Pufi dragalashi si isteti de ian-febr 2010 (135)
Raspunsuri - Pagina 12
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Subscriu. Dar unde este Bea? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
prezent!!!!!!!!!!!!!!
rog sa ma scuzati.................
lipsa totala de timp.............
luni sot a fost la control.....super ok tot pe acolo..a venit la 5 astia s-au rugat de mine ca de maica sfanta sa merg ca au mult mult de lucru si tre sa iasa...asa ca am mers la 5 pana la 12...dimineata inapoi de la 7 pana la 12 amiaza si asa ca nu am avut timp nici sa respir..............
acu repede pe fuga intru ca m-a sunat ioana sa vada ce ii cu noi
suntem ok dar nu prea mai este timp de calc...............nici de forum...............:((
din pacate.stau de multe ori la servici, ca lucru in picioare si ma tot gandesc la voi.oare ce fac pufuletii oare ce fac mamicile......si tot degeaba ca raman numai cu gandul........facem cinste asa de ieri......cu un tort urias de ciocolata si cu sampanie................pentru copii.....si cu multe bunatati pentru pufii mici,,,,,,,care deja sunt mari..................
multumim de intrebare de griji si de urari
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
miremia spune:
Bea ma bucur ca sunteti bine si ca aveti vesti bune depre tati. Sper ca in curand sa nu mai fie nevoie sa muncesti atat de mult si sa ai mai mult timp pt tine si Ivanel.
Evyme vezi...e mai bine sa privesti partea plina a paharului. sa va linistiti si so_acra aia a ta sa stea departe de treburile voastre. Felicitari pt noua pasiune...gatitul. Am si eu momente cand imi place sa gatesc, pt pisicuta o fac mereu cu placere. Am pe foc o cratita si o craticica. Fac mazare si pt noi si pt ea, sper sa-i placa.
Nikole f tare pustoaica ta! Daca iti amintesti ce vroiai sa-mi zici sunt pe aici.
Lillo tin pumnii sa fie mai bine maine.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg
ioana_fota spune:
Evyme imi pare rau de experienta voastra,dar ma bucur ca pana la urma e bine si ca sunteti santaosi asta conteaza cel mai mult.Am vb azi cu Bea la tel,multumeste tuturor pt urai dar luni a muncit pana la 12 noaptea ieri dim iar la munca si azi pe acas incerca sa se odihneasca un pic,a zis ca incearca sa intre si ea azi.Vazut pozele si si mamici si pufuleti felicitari fetelor pt cum aratati si pt minunatiile care le aveti .Lorex sunteti bine?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Evyme imi pare rau de experienta voastra,dar ma bucur ca pana la urma e bine si ca sunteti santaosi asta conteaza cel mai mult.Am vb azi cu Bea la tel,multumeste tuturor pt urai dar luni a muncit pana la 12 noaptea ieri dim iar la munca si azi pe acas incerca sa se odihneasca un pic,a zis ca incearca sa intre si ea azi.Vazut pozele si si mamici si pufuleti felicitari fetelor pt cum aratati si pt minunatiile care le aveti .Lorex sunteti bine? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Multumim de vesti, a intrat si Bea si ne-a spus despre ei.
AMR 6 kg
evyme spune:
citat din mesajul lui miremia Bea ma bucur ca sunteti bine si ca aveti vesti bune depre tati. Sper ca in curand sa nu mai fie nevoie sa muncesti atat de mult si sa ai mai mult timp pt tine si Ivanel. Evyme vezi...e mai bine sa privesti partea plina a paharului. sa va linistiti si so_acra aia a ta sa stea departe de treburile voastre. Felicitari pt noua pasiune...gatitul. Am si eu momente cand imi place sa gatesc, pt pisicuta o fac mereu cu placere. Am pe foc o cratita si o craticica. Fac mazare si pt noi si pt ea, sper sa-i placa. Nikole f tare pustoaica ta! Daca iti amintesti ce vroiai sa-mi zici sunt pe aici. Lillo tin pumnii sa fie mai bine maine. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
Alaltaieri am facut si eu mazare pt noi, si inainte sa o asezonez i-am scos si lui Sebi doua linguri, i le-am pasat si le-a ras baiatul meu... Daca mai avea, cu siguranta mai papa
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate
miremia spune:
citat din mesajul lui evyme Alaltaieri am facut si eu mazare pt noi, si inainte sa o asezonez i-am scos si lui Sebi doua linguri, i le-am pasat si le-a ras baiatul meu... Daca mai avea, cu siguranta mai papa din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR ... inca 3, daca se poate |
Eu fac separat pt ca deocamdata (pana cresc puii de la tara) doar ea are privilegiul sa manance carnita bio.
AMR 6 kg
xela_07 spune:
sunt si eu p-aici dar cu un singur copil ma cam lalai si parca nu am timp de nimic, nici de forum se pare ...
i-am zis la al meu ca eu nu prea stiu sa ma organizez cu un singur copil acasa si a zis ca hai sa mai facem unul .
nikole - merci de intrebare, suntem OK momentan. sa vedem care e ultima tendinta in materie de virusache la gradi ca sigur o sa-i avem pe toti
esti o fericita ca e bine Isa in noile "peisaje". Doamne ajuta sa o tineti tot asa!
cris.d - mi-a placut mesajul cu papa. te doare capul cu studiile astea
am admirat pozele cu voi, aia cu ele 2 e bestiala. ai niste fete fff frumoase, si zic asta cu mana pe inima. ai cu ce te lauda domle'
vikinga - bine le mai spui tu in mesajele tale. ne-ai lipsit mult
am mai vazut si pozele din IOR, SUPERBE si mamicile si pufuletii.
Beatrice1982 spune:
am citit c ap asta
am vazut poze frumoase care mai de care...............
vikinga mi-era dor de postarile tale lungi, incurajatoare si frumoas spuse sa intre la inimioara .......inca de pe vremea sarcinii...........sa mai ne scrii,....si o intrebare...........un sfat bun nu imi dai sau un site ceva sau o carte, ca vreau sa invatz germana, si din carte asa mi-e tare greu, macar sa aud sau ceva. ..am cautat pe net, dar nu am gasit nimic...........limba asta nu o stiu, habar nu am de ea, dar vreau sa stiu ceva asa putin.....................dar mi se pare super complicat./..........................plls help daca stii..............
foarte frumoasa intalneala............decenuelavenisi acasa...........te-ai mai linistit...citisem candva ca te cam exaspereaza so_acra..........of offffffffffff evyme la fel...............sper sa treaca si sa poti sa ii dai ignore..sa nu o bagi in seama...e bine ca va separati, dar tot acolo e si tot o sa te sece la cap, prinicpal e sa nu ii dai importanta deloc...............da?????????????ai tu acolo un Sebi minunat si sa il vezi numai pe el si pe sotul tau............
miremiapai de asta nu prea am mai intrat ca preferam sa petrec timp cu ei, ca daca deschid calc, apoi nu ma mai ia nici excavatorul de aici.........si stateam cu ei, ieseam la plimbare cu Ivan.....ne minunam si radeam seara de el........a inceput sa vorbeasca....e asa de dulce.sper sa il pot filma si vi-l pun sa il vedeti un pic..ca io mor de ras cand incepe si vau-vau-vau-ba-ba-ba ba ba
superb de-a dreptul.iart ca am fc 8 luni e incredibilllllllllllllllllllllllllllllll
nu cred ca e adevarat....tot mai mult imi e dor de el, cand era micut.........si asa.................acu....nu mai sta o clipa, nu vrea sa stea in 4 labe.......se intinde dupa jucarii..........si cade in nas.......dar nu se ridica in 4 labe si pace...................
asta e
il pun in premergator
incepe sa ii placa......sta asa frumos in picioare...............il pun in papucei din aia de piele pana mai sus un pic, sa ii susutina gleznele...bine zic?sa nu umble stramb............asa am primit ordinul..........
si ne ducem in parc, si il scot din carut., ne dam si noi cu leaganul.......si il plimb de mi se rupe spatele..cand se satura nu mai paseste si sta si danseaza................
sunt niste copii mici care erau obisnuiti sa il vada numai in carut.............acu daca l-am scos, se uitau....mami iaaaaaaaa....................bebelusul merge...vezi?merge..............stie sa umble..........raman muta.............
mno.cam atat...ca am scris prea mult........
mai revin acu merg sa spal vasele si sa fac curat in buc.................
i-am luat niste haine de la second.am fost la targul de fete..........sper sa reusesc sa va pun pozici
am primit inca o gramada de papuci ghete cizmultize de la o prietena........i-am si luat asa ca ......cred ca suntem pregatiti pentru iarna........................abia astept...................................sper sa fie zapada..................si sper sa putem sa plecam de craciun in ungaria la nasii lui Ivan ca ne-au invitat deja..si sper sa ajungem...............sa ii fac pasaport..............
apropos.............
voi pasapoartele de care ziceati ca se plateste vreo 250 roni, pentru cati ani e valabil????????????????si in cat timp se face?/
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
miremia spune:
Bea din ce am retinut de la fete pasaportul are valabilitate 3 ani si dureaza 2-3 saptamani. daca il faci la urgenta costa cam la fel doar ca are valabilitatea 1 an. Asta o informatie asa...pana intra vreo fata care a facut si stie sa-ti spuna exact.
Abia astept filmulet cu Ivanel, sa-l pupi din partea Marei si a mea.
AMR 6 kg
evyme spune:
Am mai pus si eu niste pozici noi pe contul comun, si va las si www.youtube.com/watch?v=74E-Fy0ZSSc" target="_blank">un filmulet, ca sa nu zici ca va pacalesc cand va spun ca nu sta o clipa locului
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului
O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod
AMR ... inca 3, daca se poate