista mai multe tipuri de truse epidurale? Ca asa zicea colega de camera cu care am stat atunci la spital.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marizta spune:

neata burtici....ati scris ceva de cand nu am mai intrat
am lipsit motivat: mi-am luat cateva zile de concediu pt k am fost nasa la nunta: a fost ff frumos,putin obositor.dar am rezistat eroic pana la 6 dim si am fost si cu mutatul la casa noua.agitatie mare si inca mai am putin k mai am de schimbat gresia si cumparat mobila in bucatarie
in rst suntem bine,bebelina creste da din picioruse
va pup si acum ma duc sa cit din cap anterioare

28 +
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Beatrice, Iri-Harieta, Geniusamb La Multi Ani!, sa aveti bebei sanatosi, voiosi si la termen!

Bebelu, multumim pentru capitolul nou, te mai asteptam cu vesti mai des!

Madanic, felicitari pentru vestil;e bune de la eco!

Ana, ma bucur ca esti mai binisor, sper sa te linistesti si cu rezultatele de la analize. M-am hlizit singura in fata pc-ului cand am citit de "folosirea sotului". Si eu tot pe la 37 de saptamani voi incepe operatiunea de folosire, ca na, s-ar putea sa avem nevoie daca bebelina nu e hotarata sa vina.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am uitat, nu va mai plangeti de kilograme, sunteti niste frumoase toate! Si eu am pus pe mine, dar nici nu ma mai intereseaza cat (numai eu si cantarul stim). Principalul e sa fie puiutii nostri sanatosi, noi ne revenim dupa .

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata

LA MULTI ANI sarbatoritelor, multa sanatate si bb-i la termen !

o zi frumoasa va doresc

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Beatrice, Iris-Harieta , Geniusamb sa fiti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi si la termin si multi multi pupici .
apropo de greutate fetelor....nici nu-mi vine sa ma mai urc pe cantar. de dimineata am facut soc cand m-am urcat pe cantar...adevarul este ca am luat numai 7 kg dar aveam multe dinainte .
ieri am facut curat la hainele copiilor si vreau sa va spun ca tre sa merg la baby expo cu multi multi bani ca sa iau cele necesare si trebuie sa ma apuc sa fac o lista....stiti cum este cu neuronul gravid
va puuup...

Mami Andreea 30 sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput