Sept-Oct10 - Bv Crina, Alynta!Hai Luanashana!(163)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

pupam si noi burticile in dimineata asta!
FELICITARI ALYNTA!!! BUN VENIT, MARIA!
cine zicea ca o prinde ora 2 dimineata uitandu-se la anatomia lui grey? mda... de vreo saptamana numai la ora asta adorm...de parca n-as putea sa il vad pe net la orice ora, dar neaaaa!
ieri am rearanjat hainutele lui matei in dulap. mi se parea mie ca nu sunt asezate cum trebuie. asa ca le-am pus pe toate in pat si da-i si aranjeaza hainute de pici!
azi, fiind sarbatoare, sper sa nu ma mai apuce reamenajarea camerei! nu v-am spus ca tot ieri, mi-am pus sotul sa mute toata mobila din "casa" pentru ca vroiam sa obtin spatiu mai mult. am sfarsit prin a lasa mobila asa cum era la inceput:era cea mai "spatioasa" varianta.
am niste vase in bucatarie si le cam aud strigandu-ma! am inecrcat eu sa nu le bag in seama, dar sunt foarte insistente strigatele lor!
mai pe seara cred ca o sa fac o salata boeuf(asa se scrie?). dar mult mai pe seara, ca acum am o lene atat de maaaare!

ici si ricele pt burticile cu semnatura noua!

simona cu matei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Oramona daaa si noi am schimbat semnaturika! Si saru de mic dejun!

Felicitari fetelor pt inca o saptamana!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

anutza, felicitari pt rezultatetele bune!
sa stii ca te-am visat aseara! a fost mai degraba un vis in vis. am visat, ca dormeam si visam ca ma sunasei si imi dadeai de veste ca ai nascut...un baiat! si eram tare contrariata, pentru ca stiam ca tu o astepti pe maia. imi spuneai ca cel mic este sanatos si avea in jur de 4kg si ceva la nastere.
nu dadea cu rosii, dar nu-s eu de vina ca asta am visat!

simona cu matei 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata !

in primul rand, Felicitari Crina si Alynta!!!
apoi, felicitari fetelor care schimba semnatura azi!

Ana, ma bucur ca ti-au iesit analizele bine

Clabuc, numai ce m-am intors de la Polizu. Se pare ca spitalul va fi in continuare inchis pana la sf acestei luni.
Mie mi-a confirmat faptul ca daca mi se intampla ceva, voi merge la sotia dansului, ginecolog la Universitar.

Am evoluat la calul balan, prima data in sarcina. Si nu a fost pe atat de rau pe cat m-as fi asteptat.
Bebelina are 2700gr (oare nu o fi cam maricica, mai ales ca de acum pune grosu pe ea), colul este lung si inchis

Valentina36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

oua ochiuri, sunca de pui si covrigi polonezi avem azi in meniu. e un mic dejun mai intarziat da' puteti sa-i ziceti si gustare

luanashana spor la treaba

mari sa dai de stire cum sunteti

felicitari crina sa va traiasca pitica, sa creasca mare, sanatoasa si voioasa!

loredana nu mai uita sa respiri cand ai cateo contractie ca nu ii plac la bebelina. respira adanc si regulat si nici nu o sa mai doara asa de tare si o sa treaca si mai repede. valabil pt toate fetele care vor fi in contractii

donna nici nu stiu daca ai voie epidurala...si nici rahie. in caz de naturala se merge pe natural 100% iar la ceza pe anestezie generala. nu sunt foarte sigura pe asta da' parca asa imi suna la cele care fac tratament pe sarcina cu clexane.

pianna eu fac curat si strang prin casa si le asez si le sortez de vreo 3 saptamani

felicitari alynta! sa va traiasca printesa si sa creasca sanatoasa si voioasa alaturi de fratii ei

se pare ca a avut totusi efect dilatarea manuala de ieri pe care i-a facut-o dr si la mine la fel a facut dr la baby si spre seara ma rupeau salele in 2 da' mai mult de 2 nu am trecut ca si dilatatie.

bai da' ce inghesuiala e pe 23

ana felicitari pt analize. de-acu stai calm

ia sa ma duc sa vad si io pozi

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

pupam si noi burticile in dimineata asta!
FELICITARI ALYNTA!!! BUN VENIT, MARIA!
cine zicea ca o prinde ora 2 dimineata uitandu-se la anatomia lui grey? mda... de vreo saptamana numai la ora asta adorm...de parca n-as putea sa il vad pe net la orice ora, dar neaaaa!
ieri am rearanjat hainutele lui matei in dulap. mi se parea mie ca nu sunt asezate cum trebuie. asa ca le-am pus pe toate in pat si da-i si aranjeaza hainute de pici!
azi, fiind sarbatoare, sper sa nu ma mai apuce reamenajarea camerei! nu v-am spus ca tot ieri, mi-am pus sotul sa mute toata mobila din "casa" pentru ca vroiam sa obtin spatiu mai mult. am sfarsit prin a lasa mobila asa cum era la inceput:era cea mai "spatioasa" varianta.
am niste vase in bucatarie si le cam aud strigandu-ma! am inecrcat eu sa nu le bag in seama, dar sunt foarte insistente strigatele lor!
mai pe seara cred ca o sa fac o salata boeuf(asa se scrie?). dar mult mai pe seara, ca acum am o lene atat de maaaare!

ici si ricele pt burticile cu semnatura noua!

simona cu matei 37+

Hello Simona! Eu eram insomniaca pe motiv de Anatomia lui Grey si chiar imi pare rau ca de ceva timp nu am mai vazut serialul. Unde zici ca il poti vedea pe net?

Si cu mobila... am acelasi of, nu stiu cum sa mai capat putin spatiu...

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

donna nici nu stiu daca ai voie epidurala...si nici rahie. in caz de naturala se merge pe natural 100% iar la ceza pe anestezie generala. nu sunt foarte sigura pe asta da' parca asa imi suna la cele care fac tratament pe sarcina cu clexane.

-----

Mami de roza + 38 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

cam asa... nu am discutat cu un anestezist inca, dar din documentarea facuta de mine (pe net evident), cam asa reiese.

Mergi la inceput

Botosel bine ca e bebelina pufoasa! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Felicitari Alynta!
Sa-ti traiasca Mariuca! Uite ca a venit tot intr-o zi de sarbatoare.(chiar daca nu a venit fix pe 8)
Acum am vb cu Crinutza. Incepe sa isi revina incetisor, are ceva dureri acum dar a servit un calmant.
Micutza ei e frumusica foc si mami e topita dupa ea. Zice ca nu a fost asa rau, dupa cum se temea ea si chiar ar mai incerca o data experienta....

Bafta Luhanasa si de la noi!

danaisa20 fericita 34+
cu

Mergi la inceput

Danaisa multumim pentru vestile bune de la Crina.

Fetele, am si eu o intrebare: intervalul de la nastere pana la momentul in care ti se aduce bebe la san depinde de tipul de nastere, starea mamei, politica spitalului sau de alti factori? Poate e o intrebare stupida, dar ma gandeam, daca vad ca se intarzie, sa cer eu copilul sau fac ei cum e mai bine?

Mergi la inceput