Albinute & bondari de mar-apr '07 (148)
Raspunsuri - Pagina 18
rein spune:
Despre spectacolul actual de la Globus: noi ne plimbam in parcul aferent si am auzit mamici care ieseau cu copiii ca nu prea e pe placul celor mici pt ca au si miniconcerte cu minunatele trupe K1 si Animal X cu boxe date la maxim. sala fiind neocupata 100% face ca sunetul sa ii cam sperie pe copii. Va zic ce am auzit de la mai multe persoane.![]()
Siuta spune:
Multumesc tare mult pentru urari
!
Azi mergem si noi la circ la Billa; sper sa-i placa.
Voi le dati ceva copiilor pentru imunizare sau vitamine ?Pe mine ma dispera copila asta a mea cu mancarea
.
Va urez un weekend minunat !
Andreea, mamica de Anastasia si bb2
Laina spune:
Buna ziua stup!
Mady, da, asta voiam sa intreb si eu, chiar vopsesc? pe bune?..
Imunizare...pana acuma nu m-am stresat, oricum ar trebui sa incepem inca o tura de broncho-vaxom in octombrie...dar ceva pentru pofat de mancare i-as da si eu. Caci ea este o viteaza si nu a plans deloc pana acuma la gradi, dar clar o afecteaza si pe ea trezitul devreme, separarea de mine, zgomotul, plansul celorlalti copii, etc etc. Pentru ca...de doua zile avem o problema. Nu mai vrea sa manance tot la gradi, plange (dar doar la ora mesei)...imediat ce vin eu sa o iau se calmeaza, si in restul zilei este vesela, chiar daca se cunoaste oboseala. In schimb ieri nici acasa nu a mancat asa cum eram eu obisnuita sa pape ea. Uff...
Problema nr. 2: ei la inceput au fost o grupa maare cu care stateau toate educatoarele. Acuma s-au separat in doua grupe mai mici, ca sa le dea atentie mai mare fiecarui copil in parte. Din nefericire, ea s-a atasat foarte tare de o educatoare care e la grupa cealalta, si mereu ma intreaba de ea cand ne ducem. Nu stiu daca aceste doua probleme sunt legate sau nu,separarea de educatoarea preferata si plansul la masa... Om vedea.
Mie sincer imi convine impartirea asta pe grupe, pentru ca la grupa unde e Dorina (dragostea ei) mai este in tura inversa una Mihaela care nu imi place deloc. La grupa unde este ea imi place de amandoua educatoarele....
Clar se va obisnui. Si era nerealist sa ma astept sa nu o afecteze gradinita deloc. Numai de-am trece repede si usor si peste hopul asta.
pisikuta spune:
buna stup!
n am mai intrat ca s tare stersata cu nori.
luni plecam in vacanta cu ea si inca nu e bine.
dupa 4 zile de gradi a racit, si tuse la greu, mers din 2 in 2 zile la medic...dupa 3 zile de tratament face si febra, da i cu augmentin 5 zile, azi ma trezesc ca i schimba pe zinat, ca de ieri tusea si mai rau. si, ceea ce m a surprins si mai neplacut, e ca i a prescris si prednison.
am innebunit in cabinet cand am vazut schema de tratament.
ne gandim s o lasam acasa, dar chiar si aseara ii povesteam de gradina zoologica si acvariul si parcurile pe care urmeaza sa le viziteze si e asa fericita. cum sa i spun eu acum ca ramane acasa cu bunicii?!
ma rog sa se rezolve cumva, rapid, in astea doua zile jumate cate au mai ramas. chit ca plecam cu punga de medicamente dupa noi..
ela, eu in a 3 a zi de gradi am vb cu psihologul, a luat o n cabinet si am gasit o dupa amiaza relaxata. n a mai plans deloc acasa si noaptea a dormit linistita, ca n vremurile bune. drept e ca dup aia n am mai mers la gradi, ca a racit.
ma gandesc ca i transmiti toate anxietatile tale, nemultumirile cu privinta la gradinita, angoasele privind ingrijirea ei acolo, acomodarea ei etc. poate ar trebui sa fii tu insati convinsa ca e ok si trebuie sa mearga si apoi sa sstepti reactia ei pozitiva. 
