Viatza in Germania (cap. 63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Panseluta, multumesc si eu!
Sper ca la urmatoarea "gripa" sa se termine ca iti ti puiutul in brate...asa a fost la noi! de asta te-am intrebat cat mai ai pana la termen...

harnici la de 42 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

MAi am putintel, Sunshine. Intr-un fel nu stiu, mi-a intrat in cap ca bebe va veni mai devreme. Nu imi pot imagina ca as trece de termen, cu burtoiul pe care-l am si la cat e bebe de mare (acum are 3,4 kg). Nu ca n-ar fi posibil, stiu....da nu mai vreau eu sa asteeept!

As vrea sa va dau un pont legat de Magendarmvirus. Dupa ce am dat la boboci la greu, unicul lucru pe care stomacul l-a acceptat a fost Gemüsebrühe....deci supica facuta repede dintr-un cub Maggi (sau ce-ati avea pe acasa), bauta in inghitituti mici, cu lingurita. Sfatul mi l-a dat medicul, chemat la urgenta acasa....si la mine a functionat de minune! Chiar si a doua zi am baut supica, cu putin orezel fiert in ea.

o seara minunata
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Unde gasesc si eu Sauerkrautsaft ????
Am tot cautat si nu l-am gasit,am pofta de ciorba acra cum facea mama acasa

In Toom nu am gasit,Lidl nu.....

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Unde gasesc si eu Sauerkrautsaft ????
Am tot cautat si nu l-am gasit,am pofta de ciorba acra cum facea mama acasa

In Toom nu am gasit,Lidl nu.....

la DM sau Hit

Mergi la inceput

Stiu 2 DM-uri in Frankfurt ,dar HIT n-am zarit pana acum .

Incerc maine la Dm ,mersi !

Intotdeauna ma salvezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Panseluta, multu' mult, a ajuns azi brosura. Este excelenta. Foarte bine structurata, atinge multe din subiecte. F faina. Multumesc inca o data.
Intr-adevar Gemüsebrühe e f bun. Am supravietuit cu ea primele 6 luni de sarcina.. E adevarat ca faceam galuste la ea,ca sa fie ceva si mai consistent, cu orez nu stiu de ce n-am incercat ? E adevarat ca de atunci nici nu mai suport sa aud de ea.. probabil pana la urmatorul copil ...
Sa sti ca mamicile au acel simt care le spune cum decurge sarcina. Nici eu nu m-am vazut apropiindu-ma de termen, cu atat mai putin depasindu-l si asa a si fost.
Cum stai cu Nestbautrieb?

harnici la de 42 de saptamani
Cresterea in greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:

Stiu 2 DM-uri in Frankfurt ,dar HIT n-am zarit pana acum .

Incerc maine la Dm ,mersi !

Intotdeauna ma salvezi

DM ai pe Keiserstrasse, Zeil, in My Zeil........ HIT e pe Mörfeldel Landstrasse, aproape de Südbahnhof sau in Offenbach oe Sprendlinger Landstr.

Allnatura ai pe Schweitzer Strasse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Sunshine, ma bucur ca iti place revista! Si eu gasesc ca e foarte informativa, concisa, la obiect. Mai mult nici nu ne trebuie.

Cu Nestbautrieb stau bine, n-as putea zice ca m-a marcat mult.
Tinand cont ca nu am mult spatiu, a fost mai simplu. Am intrat insa cum in focuri caci simt ca se apropie termenul mai repede . Azi noapte am avut dureri ca la ciclu si cum spuneam, aud prin jur ca nasc fetele mai repede...asa ca azi maine vreau sa termin cu geanta de spital si trusoul bebe, atunci ma mai linistesc.
Mai tare ma oftica faptul ca nu apuc sa imi fac exercitiile de Entspannung, Beckenboden, Atem...sa ma pregatesc un pic mental pt nastere.

Alyana, zeama de varza gasesti la Alinatura, daca aveti asa un magazin pe la voi. S-ar putea sa gasesti si la Budnikowski. Eu de aici cumpar bors, e la sticla, se numeste Brottrunk. Arata cam asa: http://images.google.com/images?q=Brottrunk&biw=1393&bih=857

Mergi la inceput

Am gasit azi Brottrunk in Dm .
Care este diferenta dintre Brottrunk si Sauerkrautsaft ? Care e mai aproape de moarea pe care-o facea bunicile noastre?
Voi de care folositi la ciorbica?

Panseluta,am primit azi carticica Esti o scumpa ! Multumesc mult Abia acum am venit de la servici,vreau sa mananc ceva si fug s-o rasfoiesc .
Ce face bebe? Vreau ...afara sau mai vrea la caldurica la mamica in burtica ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:

Am gasit azi Brottrunk in Dm .
Care este diferenta dintre Brottrunk si Sauerkrautsaft ? Care e mai aproape de moarea pe care-o facea bunicile noastre?
Voi de care folositi la ciorbica?

Panseluta,am primit azi carticica Esti o scumpa ! Multumesc mult Abia acum am venit de la servici,vreau sa mananc ceva si fug s-o rasfoiesc .
Ce face bebe? Vreau ...afara sau mai vrea la caldurica la mamica in burtica ?

Hi, Brottrunk este borsul de putina; Sauerkrautsaft e moare de putina, n-am cumparat niciodata sa-ti spun de gust dar dupa traducere asa e. Eu stiu ca in Bucovina cel putin, sunt din Suceava se acreste ciorba cu bors, nu stiu cum e in Sud, putin altfel? Poate ca se acreste acolo cu moare.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput