Mamica incapabila sa-si educe copilul cauta...(4)
Raspunsuri - Pagina 2
novus spune:
Fetelor, eu am intrat doar sa va ofer cate o
pt ca sunteti geniale !! Am citit cu deosebit interes tot ce s-a scris pana aici si am avut numai de invatat
!
Alexandra (03.03.09)
Jasmin012 spune:
Rox,
, nu ai pt ce. Sa fie sanatoasa Mariuca ta.
Novus, foarte interesant link-ul dat de tine. Mi l-am bagat la favorite sa-l studiez cand am timp. Multumim.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
ralucis spune:
Sunt un pachet de nervi, azi a fost prima zi de gradinita a fetelor, n-am putut sa o duc decat pe cea mare, cea mica e racita, si, la intoarcerea acasa, fetita mi-a povestit ca doamna (nu am inteles exact daca educatoarea sau ingrijitoarea) i-a lipit gura cu scotch, pe motiv ca nu s-a putut abtine si a vorbit in timpul mesei. Dupa care i l-a smuls si a zis ca a durut-o un pic
si le-a spus tuturor ca celor care nu tac la masa li se va taia limba cu foarfeca
. Maine merg sa vorbesc cu ea, incerc sa o iau prin invaluire, sa vad daca recunoaste, si negresit o mut, fie in grupa mica, cu sora-sa, fie la alta gradinita. Pai asta e caz de reclamat la minister!
Vorba unei prietene, numai mie mi se putea intampla, ca tot sunt stresata de pedepsele corporale si de abuzul asupra copiilor...
rrox3 spune:
Ralucis a trebuit sa citesc de doua ori sa fiu sigura ca asta ai scris ...
Imi pare tare rau ca asa a inceput gradinita fetita ta anul asta ![]()
Nu trebuie sa o iei prin invaluire, trebuie sa o reclami. E inadmisibil un asemenea comportament. Identific-o si reclam-o. Ferm. Nu prin invaluire. Si neaparat si in scris.
Cum sa educe un astfel de om copiii?! Trebuie data afara de acolo.
Si de unde ideea asta nebuneasca cu mancatul in liniste?! Oamenii discuta la masa.
Bietul copil 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
daniela_b spune:
E de reclamat si de "pedepsit" cu un scotch pe "statul de plata' direct si irevocabil plus niste "trese smulse de pe umar", adica o concediere.
Ralucis, nu cumva sa o lasi asa pe acea femeie.
Ilinca_M. spune:
Ralucis, ce invaluire, ia-o direct si cu scandal; fa-i si reclamatie si reclama, cum e posibil asa ceva?!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
anca_a spune:
:(((((((((
Imi pare rau sa o spun dar eu cred ca pe langa reclamatia la minister as face si un drum la gradinita, nu inainte sa ma asigur ca am luat banda scotch cu mine.
Jasmin012 spune:
Raluca, imi pare tare rau de ce i s-a intamplat fetitei tale. Asa ceva e inacceptabil. E educatoare noua? Sau e primul an de gradi al fetitei tale? Oricum nu asta conteaza, intrebam ca fapt divers, sa vad pana unde merge nesimtirea acelei femei.
Si noi am avut azi prima zi de gradi si a fost ok, a plans putin pt ca au plans toti. Chiar intrase linistit, a stat sa-l schimb, a intrat in sala la fel de linistit si cand sa-mi iau la revedere, a-nceput sa planga, speriat de plansetele celorlalti copii.
Educatoarea mi-a zis la 12 ca a fost bine, ca n-a mai plans dupa ce am plecat.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Ilinca_M. spune:
Ralucis, ai confruntat vrajitoarea? Ce ai rezolvat?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN+4 luni
Manole forever
Bic spune:
ralucis imi pare rau si sper sa gasesti o solutie. Mut-o degraba pe fata.
Exista un topic de forum despre educatore (nu cel inceput de mine, altul de rapoarte despre diferite educatoare si gradinitie.) Cred ca ar fi de ajutor sa postezi si acolo gradinita si numele educatoarei.