va pup, ne auzim peste o saptamana, cand ne ntoarcem. mult nororc pe la gradinite si sananate maxima1
RHYANNA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elpower Multumesc fetelor pentru feedback! Si eu zic ca se adapteaza, altfel n-as insista atat. Probabil ca simte starile si nesiguranta mea si reactioneaza in consecinta. Doamnele spun ca interactioneaza, raspunde se implica. Acum, stiu si eu? De fiecare data cand o iau, cel putin saptamana asta cand a fost educatoarea care ii place dupa masa, o gaseam acolo, cu scaunelul in fata lor, povestind cate ceva. Pe de alta parte, doar saptamana asta a "invatat" ceva cand doamna mai in varsta a fost la "lectii". Saptamana asta ar fi trebuit sa invete poezia asta: Grupa mica de pitici, Cu bretoane de arici Simereu cu gâdilici Este grupa „Ciufulici”. Nu e nimeni pe aici Piticoti cu nasuri mici Si bretoane de arici? Pe la noua sau chiar nici, Clasa-i plina de furnici. Oare ce mai poti sa zici? Grupa mica de pitici Parca-i unsa cu lipici. Mi se pare tare simpatica! Mi-a zis si Thea prima strofa, deci cred ca incearca sa se integreze cumva acolo. Iar zilele trecute mi-a spus ca i-a zis doamnei " unu, doi, trei, ... , 13". N-am mai aflat ce a zis doamna, dar probabil, ceva pozitiv pentru ca era incantata din moment ce mi-a redat faza.. Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007 |
superba poezia
AM COPIAT-O SI EU SA O INVAT PE SARAH
la ea e grupa boboceilor
super tare si SARAH tot pana la 13 a invata sa numere
RHYANNA spune:
| citat din mesajul lui Laina cam asa si Antonia...cred totusi ca educatoarele integreaza atat de bine activitatea in joc, sau o prezinta atat de bine ca joc, incat ei nici nu-si dau seama de diferenta! caci vad in fiecare zi operele lu' fie-mea, face cate o chestie pe care nu am invatat-o eu, deci ei lucreaza acolo! insa e posibil sa nu stie ca aia e invatare si nu joc... Elena si Antonia (03.05.2007) |
laina asa si este noua ne-a prezentat de la sedinta educatoarele situatia
pentru a nu-i speria cu cuvantul activitati
copii stiu ca se vor juca
si de aceea ne spun ca se joaca
oricum sunt la inceput de abia relationeaza
in fiecare zi SARAH ne spune un alt nume de fetita cu care s-a jucat(le ia pe rand)
RHYANNA spune:
| citat din mesajul lui Laina Buna ziua stup! Mady, da, asta voiam sa intreb si eu, chiar vopsesc? pe bune?.. Imunizare...pana acuma nu m-am stresat, oricum ar trebui sa incepem inca o tura de broncho-vaxom in octombrie...dar ceva pentru pofat de mancare i-as da si eu. Caci ea este o viteaza si nu a plans deloc pana acuma la gradi, dar clar o afecteaza si pe ea trezitul devreme, separarea de mine, zgomotul, plansul celorlalti copii, etc etc. Pentru ca...de doua zile avem o problema. Nu mai vrea sa manance tot la gradi, plange (dar doar la ora mesei)...imediat ce vin eu sa o iau se calmeaza, si in restul zilei este vesela, chiar daca se cunoaste oboseala. In schimb ieri nici acasa nu a mancat asa cum eram eu obisnuita sa pape ea. Uff... Problema nr. 2: ei la inceput au fost o grupa maare cu care stateau toate educatoarele. Acuma s-au separat in doua grupe mai mici, ca sa le dea atentie mai mare fiecarui copil in parte. Din nefericire, ea s-a atasat foarte tare de o educatoare care e la grupa cealalta, si mereu ma intreaba de ea cand ne ducem. Nu stiu daca aceste doua probleme sunt legate sau nu,separarea de educatoarea preferata si plansul la masa... Om vedea. Mie sincer imi convine impartirea asta pe grupe, pentru ca la grupa unde e Dorina (dragostea ei) mai este in tura inversa una Mihaela care nu imi place deloc. La grupa unde este ea imi place de amandoua educatoarele.... Clar se va obisnui. Si era nerealist sa ma astept sa nu o afecteze gradinita deloc. Numai de-am trece repede si usor si peste hopul asta. Elena si Antonia (03.05.2007) |
SARAH A FACUT LARINGITA si suntem pe antibiotic de azi
nu mananca,tb sa-i dam fervex,humex,olynt,nurofen alternat cu panadol sau eferalgan
si peste toate in lunile cu predispozitii la raceli ii dam oscilococcinum 1/ sap
acum dam 2 / zi
ane2200 spune:
| citat din mesajul lui Siuta [ Voi le dati ceva copiilor pentru imunizare sau vitamine ?Pe mine ma dispera copila asta a mea cu mancarea .Andreea, mamica de Anastasia si bb2 |
De cand a inceput gradinita, ii dau lui Raul Omega 3 combinat cu vitamina C - ambele de la Nutrilite. Tot pentru imunizare se mai poate folosi extrasul de usturoi. Pentru pofta de mancare, si in general pentru suplimentarea necesarului de vitamine si minerale, exista multivitamine masticabile, speciale pentru copii. Eu am mare incredere in produsele lor, ei fiind timp de mai multi ani nr. 1 in topul producatorilor de vitamine si suplimente nutritive. De asemenea, detin propriile ferme organice unde isi cultiva plantele folosite la producerea suplimentelor nutritive.