Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)
Raspunsuri - Pagina 9
office spune:
Felicitari Crina si Alynta!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Blanoasa tocmai s-a intors de vreo ora din aventurile nocturne, a mancat (destul de putin) si acum...of course...doarme 36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca |
Ups...
Dar cu plimbarile astea nocturne pare mai curand o petrecareata decat o viitoare mamica!
Eu sunt nitel mai relaxata de cand am sterilizat potaile. Nu ma mai tinea inima la asa emotii. Cand a fatat Lizzie am fost pe post de moasa, m-am implicat total, am si taiat vreo doua cordoane ombilicale ca ea nu mai facea fata, veneau puii pe banda (6 bucati in total). La sfarsit ea era foarte bine iar eu... am facut o cadere de calciu!
Donna 36+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
ana_25 spune:
WOW!!
Felicitari Alynta!! Bun venit Maria!!!
Felicitari Crinuta!! Bun venit Veronica!!!!
Mamicilor recuperare usoara si bebelinele sa fie sanatoase!!
Eu am luat analizele,in principiu sunt bune!!Oscilatia glucozei a fost buna,a crescut si a scazut asa cum trebuie,doar ca la prima ora cand mi-a luat glicemia,a fost cam mica 58! Dar nu-i o problema,ca a zis dr de acolo ca in sarcina,glicemia oscileaza destul de mult! Deci,e ok!!
Multumesc fetele!
Felicitari fetelor care azi schimba semnatura!!
Tocmai am primit un mesaj de la Magdy:Buna ,ceza pe 23 sept.Analizele sunt stabile de cand stau internata,se pare ca ne prieste spitalul.Aici nu am net si mi-e dor sa va citesc. Ma mai tine 2ingerasi la curent.Felicitari mamicilor si pupici bebeilor si sa auzim numai de bine.
MAGDY ma bucur din suflet ca esti bine si sa speram ca totul se va termina cu bine,si cu bebei sanatosi! Multi
Ana36+ Maia Elena lu' mama
LoraG76 spune:
Clabuc, donna, eveline, Loredana, va multumesc mult! Nu ma plang, doar conctat...si tot duminica am vazut in parc mama unei colege de-a Iustinei care a nascut cu o luna inaintea mea - bai frate, era slabaaaa...da' slaba rau si arata mai bine decat inainte, super. Oricum, eu la Iustina eram mult mai grasa si cu o burta mult mai mare decat acum, asa ca ma declar multumita. Si da, de oboseala am o fatzaaaa... Da-mi trece!
Crinuta, felicitari! Bine ai venit, bebelusha Veronica!
Alynta, felicitari! Bine ai venit, bebelusha Maria! Waw, a depasit bolfosenia mea cu 50g! Super!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui donna79
Ups... Dar cu plimbarile astea nocturne pare mai curand o petrecareata decat o viitoare mamica! Eu sunt nitel mai relaxata de cand am sterilizat potaile. Nu ma mai tinea inima la asa emotii. Cand a fatat Lizzie am fost pe post de moasa, m-am implicat total, am si taiat vreo doua cordoane ombilicale ca ea nu mai facea fata, veneau puii pe banda (6 bucati in total). La sfarsit ea era foarte bine iar eu... am facut o cadere de calciu! Donna 36+ cu Tudor Gabriel Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica! |
vaaaaiii... Si eu am facut oarecum pe moasa, cu manusi pe maini, sa ma fi vazut. Dr veterinar a zis s-o aduc la sterilizat dupa ce i se retrag mameloanele, semn ca s-a oprit lactatia...da ce, am mai apucat?? ea deja zamislea tura 2 se pui, noroc de un vecin ca m-a instiintat. Ce sa fac, pisica asta a mea nu sta numai in casa si nu o pot supraveghea. Daca vreodata prind un moment prielnic, o si duc...
36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
LoraG76 spune:
Ana, bine ca e ok!
Multumim pentru vestile despre Magdy, ma bucur ca e bine.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 WOW!! Felicitari Alynta!! Bun venit Maria!!! Felicitari Crinuta!! Bun venit Veronica!!!! Mamicilor recuperare usoara si bebelinele sa fie sanatoase!! Eu am luat analizele,in principiu sunt bune!!Oscilatia glucozei a fost buna,a crescut si a scazut asa cum trebuie,doar ca la prima ora cand mi-a luat glicemia,a fost cam mica 58! Dar nu-i o problema,ca a zis dr de acolo ca in sarcina,glicemia oscileaza destul de mult! Deci,e ok!! Multumesc fetele! Felicitari fetelor care azi schimba semnatura!! Tocmai am primit un mesaj de la Magdy:Buna ,ceza pe 23 sept.Analizele sunt stabile de cand stau internata,se pare ca ne prieste spitalul.Aici nu am net si mi-e dor sa va citesc. Ma mai tine 2ingerasi la curent.Felicitari mamicilor si pupici bebeilor si sa auzim numai de bine. MAGDY ma bucur din suflet ca esti bine si sa speram ca totul se va termina cu bine,si cu bebei sanatosi! Multi Ana36+ Maia Elena lu' mama |
Felicitari Anutza pentru analize, ce bine ca nu a fost nimic, acum stai si tu linistita..da chiar ca oscileza glicemia aia..Bine ca esti bine!
36+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca
donna79 spune:
Anuta bravo pt rezultatele bune! si multumim pentru vestile de la Magdy! ma bucur ca e bine!
Donna 36+ cu Tudor Gabriel
Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!
paticut spune:
Lorag - nu te mai plange ca esti superba. sa-ti traiasca ambele printese si tu sa fii sanatoasa si sa te bucuri de ele.
ana- ma bucur mult pentru rezultatele tale! bravo! hai ca mai avem putin.
magdy sa dea Dzeu sa se termine totul cu bine. pana atunci ne bucuram de vestile bune primite si numai bine si sanatate multa!
2ingerasi ?? cum mai esti?
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si 34+