Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
myky791 spune:
bea imi pare bn ca neai dat vesti despre tine. multa sanatate si putere de munca la servici si acasa.
fetele vorbeati depsre faptul ca ati facut gem la apaartul de copt paine. ii povesteam unei prietene si ma rugat sa va intreb cum il faceti ca are si ea si vrea si ea sa faca. eu dak nu am aparat de copt paine nu am retinut exact na!. lati facut pt iarna? cum si ce cantitati? multumesc anticipat
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Am mai pus si eu niste pozici noi pe contul comun, si va las si www.youtube.com/watch?v=74E-Fy0ZSSc" target="_blank">un filmulet, ca sa nu zici ca va pacalesc cand va spun ca nu sta o clipa locului din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR ... inca 3, daca se poate |
Super Sebi....si cat par are!!! Doamne....pai deja ii trece de umeri....cum e posibil asa? Vreau si eu sa ii pun clame in par lui Dani!!
Trebuie sa il filmez si eu pe al meu pui...neaparat.
blue_flower spune:
Salutare la toate fetele.
Eu lucrez cu drag si spor..ma rog, nu chiar cu atat de mult spor...dar trebuie.
Nu am noutati, dar imi pare bine ca a intrat Bea sa ne zica ca e bine. Am vazut poze frumoase de la intalnire si cu alti pufuleti. Imi pare rau ca lucrez si nu pot ajunge la intalneli...
Asta e.
myky, transmite-i prietenei tale ca masina de paine vine cu o cartulie ajutatoare, cu retete. Sa se uite acolo. Eu nu am facut gem la masina de paine, dar ma uit pe retete uneori.
Va urez zi linistita.
lalitica2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Doamne Lali, da stiu ca aveti dintzi! Ii si foloseste pe voi cand il suparati? Nu va incearca ? Tudor asa face. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
sa stii ca nu ne musca deloc, in schimb nu scapa nici o jucarie sau centura de la carucior. azi de exemplu i-am dat un morcovel crud sa vad ce face si l-a racait un pic cu dintisorii
evyme spune:
citat din mesajul lui blue_flower
Super Sebi....si cat par are!!! Doamne....pai deja ii trece de umeri....cum e posibil asa? Vreau si eu sa ii pun clame in par lui Dani!! Trebuie sa il filmez si eu pe al meu pui...neaparat. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Pai lui Sebi nu i-a cazut parul cu care s-a nascut. Si cum avea destul la nastere... In 7 luni a avut cand sa-i creasca
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Sa nu spuneti ca nu stiati ca nu facem public etc ANUNTZ! INTALNIRE AD-HOC, ORA 15:00, PARCUL IOR, INTRAREA DE PE COLTZUL DINSPRE BABA NOVAC Cine poate, cine doreste este bine venit cu pufuletzu la pachet Sigur o sa fim eu, Miremia si Decenuela de Yannis AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad |
ce rau imi pare ca nu am putut sa ajung si eu la intalnire...poate pana in octombrie cand merg si eu la serviciu, mai faceti o intalnire si o sa va cunoscu si eu. mi-ar face mare placere.
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui livia1980 BUNA! CINE MA POATE AJUTA CU PAROLA PT USER-UL COMUN...VREM SI NOI SA NE ALATURAM PUFULETLOR DE FEBRUARIE 2010:) MULTUMESC! |
bine ai venit in clubul pufuletilor ce mai frumosi si isteti
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui miremia
Mie nu mi-a intrat niciodata mai repede de 17 ale lunii. iar mie luna trecuta mi-au intrat banii pe 2o si ceva, nu mai retin exact. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Avem si noi poze noi. Va invitam sa le vedeti aici. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
ce frmusel e teodor in pozele astea noi...un adevarat barbatel...
lalitica2000 spune:
citat din mesajul lui vikinga Am pus si eu poze, dar is de-o luna, asa ca neaparat sa revin cu noutati. Astea-s de luna trecuta pe 18august cind a inceput Aldo scoala. (Si eu-s 4-5kg mai slaba ca acolo, ca-s la o dieta buna si vad ca am ritm bun.) Frumos ca v-ati intilnit! Cine-mi zice si mie parola ca am uitat-o, bitte. In rest pe Letizia o iau peste tot cu mine, dimineata cind duc copii la gradi si scoala, imi e mult mai simplu de cind nu mai folosim scoica, cam de o luna ca nu mai incapea cum trebuie acolo. Acum o scot mai usor din masina, sta frumus si ea in brate, ce mai cele mai bune partenere. Nopti buna si mai ales linistite [b]Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo |
ce copii frumosi am vazut eu in pozele astea...sa-ti traisca si sa va aduca numai bucurii...