Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

mai mi-a fost jena sa zic din prima, dar nici adresa de poze nu o gasesc, inainte era la vedere si de aia am cerut doar parola. m-ati facut tare curioasa trebuie sa va vad pe toate in voie.am vazut pozele puse aici insa nu toate inca. in seara asta is pe fuga.decenuela, ma bucur ca linistesc mesajele mele, mi-ar fi parut rau daca cumva stresam ori paream prea atotstiutoare, pt ca nu-s, intotdeauna invatam. acum de ex invat cum e cu un copil de scoala, e alta treapta in viata lui si a noastra. si chiar de asta am specificat de metodele de educatie, importanta lor e colosala!e ca si intr-o casnicie, comunici bine e de bine. daca e cu batai, certuri si militarie se sparge buba odata si odata. si educatia prin frica rezolva incorect o problema de moment, copilul infricosat nu va mai varsa nu stiu ce, nu va mai strica bibeloul, nu va mai fi "obraznic" etc etc. dar explicind si iar explicind fara tipete care intimideaza, creezi o legatura cu bataie pe termen lung. da-le incolo de prostioare, toti fac e si normal.si de asta acum cu Aldo la scoala vad roadele rabdarii de a construi si consolida o relatie deschisa, de incredere bazata pe comunicare, explicatii, vorbit si iar vorbit.am inceput a fi mama mai fara rabdare, am facut greseli, pe care le regret si acum insa linga Aldo am invatat sa fiu mama, asa usor usor si ma bucur ca mi-am gasit calea. calea sa fiu si mama si femeie ingrijita ca vb aia dolofana dolofana dar neaparat rujata si pieptanata si sotie.lorex pai nu stiu, gris mult e sa zicem zilnic de vreo 2-3 ori pe zi de ex. scade si tu la maxim 2 masuri ca se si umfla. grisul nutritional nu aduce mare lucru, umple burta atita tot, si eu pun seara dar daca de ex a papat bine mincarica ziua ori il scot ori il reduc.in rest cu mincarea si diversificarea. nu te compara cu nimeni ca te poti simti intimidata, ia-ti tu o hirtie si un pix si fa-ti o lista micuta cu ce ai putea tu gati des, ce-ti vine bine, ce produse proaspete si de calitate poti gasi si incropeste tu niste meniuri simple, ca astia mici nu au nevoie de mari complicatiuni.supele si fierturile inabusite is baza. plus un blender.mincarea gatita faci mai putina dar zilnic ori la 2 zile.cea mai buna carne zice dr mea ca e de curcan si vita, pui e bun daca e de ferma biologica ori crescuti macar in libertate.carnea de curcan merge bine un fel de tocana, dar nu ca la noi ci inabusita, fiertura scazuta, alaturi legumele clasice is: cartof, dovlecel, morcov. mai merg boabe de porumb, pe urma mai incolo rosii, putina mazare. iei o portioara o blenduiesti si gata mincarica.gaina merge cel mai bine supa. alaturi ceapa pe care o lasi intreaga doar de gust, telina,pastirnca, cartof, morcov.vita merge si asa si asa.pe urma zile fara carne. un piure simplu de cartofi dar cu ceva brinza proaspata, nu facut cu lapte. mamaliga cu brinza proaspata si smintina.iaurt cu mamaliga ori cereale ori piine neagra farimitata acolo.fructele in amestec cu cereale ori musli pt bebei, are si HIPP ceva de gen. ca sa tina de foame si pt a nu crea dependenta de gustul dulce pur al fructului.paste integrale cu carnita de vita tocata si o rosie din conserva ca e mai putin acida, merge dupa6-7 luni as aceva, asa ca un fel de paste bologneze. plus juma de zucchini inabusit cu carnea. eu pun la urma si un strop de ulei de masline crud pt calitatile lui.orezul integral are gust cam tare, dar sa zicem merge si ala normal cu lapte, cu legume cu carne. lasa-te pe mina ta si ai sa vezi ca vin ideile.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

In primul rand, vreau sa va multumesc tuturor pentru aprecieri si incurajari

In al doilea rand, vikinga ador pur si simplu mesajele tale Intotdeauna am ceva de invatat din ele. Ma bucur tare mult ca te-ai hotarat sa mai treci si pe la noi si ca nu ne-ai uitat!

Si in al treilea rand, ce ziceti de-o intalneala in we in Herastrau? Se anunta vreme frumoasa si ma gandesc ca fiind we se poate ajunge mai usor (cu ajotoare din partea taticilor)?

Eu va pup pe toate si ma retrag, ca baietii mei dorm de vreo ora deja

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui vikinga

Am pus si eu poze, dar is de-o luna, asa ca neaparat sa revin cu noutati. Astea-s de luna trecuta pe 18august cind a inceput Aldo scoala.
(Si eu-s 4-5kg mai slaba ca acolo, ca-s la o dieta buna si vad ca am ritm bun.)
Frumos ca v-ati intilnit! Cine-mi zice si mie parola ca am uitat-o, bitte.

In rest pe Letizia o iau peste tot cu mine, dimineata cind duc copii la gradi si scoala, imi e mult mai simplu de cind nu mai folosim scoica, cam de o luna ca nu mai incapea cum trebuie acolo. Acum o scot mai usor din masina, sta frumus si ea in brate, ce mai cele mai bune partenere.

Nopti buna si mai ales linistite

[b]Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

sunteti niste frumosi!

Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)

... 2 zile pan'la ...............

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

m-am plans ca ema nu merge, dr am uitat sa zic ca danseaza. se batzaie cand sta in fund si se leagana fata-spate cand ii pun cantecele de copii de pe cutiuta muzicla. intre melodii se opreste si apoi o ia iar. deci, io zic ca e dans

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

neata gagicile!!!de cafeu!!!
primul rand:vazut pozesi totodata ca eu nu o sa ajung sa va vad...poate cand vine sotul dupa diploma de facultate....cand o fi....tuuu decenuela esti o frumoasa si jumatate si jijelul tau are o privire tare blanda
alexutzzza o sexosenie si yannis un domn
miremia o frumoasa si mara tare dragalasa... tot bate fin din gene alea frumoase....cum sta ea printre domni acolo
andrelina...o slaba si o frumoasa...iar patriotul tot serios si grav cum il stim
iar miki tu esti o finuta si o sa fii o mireasa tare frumoasa si kg????unde-s...kiti e un strengar..are niste ochi
vikinga ai o familie sa-ti traiasca....sunt tare frumosi unul si unul...iar mamica e si ea o frumoasa si jumatate
lariselce frumoase sunt fetele...ce frmuos se dezvolta
oare vi4i cum se mai simte....beatrice cum se descurca cu serviciul....evyme....cum esti?fetelorrr pe unde sunteti???
lml petru catalin
acum ma duc sa mai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui decenuela
iar jiji...inca este destul de pueril...traieste intr-o lume a lui..nu e inca f activ si sociabil...( ciudat pt ca amandoi suntem) da-i al meu...o fi de la prietena lui tzatza????

azi cik ii ingradim patul...sunt curioasa cum o sa arate....

fetili ..sa aveti o zi superbaaaaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Nu este adevarat, jiji este la fel de activ. A stat mai retras putin pt ca era mami in apropiere si a preferat-o pe ea (asa gazela frumoasa, e de inteles jijelul), dar la fel a facut si kiti.

Spor la ingradit patul!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

eh...kiti e prieten cu titi a lui...ca sa zic asa..."we are in love"...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myky791

neata!
AZI DAM DE BAUT, MANCAT CA FACEM 8 LUNITE.. din pacate le sarbatorim cu raceala asta. a inceput sa tuseasca productiv . of.
bubu, lucia multumim de urari.
ioana multam de urare sa fim sanatosi si la anul poate ne cunostem.
va las ca trebuie sai fac piureutul de fructe.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

multumim de cinste! sa va faceti mari si cumintei !

LML!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Cuscra, te-am vazut in pozele de la intalnire! Mai dar ce slaba esti! Felicitari! De frumosi, sunteti frumosi amandoi, dar stii asta, nu?

Pe mine nu stiu ce m-a muscat, ca de ceva timp incoace n-am stare. Mai tot timpul curat, spal sau calc cate ceva. Azi de exemplu, am spalat geamurile si oglinzile. TOATE. Asa ca abia apuc sa citesc ce scrieti, darmite sa mai zic si io ceva. Sa ma opreasca cineva, va rog.

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Cuscra Nik0le ms frumos! Am mai slabit da rmai merge un pic de dat jos. Acum suntem la stadiu piei care atarna un pic. Ceea ce e ok pana la urma .

Si daca tot ai asa mare chef de munci, vino si pe la mine, ca peste 2 zile vine nunta si eu nu prea mai am chef de munca

printese si mamica harnicuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Am uitat sa va zic o faza tare. Saptamana trecuta candva, faceam ordine si curatenie prin casa cu mult entuziasm si ma intreaba Isa: "Mami, cine vine?". Io zic: "Nu vine nimeni, cine sa vina?" La care ea: "Pai si atunci de ce faci curat?"

de Isabela si Irina (februarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am pus poze in album cu intalnirea de azi....enjoy!

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

crap de invidie..
cand m-am uitat la poze ascultam si o melodie lina de bebe si m-a cuprins asa o melancolie cand v-am vazut adunate asa la un loc, cu bebeii pe paturica cum se jucau toti acolo, ca mi-au dat lacrimile!
ce mult mi-ar fi placut sa fi fost si bobitza printre ei.
surpriza a fost sa-l vad pe patriot, ce dor imi era de el!
de ce ne-a parasit andrelina?
si de moldovean imi era dor sa-l vad..ce-a papat bun acolo?
e frumos ca maica-sa. si puiul de grec la fel. si patri seamana din ce in ce mai mult cu andrelina..si kiti e dulce foc, actor se face!
bobitza e invidioasa foc pe Mara ca a fost inconjurata de atatia barbatzei bine! norocoas-o!

ce de-a gazele dom'le, una si una.Frumoase foc!
da! sunt mandra de colegele mele de odisee!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput