Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Vikinga vazut pozele,sunteti fff frumosi .
Daneylana super pozele, nu ma mai joc vreau si eu in vacanta .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

neata!
AZI DAM DE BAUT, MANCAT CA FACEM 8 LUNITE.. din pacate le sarbatorim cu raceala asta. a inceput sa tuseasca productiv . of.
bubu, lucia multumim de urari.
ioana multam de urare sa fim sanatosi si la anul poate ne cunostem.
va las ca trebuie sai fac piureutul de fructe.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Multzam de tratatie! LML si sanatate!

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Nikole mea culpa, e deschis numa de luni pana vineri de regula intre 9 si 5, eu fugeam de la birou sa ii gasesc deschisi. Sambata sunt acolo numa daca lanseaza o colectie ceva, dar nu vand, nu iau comenzi, srry ca am uitat sa zic

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Bea din ce am retinut de la fete pasaportul are valabilitate 3 ani si dureaza 2-3 saptamani. daca il faci la urgenta costa cam la fel doar ca are valabilitatea 1 an. Asta o informatie asa...pana intra vreo fata care a facut si stie sa-ti spuna exact.

Abia astept filmulet cu Ivanel, sa-l pupi din partea Marei si a mea.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

ok..................
mersi mult...........il filmez cat de curand, ca inca nu am apucat..
si noi o pupam pe Mara.............si pe mami ei...

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Alaltaieri am facut si eu mazare pt noi, si inainte sa o asezonez i-am scos si lui Sebi doua linguri, i le-am pasat si le-a ras baiatul meu... Daca mai avea, cu siguranta mai papa

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR ... inca 3, daca se poate

Eu fac separat pt ca deocamdata (pana cresc puii de la tara) doar ea are privilegiul sa manance carnita bio.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

cum adica sa creasca? nu au crescut inca??? la noi deja au devenit greu de mestecat! sau poate aveti generatii mai noi..

si doi, mazarea o dati cu tot cu caoja? ce intrebari pun...ca doar nu stati s-o cojiti,...dar paote iese singura...habar n-am...sa nu razi de mine...nu se baloneaza?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Eu n-am facut in mod special pt el, era facuta pt noi, dar m-am gandit sa-i dau sa vad daca papa... Si a papat, fara urmari desi sor-mea imi zicea ca o sa-l baloneze si desi pe noi ne-au chinuit colicii pana pe la 4 luni

poze bebe Sebastian

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lorex vazut filmuletele,comentariile cred ca sunt de prisos Iuria este o mare scumpete,desteapta,ambitioasa , o adevarata comoara la casa voastra.Felicitarii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Am mai pus si eu niste pozici noi pe contul comun, si va las si www.youtube.com/watch?v=74E-Fy0ZSSc" target="_blank">un filmulet, ca sa nu zici ca va pacalesc cand va spun ca nu sta o clipa locului

poze bebe Sebastian

evyme, tu ti-ai dorit fetitza?
ca vad ca are margele, agrafe de par, par lung
sau asta-i stilu'

_

_

Culmea este ca exact baiat am vrut; nu m-am vazut si nu ma vad mama de fata Insa agrafa este musai sa i-o pun, de obicei ii prind motul in crestet cu un elastic, dar de data asta se rupsese si am apelat la solutia de urgenta... Margelele sunt din chihlimbar si cica atenueaza durerile cauzate de iesitul dintilor N-as putea sa va spun daca chiar au vreun efect sau nu, mie mi se pare ca mai degraba nu... Cat despre parul lung... Pana la un an cand o sa-i taiem motul o sa-i fac codite impletite

poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

evymebrrrr, bafta! , no comment si mutatu esuat si masina...poate ne vedem in Herastrau sa ne mai relaxam la o barfa

Bea WB! Bine faci ca petreci timpul cu Ivan, uneori si eu ma simt vinovata ptr chat si forum si una alta si petrec mai mult timp cu Yannis

lali sigur ne vedem, doar suntem vecine, mai facem intalneli!

danyelana WB! sa va fie de bine concediul in care ati petrecut frumos. La mai multe! (concedii). Vezi ca eu dupa concediu mi-am intrat in ritm cu forumu dup vro 10 zile...atata mi-a luat reacomodarea, spalatu, calcatu etc...

lorex sa va fie de bine carnita! si... multumim. As fi vrut si eu sa fie bobitza frumushica pe acolo sa se obisnuiasca si Yannis cu fetele ca Mara e prea apriga ptr el LOL! Scze Mima,dar stiu ca stii de gluma

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Lorex vazut filmuletele,comentariile cred ca sunt de prisos Iuria este o mare scumpete,desteapta,ambitioasa , o adevarata comoara la casa voastra.Felicitarii!!

10x

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

Am mai pus si eu niste pozici noi pe contul comun, si va las si www.youtube.com/watch?v=74E-Fy0ZSSc" target="_blank">un filmulet, ca sa nu zici ca va pacalesc cand va spun ca nu sta o clipa locului

poze bebe Sebastian

f tareeeeeeee......da si ce plete areeeee.....destul de precoce....noi mai asteptam...de ce atata graba? :))

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput