Albinute & bondari de mar-apr '07 (148)
Raspunsuri - Pagina 17
Laina spune:
SIUTA, felicitari pentru noa casa, e o mare realizare! sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna!
ALINA! sa-ti traiasca puiul mic, sa fie mancacios si sanatos si norocos!
asa cred ca ar reactiona si Antonia daca as mai face un bebe...e ok cat sta calm si doarme, dar daca scoate vreun sunet mai strident NUUUUUU!...nu-i bine! Dar iti dai seama ca mai tarziu, cand se va obisnui, va fi super!
elpower spune:
Multumesc fetelor pentru feedback!
Si eu zic ca se adapteaza, altfel n-as insista atat. Probabil ca simte starile si nesiguranta mea si reactioneaza in consecinta. Doamnele spun ca interactioneaza, raspunde se implica. Acum, stiu si eu? De fiecare data cand o iau, cel putin saptamana asta cand a fost educatoarea care ii place dupa masa, o gaseam acolo, cu scaunelul in fata lor, povestind cate ceva. Pe de alta parte, doar saptamana asta a "invatat" ceva cand doamna mai in varsta a fost la "lectii". Saptamana asta ar fi trebuit sa invete poezia asta:
Grupa mica de pitici,
Cu bretoane de arici
Simereu cu gâdilici
Este grupa „Ciufulici”.
Nu e nimeni pe aici
Piticoti cu nasuri mici
Si bretoane de arici?
Pe la noua sau chiar nici,
Clasa-i plina de furnici.
Oare ce mai poti sa zici?
Grupa mica de pitici
Parca-i unsa cu lipici.
Mi se pare tare simpatica!
Mi-a zis si Thea prima strofa, deci cred ca incearca sa se integreze cumva acolo. Iar zilele trecute mi-a spus ca i-a zis doamnei " unu, doi, trei, ... , 13". N-am mai aflat ce a zis doamna, dar probabil, ceva pozitiv pentru ca era incantata din moment ce mi-a redat faza..
madybulancea spune:
Mie razvi nici nu vrea sa imi povesteasca ce face la gradi...daca il intreb ce a facut imi zice ca s-a jucat....e mandru tare cand picteaza sau deseneaza si ma trage sa imi arate,dar atat...nu poezie,nu cantecel,nimic....lucruri care lui ii plac mult....de ex am la tel melodia lu proconsul nu mi-e bine fara tine,a invatat refrenul si mereu ma pune sa il pun sa il asculte...
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Laina spune:
cam asa si Antonia...cred totusi ca educatoarele integreaza atat de bine activitatea in joc, sau o prezinta atat de bine ca joc, incat ei nici nu-si dau seama de diferenta! caci vad in fiecare zi operele lu' fie-mea, face cate o chestie pe care nu am invatat-o eu, deci ei lucreaza acolo! insa e posibil sa nu stie ca aia e invatare si nu joc...
tzuna spune:
Rein la ce gradi sunteti voi?
Ioanaradu- am dat 40 lei/biletul de adulti ca am stat in fata, iar pt cei mici nu am platit ca au avut invitatii de la gradinita. Altfel pt ei e 30 in fata si 25 in spate. spectacolele incep la 17 si la 19.15.
KITTY- asa am citit si eu doar ca Rein ar fi insarcinata. Ce inseamna sa te grabesti si sa citesti in diagonala. Dc nu citeam si mesajul tau deja saream cu felicitarile.
ANAALINA- sa va traiasca baietelul si sa va bucurati cu totii de el.
ELPOWER- imi pare tare rau ca asa stau lucrurile la voi. i sa stii ca din ce in ce mai putini isi permit gradinite particulare. Dar o alta de stat nu ati incerca? Nu e usor sa ajungi acum in alta parte dar macar sa cauti, sa mergi sa vezi, sa vb.... Si dc tu nu esti multumita de ce vezi 1/2 de ora dimineata cine stie ce mai e si ziua acolo. Nu vreau sa te sperii. Sunt copii mai anxiosi care asa fac indiferent de conditii dar dc puiul vostru e sociabil, sta fara tie in alte situatii (fara sa fie asa speriata) sunt ceva semne de intrebare.
Kitty- mi-a placut cum ai scris. Copiii sunt diferiti si din pacate am vazut copii abuzati emotional in unele gradinite sau macar ingorati in permanenta. Pentru ei mersul la gradinita e un stres si cineva tb sa-i ajute sa se integreze. Inteleg ca in cele mai multe cazuri nu li se poate permite parintilor sa stea acolo cateva ore pentru acomodare dar atunci altcineva sa faca lucrul asta (educatoarea/ingrijitoarea).
gabi78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty Moamaaa, Rein, am citit doar sunt insarcinata si m-am socat... ![]() Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007 Poze www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=76030397" target="_blank">my idea of heaven |
IDEM am citit de 3 ori pana la partea cu "sa iau". Ma gandeam ce o fi vrand sa ia ca dupa 2 copii ar trebui sa stie .....

ioanaradu spune:
buna dimineata! 
siuta si tzuna multumesc pt informatiile cu circul. din pacate s-a schimbat planul pe weekend si nu mai putem merge. ne pastram pt marele spectacol de la globus. ![]()
sa aveti o zi buna!
madybulancea spune:
Buna dimi...beau si eu cafeaua cu voi....
Ela 

Azi la gradi ii scoate afara sa "vopseasca" gardul si la sedinta ne-au ca putem veni si noi cu conditia ca copilul sa nu planga,eu nu pot ca sunt la serv,dar se duce tasu ...ieri cand i-a zis educatoarei s-a bucurat asa mult,pt ca nu vine nici un parinte....
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
carmenefr spune:
Buna dimineata!
Mady chiar vopsesc gardul ?Adica folosesc vopsea adevarata? Parca ii si vad , din cap pana-n picioare plini de vopsea verde.![]()