Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 16
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex cum adica sa creasca? nu au crescut inca??? la noi deja au devenit greu de mestecat! sau poate aveti generatii mai noi.. si doi, mazarea o dati cu tot cu caoja? ce intrebari pun...ca doar nu stati s-o cojiti,...dar paote iese singura...habar n-am...sa nu razi de mine...nu se baloneaza? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Noi am fost mai lenesi, i-am cumparat tarziu. Mai sunt si cativa rataciti iesiti din ou acolo in curte...da-s putini.
Mazare nu i-am mai dat pana acum, am vazut la xela ca-i dadea piticului si am zis sa incerc. Vad ca si evyme ii da, banuiesc ca nu s-au balonat. Mi-a spus miki azi ca doctora ei i-a spus sa nu le dam fasole, mazare si varza. Acum na....eu n-am urmat niciodata regulile cu strictete...am mancat sarmale cu varza de fiecare data cand am avut chef, fasole, capsuni cu kg si Mara nu a parut deranjata niciodata.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
lorex spune:
citat din mesajul lui evyme Am mai pus si eu niste pozici noi pe contul comun, si va las si www.youtube.com/watch?v=74E-Fy0ZSSc" target="_blank">un filmulet, ca sa nu zici ca va pacalesc cand va spun ca nu sta o clipa locului din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR ... inca 3, daca se poate |
evyme, tu ti-ai dorit fetitza?
ca vad ca are margele, agrafe de par, par lung
sau asta-i stilu'
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Eu m-am tot uitat la pozele bobitzei si mi se pare ca ochii ei seamana cu ai lui Teo. Asa o fi? Sau mi se pare mie? Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
da!
_
_
miremia spune:
Lali uitasem....sigur ne mai intalnim cat e vreme frumoasa, sper sa ne cunoastem atunci.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
lorex spune:
Danyelana,
bine ati revenit din concediu!
f faina pozele!
ce-i mai placea lui Arthur in apa!
spor la pus lucrurile la locul lor!
_
_
lorex spune:
gemanutele lui Larisel sunt delicioase!
si Sebi un strengar!
am uitat sa va spun ca aseara am dus-o pe bobi la buni si am fugit cu sotul la film
ala cu drew barymore, iubire la distanta parca, am ras cu lacrimi
cand am aj acasa o auzeam cum plangea d ela poarta si n-aveam chieie sa intru si sotul tot insista sa parcheze bine masina pe stradela ()...imi venea sa sar gardul sa ajung mai repede la ea!!!
cum am luat-o in brate cum a tacut si chiar a inceput sa imparta zambete!
nu prea sta fara mine...:(
_
_
lorex spune:
tot dau refresh si nik..
am pus si eu cateva poze si cateva filmuletze
_
_
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex Danyelana, bine ati revenit din concediu! f faina pozele! ce-i mai placea lui Arthur in apa! spor la pus lucrurile la locul lor! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Multumim
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex gemanutele lui Larisel sunt delicioase! si Sebi un strengar! am uitat sa va spun ca aseara am dus-o pe bobi la buni si am fugit cu sotul la film ala cu drew barymore, iubire la distanta parca, am ras cu lacrimi cand am aj acasa o auzeam cum plangea d ela poarta si n-aveam chieie sa intru si sotul tot insista sa parcheze bine masina pe stradela ()...imi venea sa sar gardul sa ajung mai repede la ea!!! cum am luat-o in brate cum a tacut si chiar a inceput sa imparta zambete! nu prea sta fara mine...:( _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Sa va fie de bine.
Te cred cum te simteai cand o auzeai plangand.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Am uitat sa spun ca am pus si noi poze din vacanta.
Charles Baudelaire