Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui lorex

cum adica sa creasca? nu au crescut inca??? la noi deja au devenit greu de mestecat! sau poate aveti generatii mai noi..

si doi, mazarea o dati cu tot cu caoja? ce intrebari pun...ca doar nu stati s-o cojiti,...dar paote iese singura...habar n-am...sa nu razi de mine...nu se baloneaza?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Noi am fost mai lenesi, i-am cumparat tarziu. Mai sunt si cativa rataciti iesiti din ou acolo in curte...da-s putini.
Mazare nu i-am mai dat pana acum, am vazut la xela ca-i dadea piticului si am zis sa incerc. Vad ca si evyme ii da, banuiesc ca nu s-au balonat. Mi-a spus miki azi ca doctora ei i-a spus sa nu le dam fasole, mazare si varza. Acum na....eu n-am urmat niciodata regulile cu strictete...am mancat sarmale cu varza de fiecare data cand am avut chef, fasole, capsuni cu kg si Mara nu a parut deranjata niciodata.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

ce sa zic io am pus la fiert mazarea + ceapa+ morcov+ piept de pui+rosii la sfarsit ( ca fierbe ceva) si i-am blenduit ( de fapt am fc pt toata familia)...si e f gustos..i-a placut..mi-a fost frica de beshe..dar se pare ca i-a priit.....dar ce nu i-a priit lui...dca de asta maraie cand tre sa-si care curu'....scuze exprimarea

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

tot dau refresh si nik..

am pus si eu cateva poze si cateva filmuletze

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

lorex ai o bobitza precoce!sati traiasca e o scumpa si o frumosasa foc. e mai mica cu o luna si jumatate fata de catalin si merge in 4 labe se ridica singurica felicitari. catutul meu e lenes. nu face nimic din astea dar fiecare copil are propiul ritm de dezvoltare. sa iti traiasac e o scumpa!

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

hi hi se zice ca sa ai grija ce-ti doresti ...
de maine sunt iar la "aparat" cu am2. am zis ca e mai bine asa ca la gradi la A e balamuc total. nu au educatoare ca a plecat cea care trebuia sa fie la ei la grupa, a stat directoarea pana azi si de azi i-a bagat prin alte grupe. a nimerit la una nu foarte prietenoasa, f multi in grupa, balamuc la maxim. am vb cu directoarea si i-am zis ca o tin acasa pana vine noua educatoare (vreo luna - ca deh procedurile/inspectoratul, romanica ...)
per ansamblu sunt multumita de ea cum s-a comportat pana acum, a mai plans dar ma asteptam si a plans rezonabil. o intreb de ce a palns si imi spune ca "pt ca n-am avut noroc mamica .
sper sa fie OK cand reluam activitatile ...

so ... rabdacol la maxim pana atunci

nikole/lillo - la voi cum e bilantul dupa astea 3 zile?

ptr ca am avut timp si tot as fi mancat ceva sofisticat fara a fi o ocazie speciala azi am facut ceva super. va recomand sa incercati, a iesit de exceptie. dedicatie ptr tati de garga ( pt mami ca deh noi nu te-am uitat) ca el era invatat de mamica lui cu somonul.

evyme - haios rau pustiu. cred ca e printre cei mai grabiti la mers dintre pufuleti

lorex - si bobitza ta e in top. m-a distrat la maxim cum chiuia ea in patut, mi-a adus aminte de A cand era ca ea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cris d ce frumoasa e ema......................ptiu ptiu............superbaaaaaaa imi place pielea ei foarte foarte mult..........de gene nu mai zic.......de okisori iara............superba!!!!!!!!!!!!
sa va traiasca................

am o veste trasnet...............nici nu stiu.sa plang sa rad.....................sa fiu fericita sau trista..........
azi i-am observat gingiiile de sus.....si e umflat rau de tot....si se vad 4 sau 5 dinti care numa tre sa puste gingia sa iasa...................doamne da mila mi de el de nu mai pot................aoleuuuuuuuuuuuuuuuuu

tare am vrut sa zic, dar ma gandeam sa nu cobesc............stiu ca ne-au iesit dintii deoadata cu ratusca mica si cand am auzit ca zice ca lor le ies 5 dinti mai sa nu mor de inima....si tot o urmaream sa vad ce si cum, stiam ca o sa le calcam pe urme...si ete ca asa si e..................

ce sa ii pot face la saracul de el.....daca te uiti din fata e umlfat si se vede forma dintelui, daca te uiti de jos...e alb...se vede dar inca nu e afara...oare dureaza mult??????????????????????????????????????????

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

imi mai aduc aminte ...

myky - daca masina de paine are si program special de dulceata sigur are si retete in carte. daca nu pune ingredientele acolo in cuva ca ptr dulceata la tuci si apasa butonul

miremia - eu mazarea am dat-o printre primele legume fara probleme. cu coaja (nu mai stiu cine intreba ). si eu am mancat ca sparta varza si alte alimente interzise cat eram insarcinata sau de la inceputul alaptatului pana acum ...

Mergi la inceput

am vazut acum la antena 2 ca doi dintre bebelusii arsi au plecat azi acasa radu si stefan 2 gemeni. ma bucur mult pt ei. mai spunea si desper ceilalti ca sunt spre bine dar trebuie sa ami stea in spital sa ajunga la 2 kg. un bebe avea 900 gro mana de carne! si uite ca vrut sa traiasca!

eyme imi vine sa iti mananc pustiul. e un scump cu parul asa lung e un dulce foccccccccc. si el am vazut ca se ridica singurel. bravo. imi pare rau ca nu vati suparat cu mutatul, fe bagaje desfale poate o sa va so acre in pace sa va vedeti de viata voastra cat de cat.
NB si o noapte linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

vikinga...mmmm..mi-era dor de postarile tale..atat de relaxata esti..ne induci si noua aceiasi stare...ca de obicei...sunteti niste frumosi

bea...da..mi se pare absolut normal sa stai cu ivan..io nu ma mai satur de jiji...chiar daca fac treaba e langa mine...si din nefericire...si eu va trebui sa ma intorc la munca...nu stiu cand...( eu tac ca porcu-n papushoi) sa fie cat mai departe ziua aia...dar norocul ar fi ca stau cat vreau si-mi fac prg tot la fel. dar...numai la gandul asta simt ca mor de dor....

lorex..superba bobitza ta..mama ei de moldoveanca...o asteptam la capitel sa faca dezastru pe aici....

evyme....ai o bijuterie...ce mai scumpa....ce conteaza restul...

nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic...sigur maiera...

astazi i-am ingrazit destul de elegant patul lui jiji...asa ca...va fi un privilegiat...va avea cel mai mare tzarc...e fc destept..sa pot sa stau si io cu el....oricum inca nu se taraste...doar ridik k..ru ala greu de moldovean si da in mansalier...sau urla de ciuda...

am mai fc o tura de magiun...mmmm merge perfect cu lapte....i-am dat si lui jiji la cina gris cu lapte si magiun asa ca si glazura....f bun ca e dulce...io zic ca daca-i dau 2-3 ori pe luna grish...e ok.
jiji deja s-a trez o data....la urmatoare tura raman langa el...mmmm..dragostea mea mare...am aj sa ma bucur ca ma solicita toata noaptea...

doamne ce copii frumosi avem....

sa aveti o seara placuta cu somn linistit

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

imi mai aduc aminte ...

myky - daca masina de paine are si program special de dulceata sigur are si retete in carte. daca nu pune ingredientele acolo in cuva ca ptr dulceata la tuci si apasa butonul

miremia - eu mazarea am dat-o printre primele legume fara probleme. cu coaja (nu mai stiu cine intreba ). si eu am mancat ca sparta varza si alte alimente interzise cat eram insarcinata sau de la inceputul alaptatului pana acum ...

multam de raspuns.

vorbeai de gradi eu mam chinuit dimineata astea 3zile cu ambii il luam si pe bebe cu mine sa il duc pe cel mare la gradi ca na nul puteam lasa singur acasa si in seara asta lam lasat la mama mea sa doarma sa il duca maine dimineata ca poate si incepuse la uas sa planga ca el vrea acas sa mearga cu noi ca maine vrea sa chiuleasca sa stea acasa. lam lasat plangand, dar ma sunat mama dupa 5 min ca deja si uitase a facut el scandal sa plec eu cu inimaindoita. si are 5 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

sebi e no comment...............incerc sa incarc dar merge foarte prost netul meu, nu am vazut-o nici pe bobita in video-uri, numai in poze....................:((

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Danyelana Superbe poze! iar voi o familie f frumoasa!!!! Tati de printz zici ca mai are copii? Sigur? Nu se vede arata atat de fericit si de implicat ca la primul copil. Bravo lui! si mai ales Felicitari tie pentru alegerea facuta! Pe unde ati fost? camile una alta...tunisia?

Cris D acu m-am prins si eu unde erau pozele tale ca nu le vedeam niciodata in album
Si Suuuuuupe Ema!!! Off cum de am ratat sa venim in IOR dar cand ai SMS-uit tu dormeam dusi si io si Yannis....
Ce frumoasa e Ema! si Ana...nu mai zic...Radu cred ca deja strange la pusculitza ptr biletu de tren sau avion, acu depinde de pusculitza...
Ce papa Ema..eu nu-i dau lui Yannis in mana fructe ca mi-e groaza cu petele si murdaritu...mama locca...

Evyme no comment...sunt prea invidioasa pe figurile pe care le face Sebi Sa-ti traiasca!

Mazare i-am dat si eu sambata. Am facut supa cu ...ce aveam in casa io asa fac...nu am retete elaborate si lista de cumparaturi asociata... So: morcov, pulpa de rosie (curatata de coaja si samburi) si niste boabe de mazare din punga de la congelator. Separat fiert carne de vita. A papat Yannis 180 de ml...ca atata a iesit ...i-a placut mult, dar ma rog ce vroiam sa zic e ca erau si niste boabe de mazare pe acolo, nu era majoritate mazare.

Today

1. ne fac rampa pentru la bloc! Yupiii! ca aveam 6 trepte de coborat la intrare inainte sa ies din bloc.

2. Am luat si eu carti domnle' sa invetze si grecu animale si fructe..maruntisuri d-astea....el deja stie toata mitologia dar deh daca-l intreaba cineva ce mananca la micu dejun sau ce e aia cu purici care miorlaie pe strada da cu citate din Homer .
Am gasit niste variante frumos cartonate, vesel colorate, maricele, clare, aproape de realitate si cu numa un fruct/animal pe pagina sa fie usor de tinut minte (http://www.unicart.ro/images/fructe1.jpg si http://www.unicart.ro/images/animale%20domestice.jpg)

3. Am gasit biscuiti Hipp, peste 8 luni, noi facem 8 pe 25 dar ne-am infruptat cu placere din biscuit. Mi se par f gustosi si f buni , molfaie la ei dar nu se sfaramitzeaza sa se innece cu ei sau ceva de genu , sunt f ok, indeplinesc exact asteptarile mele de la niste biscuiti ptr bebe. Eticheta are insa niste pasaje horror peste care...m-am facut ca n-am citit dar...scrie: "poate contine urme de ou, alune, susan de pe banda de productie" sau ceva de genu.... Anyhow, sunt multumita, o sa mai cumpar

4. Am gasit si un iaurt bun si gustos care are o consistenta buna in linguritza, e ceva Crema de iaurt de la Brenac, f bun. A papat Yannis cu mare placere, am pus in iaurt si biscuiti dati pe razatoare a papat tot tot.

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput